• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Εσθονία Λεττονία Λιθουανία Φινλανδία Ελσίνκι-Ταλλίν-Λετονία-Λιθουανία

ThanasisU2

Member
Επόμενο Ταξίδι
Brno
Ταξίδι-Όνειρο
RTW
Αντώνη (και όποιον άλλον ενδιαθέρει) στα κράτη της Βαλτικής Θάλασσας, μπορεί κανείς να πάει βόλτα, με ξενάγηση (με ξεναγό με δίπλωμα), και μετά πληρώνεις ένα τιρ όσο δηλαδή θες. Σου άρεσε θα δώσεις 10 ευρώ, δε έχει λεφτά; θα δώσεις 5 πχ

τα τουρ είναι πολλή καλά, κι οι ξεναγοί ορεξάτοι ;)

FreeTour

_antonis_

Member
Υποθέτω πως μιλάς για ταξίδι με το allegro,σωστά??
αν ναι κοίτα την παρακάτω σελίδα

Fares - VR

νομίζω πως ένα ταξίδι με αυτό το τρένο,είναι από μόνο μου εμπειρία και αν η τιμή είναι επίσης καλή,τότε μάλλον αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να κάνεις το ταξίδι Ελσίνκι-Αγ.Πετρούπολη..
αν,λέω αν,αποφασίσεις να μη "κάψεις" έτσι την Αγ.Πετρούπολη,υπάρχει και η λύση της blue 1,για φτηνές πτήσεις στα βόρεια της Φιλανδίας..
(επιμένω εγώ:haha:)
Και αφού ξεμπερδέψαμε με τα χοτέλια, λέω να αγοράσω τα εισιτήρια μεταφοράς απο χώρα σε χώρα, ξεκινώντας απο το τρένο Ελσίνκι-Αγ.Πετρούπολη (allegro).

Βρίσκω σε αυτό το σάιτ https://service.travelallrussia.com/en/trains/order/d1f8b7e06b3e12c9d656a04bfd92e7f4/timetable

αλλά επειδή θα κάνω register (έτσι πρέπει), αν με βάλει να διαλέξω θέσεις, πρέπει να προσέξω κάτι (ποιά βαγόνια κλπ);

Επίσης,θα πάμε 2η θέση (96?) γιατί η φτηνότερη 1η είναι 133....

Η αναχώρηση θα είναι 18.00 και άφιξη στην Αγ.Πετρούπολη 22.36.

hydronetta

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
όπου δεν έχω πάει
Και γιατί δεν τα αγοράζεις online από το site των φινλανδικών σιδηροδρόμων;
www.vr.fi/en/index.html
Απλώς δεν έχουν ανοίξει ακόμα οι κρατήσεις για τον Ιούλιο απ'ότι είδα

_antonis_

Member
Και γιατί δεν τα αγοράζεις online από το site των φινλανδικών σιδηροδρόμων;
www.vr.fi/en/index.html
Απλώς δεν έχουν ανοίξει ακόμα οι κρατήσεις για τον Ιούλιο απ'ότι είδα
Γι' αυτό.
Κι επειδή σκέφτομαι ότι μπορεί να αγοραστούν απο άλλα σάιτ (όπως αυτό που βρήκα εγώ) τα εισιτήρια, έλεγα να τα αγοράσω... Εδώ και 10 μέρες έχει μέχρι Ιούνιο και δεν ξέρω πόσο μπορεί να πάρει μέχρι να βγάλουν τα επόμενα. Πάντως αυτά που έχει το άλλο σάιτ, μάλλον ισχύουν, γιατί έχει ίδιες ημερομηνίες-ώρες με Ιούνιο. Δηλαδή αν βάλω Τρίτη 2 εβδομάδες πρίν κάνω το ίδιο ταξίδι, μου βγάζει στο VR: Junamatkat verkkokaupasta. Katso aikataulut ja osta lippu. - VR τις ίδιες ώρες και τρένα που βγάζει το άλλο σαιτ για την ίδια μέρα 2 εβδομάδες μετά. Οπότε πιστεύω θα ισχύουν (και οι τιμές ίδιες είναι).

hydronetta

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
όπου δεν έχω πάει
Υπάρχει τόσο μεγάλη ζήτηση πιστεύεις;
Εξαρτάται τι σου χρεώνει το πρακτορείο.

_antonis_

Member
Υπάρχει τόσο μεγάλη ζήτηση πιστεύεις;
Εξαρτάται τι σου χρεώνει το πρακτορείο.
Που να ξέρω...

Με αυτά που έχω δεί, ποτέ δεν ξέρεις.
Εισιτήρια κλείνονται ή ακριβαίνουν λεπτό με το λεπτό, ξενοδοχεία απο ''υπάρχει διαθεσιμότητα'' έχουν γεμίσει σε 1-2 μέρες... έχω τρομάξει πιά! :shock:

ANEL

Member
τα φιλανδικά τρένα δίνουν εισιτήρια 2 μήνες πριν το ταξίδι.
εγώ θα περίμενα και θα έκλεινα απ΄τη σελίδα τους.
πάντως θα συμφωνήσω με τον hudronetta,πως δεν είναι πολύ πιθανό να μη βρείτε θέσεις,2 μήνες πριν το ταξίδι..όσο για τα ξενοδοχεία,που λες πως κλείνονται,αργότερα κάνε ξανά μια αναζήτηση,υπάρχει περίπτωση να τα βρεις και σε καλύτερη τιμή,απ΄ότι σήμερα.

_antonis_

Member
Υπάρχει άλλη εταιρία εκτός την
Otsi piletit
για τις μετακινήσεις μου απο πρωτεύουσα σε πρωτεύουσα;
Γιατί το Αγ.Πετρούπολη-Ταλίν πήγε απο 29-->37?... και έχω ακόμα 2 δρομολόγια εκτός αυτό (Ταλίν-Ρίγα και Ρίγα-Βίλνιους).

ThanasisU2

Member
Επόμενο Ταξίδι
Brno
Ταξίδι-Όνειρο
RTW
simple expres, μπορείς να βρεις εισιτήρια από 3 ευρώ, σε νέα λεωφορεία, καθαρά και άνετα ;)

_antonis_

Member
Βγήκαν τα δρομολόγια του τρένου Ελσίνκι-Αγ.Πετρούπολη για τότε που θέλω (10/7). Έχει στις 15.00 και φτάνει 19.36 και στις 19.00 και φτάνει στις 23.36. Αν πάω με το δεύτερο τρένο (για να μη χάσω τη μέρα μου μέσα στο τρένο, προτιμώ να φύγω με αυτό), όταν φτάσω Αγ.Πετρούπολη θα είναι εύκολο να μετακινηθώ με ΜΜΜ και να πάω στο ξενοδοχείο απο τον σταθμό ή θα δυσκολευτώ; Το μετρό ξέρετε αν λειτουργεί εκείνες τις ώρες; Και τέλος, αν χρειαστεί να πάρουμε ταξί, απο τον σταθμό Finljandski στο ξενοδοχείο (Aventinn hotel) πόσο μπορεί να μας πάει, είναι ακριβά τα ταξί ή οκ; Ευχαριστώωω!!

υ.γ. Καλά τιμή δε μου δείχνει, πρέπει να βάλω ονομ/μο κλπ, οπότε θα το δώ αργότερα...ελπίζω να είναι ~90 όσο έχω υπολογίσει...

ThanasisU2

Member
Επόμενο Ταξίδι
Brno
Ταξίδι-Όνειρο
RTW
το μετρό στην αγία πετρούπολη δουλεύει μέχρι τις 0030

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.638