Εννοείς τα δεντροσπιτα του Καντίρ???? Θέλω χρόνια να πάω εκεί κυρίως για τα δεντρόσπιτα και τις αιώνιες φλόγες. Εχεις προσωπική εμπειρία???Κατά τα άλλα συμφωνώ με την Έρση: Όλυμπος και διαμονή σε κάποια από τις μικρές πανσιόν της περιοχής, ή για τους πιο εναλλακτικούς σε δεντρόσπιτο πάνω σε ένα πεύκο. Υπέροχη παραλία, αρχαιότητες ( έχει μια λυκιακή σαρκοφάγο με ελληνική επιγραφή στο μονοπάτι για την παραλία), σπιτικό φαγητό στις πανσιόν, πορτοκαλιές, πευκοδάσος και ευκαιρία για εκδρομές στα πέριξ: Χίμαιρα με τις αιώνιες φλόγες, Μύρα, εκδρομές στα χριστιανικά μοναστήρια των βουνών, Φάσηλις σε μαγικό παραθαλάσσιο τοπίο.
η αληθεια ειναι οτι ψαχνω απο μυτιληνη και ειναι μακραν η φθηνοτερη πολυημερη που βρηκα! μου φαινεται κι εμενα τσιμπημενη, γι'αυτο μαλλον θα καταληξω να παω μονη μου (με λιγοστη αναζητηση βρηκα ηδη δικλινο με 35 ευρω με πρωινο!).Τα ταξιδιωτικά γραφεία της Θεσσαλονίκης δίνουν το πακέτο των 2 διανυκτερεύσεων στο Αιβαλί με μεταφορά από και προς τη Θεσσαλονίκη με 99 ευρώ (σύνολο 4 μέρες, βέβαια). Μάλλον κάπως υπερτιμημένη εκδρομή βρήκες.
τελικα ειναι οντως πανακριβο. Μαλλον θα παμε μονοι μας. Αλλα 80 ευρω μεταφορικα για μυτιληνη? 80 ευρω? Με σαπιοκαραβο......απο λεσβο 180 ευρω το ατομο για τριημερο( 2 διανυκτερευσεις) μου φαινονται υπερβολικα. Και απο τη στιγμη που περνας γιατι να μη μεινεις και 2 μερες παραπανω να δεις και αλλα πραγματα.