Ανεπίτρεπτο για σένα, ειδικά γισ την Ανάφη που είναι νησάρα!Έχω επισκεφθεί πολλάκις τα υπόλοιπα κυκλαδονησια πλην Ανάφης ,Σχοινουσας,Ηρακλειας που για κάποιο λόγω δεν με πολύ ψήνουν
Κατοικήσιμα ίσως (και πάλι δε βγαίνει το νούμερο), επισκέψιμα όμως όχι, τουλάχιστον με συμβατικό τρόπο.Έχουμε τόσα πολλά νησιά.....227 κατοικήσιμα για την ακρίβεια!!!
Κατάλογος ελληνικών νησίδων ανά νομό - ΒικιπαίδειαΚατοικήσιμα ίσως (και πάλι δε βγαίνει το νούμερο), επισκέψιμα όμως όχι, τουλάχιστον με συμβατικό τρόπο.
90 είναι τα προσεγγισιμα
Ισχύει 100% αυτό, δεν είναι καθόλου καλή ιδέα να πας Αύγουστο στη Λευκάδα. Κι εγώ ακόμα που είμαι από εκεί πηγαίνω ή νωρίτερα ή μετά τις 20 του μήνα που χαλαρώνει το πράγμα και είναι στα αλήθειαΔε θα ξαναπήγαινα ακόμη στη Λευκάδα Αύγουστο μήνα, οχι γιατί δε μ' αρέσε, αλλά γιατί μου τη βίδωσε η κίνηση και η έλλειψη πάρκινγκ που μόνο ταλαιπωρία ήταν. Εν αντιθέσει με οσα διαβάζω, τη βρήκα σαφώς πιο ωραία απο Ζάκυνθο - Κεφαλλονιά, ακόμα και Κέρκυρα (βγάζοντας έξω τις πόλεις) κάτι που δε περίμενα να συμβεί.