• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ελληνικο νησι που δε θα ξαναεπισκεφτοσασταν

underwater

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
Αντίπαρος, Σκιάθος. Δε μου έκαναν κλικ.
Ίσως και Σαντορίνη, επειδή θεωρώ ότι η τουριστίλα της θα χαλάσει την όμορφη αίσθηση που μου άφησε τον Σεπτέμβρη του 2020, μεταξύ καραντινων, με λίγο σχετικά κόσμο.

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Έχοντας πάει σε σχεδόν όλα τα νησιά μας δε θα μπορέσω εύκολα να βρω κάποιο που κατηγορηματικα δε θα ξαναπήγαινα.
Ακόμα κι αυτά που μου άφησαν μέτριες εντυπώσεις (πχ Κως, ή τα μεγάλα του Ιονίου) ξέρω ότι ίσως πρέπει να τα δω και υπό άλλες συνθήκες.

Σίγουρα όμως δε θα ήθελα να ξαναπάω σε Μύκονο και Σαντορίνη τους καλοκαιρινούς μήνες πάρα μόνο για να πάρω το πλοίο γι' αλλού.

Επίσης σε Σκιάθο και γενικά στις Σποράδες (μη τρελαθούμε τώρα με την προέκταση της Χαλκιδικής) γιατί μου την έδωσαν οι εξωφρενικές για τα δεδομένα τιμές τους, αν και παραλίγο να βρισκόμουν από σπόντα και πάλι προς τα κει φέτος, οπότε δεν είμαι εντελώς αρνητικός.

Δε θα ξαναπήγαινα ακόμη στη Λευκάδα Αύγουστο μήνα, οχι γιατί δε μ' αρέσε, αλλά γιατί μου τη βίδωσε η κίνηση και η έλλειψη πάρκινγκ που μόνο ταλαιπωρία ήταν. Εν αντιθέσει με οσα διαβάζω, τη βρήκα σαφώς πιο ωραία απο Ζάκυνθο - Κεφαλλονιά, ακόμα και Κέρκυρα (βγάζοντας έξω τις πόλεις) κάτι που δε περίμενα να συμβεί.

Για τη Κω τα είπα, μια μετριότητα οσες φορές κι αν πήγα, εχει όμως αρκετά ενδιαφέροντα σημεία κι αυτή και αποτελεί κόμβο για πολλά τριγύρω νησιά, οπότε κάποια στιγμή θα με ξαναβγάλει ο δρόμος.

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Έχω επισκεφθεί πολλάκις τα υπόλοιπα κυκλαδονησια πλην Ανάφης ,Σχοινουσας,Ηρακλειας που για κάποιο λόγω δεν με πολύ ψήνουν
🙄 Ανεπίτρεπτο για σένα, ειδικά γισ την Ανάφη που είναι νησάρα!

Pierre_1976

Member
Επόμενο Ταξίδι
Barcelona
Ταξίδι-Όνειρο
Σεληνη
Τα περισσότερα από τα νησιά που είδα δε θα τα ξαναεβλεπα....
Έχουμε τόσα πολλά νησιά.....227 κατοικήσιμα για την ακρίβεια!!!
Γιατί να ξαναπάω στο ίδιο αφού έχει τόσα άλλα που δεν έχω επισκεφτεί ακόμη!!!

katkats

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική
Κύθνο κι εγώ.
Λέρο, Λειψούς, επίσης μάλλον Πάτμο και ακόμα (τώρα, ξέρω, το παρατραβάω) και Αστυπάλαια.
Σέριφο θα προσπαθήσω να μην πάω ξανά.
Σταματάω εδώ. Με έχει πιάσει ένα είδος παράνοιας. Δεν θέλω να ξαναπάω σε πολλά :haha:

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Έχουμε τόσα πολλά νησιά.....227 κατοικήσιμα για την ακρίβεια!!!
Κατοικήσιμα ίσως (και πάλι δε βγαίνει το νούμερο), επισκέψιμα όμως όχι, τουλάχιστον με συμβατικό τρόπο.
90 είναι τα προσεγγισιμα

paefstra

Member
Κυθνος, Λημνος, Κως και Σαμοθρακη που μου φανηκαν τελειως αδιαφορες.
Απο την Αστυπαλαια επισης ειναι το μονο νησι που φυγαμε μεσα στη νυχτα γιατι δεν μου φανηκε οτι αξιζε καν την ευκαιρια. Γιατι να ξαναπαω;

Pierre_1976

Member
Επόμενο Ταξίδι
Barcelona
Ταξίδι-Όνειρο
Σεληνη

Viajero93

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική, Κούβα
Δε θα ξαναπήγαινα ακόμη στη Λευκάδα Αύγουστο μήνα, οχι γιατί δε μ' αρέσε, αλλά γιατί μου τη βίδωσε η κίνηση και η έλλειψη πάρκινγκ που μόνο ταλαιπωρία ήταν. Εν αντιθέσει με οσα διαβάζω, τη βρήκα σαφώς πιο ωραία απο Ζάκυνθο - Κεφαλλονιά, ακόμα και Κέρκυρα (βγάζοντας έξω τις πόλεις) κάτι που δε περίμενα να συμβεί.
Ισχύει 100% αυτό, δεν είναι καθόλου καλή ιδέα να πας Αύγουστο στη Λευκάδα. Κι εγώ ακόμα που είμαι από εκεί πηγαίνω ή νωρίτερα ή μετά τις 20 του μήνα που χαλαρώνει το πράγμα και είναι στα αλήθεια
άλλο νησί, ειδικά στα πολυσύχναστα μέρη.

Κατά τα άλλα, αν και προφανώς δε μπορώ να είμαι τελείως αντικειμενικός, θεωρώ ότι είναι ένα νησί πλούσιο γεωμορφολογικά και πολιτιστικά και μπορεί να δώσει πολλά στον επισκέπτη που δεν θα μείνει στην επιφάνεια. Με σοβαρά τα σημάδια της επέλασης του μαζικού τουρισμού, βέβαια, όπως και σε τόσα άλλα μέρη. Ειδικά στην ανατολική πλευρά. Νόμισμα με δύο όψεις η οδική πρόσβαση, κακά τα ψέματα.

Εννοείται βέβαια όλα είναι θέμα γούστου, είναι και πώς σου "κάθεται" ένα μέρος.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.602
Μέλη
39.346
Νεότερο μέλος
karatzas

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom