• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ελληνικο νησι που δε θα ξαναεπισκεφτοσασταν

alma

Member
Εμένα δεν μου πολυαρεσε ή Κύθνος. Πολύ ξερονησι ,η Δρυοπιδα οκ αλλά πολύ κατώτερη απο οικισμούς άλλων νησιών...Τα καταλύματα μέτρια εκτός από 1-2 που όμως ήταν ακριβά.
Δεν είμαι όμως 100%βέβαιη πως δεν θα ξαναπήγαινα κάποτε.
Έχω επισκεφθεί πολλάκις τα υπόλοιπα κυκλαδονησια πλην Ανάφης ,Σχοινουσας,Ηρακλειας που για κάποιο λόγω δεν με πολύ ψήνουν

Από Επτάνησα δεν συμπάθησα τη Λευκάδα, κατάθλιψη με έπιασε..
δεν ξέρω γιατί...Αλλά δεν αποκλείω επίσκεψη ούτε εκεί..

inspiring

Member
Εμένα δεν μου πολυαρεσε ή Κύθνος. Πολύ ξερονησι ,η Δρυοπιδα οκ αλλά πολύ κατώτερη απο οικισμούς άλλων νησιών...Τα καταλύματα μέτρια εκτός από 1-2 που όμως ήταν ακριβά.
Δεν είμαι όμως 100%βέβαιη πως δεν θα ξαναπήγαινα κάποτε.
Έχω επισκεφθεί πολλάκις τα υπόλοιπα κυκλαδονησια πλην Ανάφης ,Σχοινουσας,Ηρακλειας που για κάποιο λόγω δεν με πολύ ψήνουν

Από Επτάνησα δεν συμπάθησα τη Λευκάδα, κατάθλιψη με έπιασε..
δεν ξέρω γιατί...Αλλά δεν αποκλείω επίσκεψη ούτε εκεί..
Για Λευκαδα θα συμφωνησω!!!

Iris_90

Member
Επόμενο Ταξίδι
Στο άγνωστο ...
Ταξίδι-Όνειρο
Γιατί , σε νοιάζει ;;;
Πάρος μια φορά πήγα εκεί και το μετάνιωσα , δεν θα ξαναπήγαινα

GiannisP.

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αλόννησος Aug 2020
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Εγώ δε θα ξαναπήγαινα Αλόννησο. Πριν πάω, όσους είχα ρωτήσει και είχαν πάει μου έλεγαν τα καλύτερα. Εγώ ταλαιπωρήθηκα. Μόνο φαγητό ευχαριστήθηκα, όλα τα υπόλοιπα ταλαιπωρία. Οι διαδρομές, ανηφοροκατηφόρες, οι παραλίες...

Να μαζευτούμε να πάτε.

drDorothy

Member
Σπέτσες. Έχω πάει βέβαια πάνω από μια φορά γιατί είναι κοντά και βολεύει αλλά είναι το μόνο νησί που λέω δε μου αρέσει.

Κοσμοπολιτισμος αλλά με αρκετή δηθενιλα, ακριβά, διαδικασια (λεωφορείο, καραβάκι) για να φτάσεις στις πολύ μέτριες για μένα παραλίες... Επίσης σχεδόν καθόλου αίσθηση νησιού.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.602
Μέλη
39.346
Νεότερο μέλος
karatzas

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom