• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Βιετνάμ Καμπότζη Ταϊλάνδη ΝΑ Ασία για 3 μέρες ως 3 μήνες. Πόσο ακριβώς; Θα δείξει.

turms

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΔΝΤ;;;
Ταξίδι-Όνειρο
Σκι στην Παταγονια
Καταπληκτικός επίλογος, με γύρισμα στο παρά ένα και κατάληξη μ' ευτυχισμένο τέλος. ;) :)
Όσο για το συμπέρασμα; Μια ακόμα ιστορία - σταθμός σ' αυτήν εδώ την διαδικτυακή κοινότητα, για πολλούς και διάφορους λόγους που όλοι όσοι διαβάσαμε από την αρχή μέχρι και τώρα καταλαβαίνουμε.
Εύχομαι ολόψυχα να έχετε υγεία οικογενειακώς, να μας γράφεις και να σ' απολαμβάνουμε με τα επόμενα σου ταξίδια.
Υ.Γ. Εγώ την είχα ψυλλιαστεί από πολύ νωρίς τη δουλειά αλλά δε θα σε δώσω σε δημόσια θέα, χαίρομαι όμως που δικαιώθηκα. :cool:
ομολογώ ότι μπήκα να γράψω ότι με ξενέρωσες με το "Τέλος" μετά είδα ότι είχε k άλλη σελίδα, k είπα να δω τι λέει...k έπεσα από τα σύννεφα.

Θα ήθελα να προσθέσω κάτι , αλλα μια k μπήκες στο club πλέον k ίσως παίξει k παντόφλα , δεν λέω τίποτα άλλο

turms

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΔΝΤ;;;
Ταξίδι-Όνειρο
Σκι στην Παταγονια
Εδώ είχα κολλήσει. Νόμιζα ότι τελείωσε το νταλαβέρι.

Εδώ κόλλησα πιο πολύ. Ένα ταξίδι που έκανα κι εγώ πριν λιγότερο από μισό αιώνα (ουάου)
άλλαξε και η δικιά μου πορεία της ζωής. Ένα ταξίδι που άρχισε για μια εβδομάδα και τελείωσε
σε σαράντα ημέρες.
Να είστε υγιείς κι ευτυχισμένοι.
μια από τα ίδια...
ένα ταξίδι πριν 30 χρονια κάπου, μου άνοιξε τα ματια (η το μυαλό).

Ένα άλλο πριν 20 χρονια το προεόρτιο για ένα χωρίς επιστροφή

dammys

Member
Τι να πω...έμεινα ΑΦΩΝΟΣ...
Φανταστική ιστορία, εκπληκτικές περιγραφές....και τι ΤΕΛΟΣ....
Την πάτησα το ομολογώ....

Να είστε καλά!

Θα μου λείψει η ιστορία σου ,ένας ακόμα λόγος να μπαίνω κάθε μέρα στο αγαπημένο μου φόρουμ..

((Περνάνε τα χρόνια σαν χθες κυνηγούσες την ξανθιά σε εκείνη τη σπηλιά,νησί,παραλία ,ναό; πριν 2 χρόνια;;;; ))

Σε ευχαριστώ ειλικρινά....

Vicks

Member
Επόμενο Ταξίδι
Εντός Ευρώπης
Ταξίδι-Όνειρο
?
Δε θυμάμαι για πόσο καιρό έμπαινα στο site για να παρακολουθώ τις εξελίξεις αυτής της ιστορίας.
Ομολογώ πως δεν περίμενα το τέλος. Από τη μία αναφερόταν συνεχώς τελείως απρόσωπα "η βιετναμέζα" από την άλλη οι αναφορές πια ήταν συνεχείς και είχαν και μια τρυφερότητα, οπότε δεν έβγαζα άκρη.
Το τέλος με απογοήτευσε, αλλά ήρθε ο επίλογος - plot twist και το απογείωσε!
Όσο μεγάλοι σε ηλικία και περπατημένοι και ταξιδεμένοι να είμαστε, όλοι θέλουμε το happy ending!
Έχεις μεγάλο ταλέντο στο γράψιμο, κυριολεκτικά κόλλησα και περίμενα πώς και πώς τη συνέχεια.
Να είσαι καλά να ταξιδεύεις και να χαίρεσαι την επίσης ταξιδιάρα, πολυπολιτισμική φαμίλια σου!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.602
Μέλη
39.346
Νεότερο μέλος
karatzas

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom