GTS
Member
- Μηνύματα
- 7.082
- Likes
- 20.488
Περί γούστου ουδείς λόγος και ακολουθεί ολόκληρη έκθεση; έπρεπε να μπει τελεία τότε!Περι γουστου ουδεις λογος..θυμιζω μονο η συγκριση αφορα χωρες οχι κουζινες μεμονωμενα ξεκαρφωτες, αναφερθηκε σαφως στην εισαγωγη απο το Def..
Βαλε ενα γαλλο σεφ η σε αναγκη το Yorgos (που τα φτιαχνει ολα σπιτι του οπως ειπε...) με 3 υλικα μονο,παστα ,πιπερι κ τυρι να δημιουργησουν...
Μετα πηγαινετε Ρωμη να μαθετε να τρωτε..
κ την καλυτερη ψαροσουπα του κοσμου..
Φυσικά και δε μπορείς να κάνεις μακαρόνια όπως τα κάνουν στην Ιταλία, ψάχνουμε με το τουφέκι να φάμε καλό ιταλικό στην Αθήνα, καημός εδώ και χρόνια. Σήμερα βέβαια το βράδυ θα παίξει Ιταλική πίτσα από Ιταλό, Καισαριανή, ξέρεις εσύ.
Ψαρόσουπα στη Ρώμη έφαγε μόνο ένας! Μύθος!!
Τέλος, άλλος ένας λόγος που θεωρώ καλύτερη τη Γαλλική είναι η καταφανής υπεροχή της στα γλυκά. Όταν μιλάμε για ζαχαροπλαστική μιλάμε για Γαλλία, τι να λέμε. Αγαπάμε Ιταλία, τη θεωρώ πιο ωραία χώρα από τη Γαλλία αλλά κουζίνα-γλυκά Γαλλία.