interted
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ?
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ράφτινγκ στον Ουρουμπάμπα
Μια Γεωργιανή που ήξερα ήταν πάντως πολύ σκληρό καρύδι...!Αμα σου αρεσει το καρυδι ειναι πολυ ωραια η Γεωργιανη. Αν οχι δεν.
Μια Γεωργιανή που ήξερα ήταν πάντως πολύ σκληρό καρύδι...!Αμα σου αρεσει το καρυδι ειναι πολυ ωραια η Γεωργιανη. Αν οχι δεν.
Ειναι ενα μαγερειό σχετικά ευρύχωρο με τραπέζια που τηλεφωνώ από την προηγούμενη μέρα για μαγειρίτσα πατσά γιδα βραστή και μπορς και γενικά αυτά τα υγιεινά και μάλιστα κατακαλόκαιρο γιατί έχω ένα φίλο που έρχεται κάθε καλοκαίρι απο Γερμανία τρελαμένος για μαγειρίτσα ειδικά. Δεν ξερω τι γινεται τωρα με το κλεισιμο αλλά θα τους τηλεφωνήσω και θα τους πω ότι πρόκειται για το yorgos, αποκλείεται να μην έχουν δει τη διαφήμιση της Πειραιώς.Nαιαιαιαιαι, σε ακούω.
(Δυο πατσατζίδικα που πήρα στη γειτονιά πριν από λίγο ο ένας γέλασε κι ο άλλη νόμιζε ότι της κάνω φάρσα και μου το' κλεισε...)
εγώ, βρε παιδιά, φαγητό (εκτός από τα παγωτά και τα panini) δεν έχω ευχαριστηθεί στην Ιταλία παρ΄όλο που κάθε φορά είχα για ξεναγούς Ιταλούς φίλους και καλοφαγάδες. Τι να πω! Μ΄αρέσει η ιταλική κουζίνα έτσι όπως τη μαγειρεύουμε στην Ελλάδα! Μη φωνάζετε!Γιατι? Μυστικο ειναι οτι η ιταλικη κουζινα εχει κατακτησει ολο τον πλανητη μια και ειναι μακραν η καλυτερη ολων? Μυστικο ειναι οτι η καλυτερη ψαροσουπα του κοσμου γινεται στη Ρωμη? Εδω στη ΝΥ εχουν δικη τους πιτσα που ειναι κ πεντανοστιμη μαλιστα. Ολοι για αλλες κουζινες μιλανε κ ολοι ιταλικα τρωνε κ σπιτι κ εξω. Ε τρωμε κ κατι εξωτικο καμια φορα για αλλαγη. Κι εγω το κανω.
Μ'εκανες κ γελασα...οχι με το σχολιο σου αλλα θυμηθηκα πριν καναδυο βδομαδες αφησαμε ανεγγιχτες 2 μακαροναδες. Η γηραια μαγειρισσα της συμπαθους ταβερνας απορησε οταν ζητησαμε να βραζει τα μακαρονια λιγοτερο, οσο γραφει στο πακετο 8'. Τα ειχε βρασει "οπως τα τρωμε εδω", 15'..που τα τρως αποψε κ τα χωνευεις μεθαυριο...Μ΄αρέσει η ιταλική κουζίνα έτσι όπως τη μαγειρεύουμε στην Ελλάδα!
Η γηραια μαγειρισσα της συμπαθους ταβερνας απορησε οταν ζητησαμε να βραζει τα μακαρονια λιγοτερο, οσο γραφει στο πακετο 8'. Τα ειχε βρασει "οπως τα τρωμε εδω", 15'..που τα τρως αποψε κ τα χωνευεις μεθαυριο...
τα πάντα με μέτρο!Μ'εκανες κ γελασα...οχι με το σχολιο σου αλλα θυμηθηκα πριν καναδυο βδομαδες αφησαμε ανεγγιχτες 2 μακαροναδες. Η γηραια μαγειρισσα της συμπαθους ταβερνας απορησε οταν ζητησαμε να βραζει τα μακαρονια λιγοτερο, οσο γραφει στο πακετο 8'. Τα ειχε βρασει "οπως τα τρωμε εδω", 15'..που τα τρως αποψε κ τα χωνευεις μεθαυριο...