• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ισημερινός Εκουαδόρ: Αμαζόνιος - Άνδεις - Γκαλάπαγκος

StellAnna

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αίγυπτος επιτέλους!!!!!!!
Ταξίδι-Όνειρο
Μποτσουάνα? Γιατί όχι?
Με τον πρωινο καφε μου δυο Γουατεμαλες, στη συνεχεια ενας Παναμας και τωρα εσυ Ροζα με το Εκουαδορ σου φανταστικο οπως παντα..!

Θα μου δημιουργησετε ψυχολογικα σημερα μου φαινεται! Διαβαζω διαβαζω για Κ &Λ Αμερικη και τελειωμο δεν εχει..!
Δεν έχεις κι άδικο. Είναι σκληρό να ξεκινάς τη μέρα σου, διαβάζοντας για μέρη ονειρικά. Αλλά κι εγώ που γράφω τη μια από τις... Γουατεμάλες, πάλι σκληρά περνάω...
Από το αχχ!! στο βαχ!!! το πάω....

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Το μονο που εχω να πω ειναι οτι δε θελω να τελειωσει αυτη η ιστορια!
Παμε Γκαλαπαγκος και ελπιζω να εχει πολυ υλικο ακομα η Rosa!

Ειμαι πανευτυχης με την επιθεση υπο μορφη αρθρων των λατινολατρων στο σαιτ!:D

Rosa

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Trobriand Islands...
Δεν έχεις κι άδικο. Είναι σκληρό να ξεκινάς τη μέρα σου, διαβάζοντας για μέρη ονειρικά. Αλλά κι εγώ που γράφω τη μια από τις... Γουατεμάλες, πάλι σκληρά περνάω...
Από το αχχ!! στο βαχ!!! το πάω....
Αχ, τα βάσανα του συγγραφέα....Υπάρχει πιο επώδυνο πράγμα?..

Rosa

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Trobriand Islands...
Το μονο που εχω να πω ειναι οτι δε θελω να τελειωσει αυτη η ιστορια!
Παμε Γκαλαπαγκος και ελπιζω να εχει πολυ υλικο ακομα η Rosa!

Ειμαι πανευτυχης με την επιθεση υπο μορφη αρθρων των λατινολατρων στο σαιτ!:D
Έχω, έχω, και θα συνεχίσω σύντομα!
(Μα να περάσεις έξω από την πόρτα της Γουατεμάλας και να μη χτυπήσεις να μπεις μέσα για έναν καφέ????:shock: Το φυσάω και δεν κρυώνει!!!)

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
(Μα να περάσεις έξω από την πόρτα της Γουατεμάλας και να μη χτυπήσεις να μπεις μέσα για έναν καφέ????:shock: Το φυσάω και δεν κρυώνει!!!)
Ειναι που σκεφτηκα οτι η χωρα εχει αρκετα να προσφερει περα απο 'ενα καφε':lol:..μια γρηγορη επισκεψη μονο στο Τικαλ ισα για να πω οτι πηγα.
Παρολα αυτα , ντρεπομαι για την παραλειψη και δεχομαι για τιμωρια 15νθημερο ταξιδι και καθε μερα καφε σε διαφορετικη περιοχη της Γουατεμαλα! :lol:

Rosa

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Trobriand Islands...
Ειναι που σκεφτηκα οτι η χωρα εχει αρκετα να προσφερει περα απο 'ενα καφε':lol:..μια γρηγορη επισκεψη μονο στο Τικαλ ισα για να πω οτι πηγα.
Παρολα αυτα , ντρεπομαι για την παραλειψη και δεχομαι για τιμωρια 15νθημερο ταξιδι και καθε μερα καφε σε διαφορετικη περιοχη της Γουατεμαλα! :lol:
Αν είναι έτσι, δε μπορεί, κάτι θα έχω κάνει κι εγώ που να αξίζει τιμωρία (κι αν δεν έχω κάνει, να το κάνω αμέσως!) για να σε ακολουθήσω στο ταξίδι σου!!!:haha:

LULLU

Member
Επόμενο Ταξίδι
το ψαχνω....
Ταξίδι-Όνειρο
Νιγηρας-Μαλι
15 μερες δεν φτανουν....μονο η Αντιγκουα σε καθηλωνει ειναι υπεροχη ..ασε δε και τα πολλα ηφαιστεια που υπαρχουν....εκτος απο καφε η τιμωρια θα εχει και πεζοπορια??????????????;)

Dorotija

Member
Επόμενο Ταξίδι
Να είναι η Κρακοβία?
Ταξίδι-Όνειρο
Yemen
Ε λοιπον ξερετε τι? Λεω να μην παθω καταθλιψη ακομα! Γραψτε, γραψτε εσεις να διαβαζω εγω, και που ξερετε;; το ονειρο μπορει να γινει πραγματικοτητα... ισως και μεσα στο 2010....

Παμε Ροζα, παμε! Φωκιες να βλεπω! ;)

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Ειχε μια γλυκα αυτο το κομματι. Περιμενω θαλασσιους ελεφαντες...

Dorotija

Member
Επόμενο Ταξίδι
Να είναι η Κρακοβία?
Ταξίδι-Όνειρο
Yemen
Θα περιμένουμε αρκετά νομίζω Έρση μου. Η συγγραφέας μας έχει ξεχάσει...

Rosa

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Trobriand Islands...
Θα περιμένουμε αρκετά νομίζω Έρση μου. Η συγγραφέας μας έχει ξεχάσει...
Η συγγραφέας ενίσταται και διαψεύδει μετά βδελυγμίας τις ανυπόστατες διαδόσεις!!! Ανακάμπτει μετά από ένα ατυχές επεισόδιο τενοντίτιδας (χαρακτηριστικό, εξάλλου, όλων των λυγερών και πρωτοκλασάτων αθλητών!) και θα επιστρέψει δριμύτερη και με πολλούς πολλούς ελέφαντες (θαλάσσιους) και άλλα αλλόκοτα πλάσματα!!!
Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας,
Εκ της Διευθύνσεως

gmavro75

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ταξίδι στο χρόνο
ΩΩΩ!!! Μαγεία! Είχα μείνει πίσω το ομολογώ... αλλά σας πρόλαβα στο καλύτερο. Αρχιπέλαγος μου μυρίζει...

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.635
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα