• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ισημερινός Εκουαδόρ: Αμαζόνιος - Άνδεις - Γκαλάπαγκος

Rosa

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Trobriand Islands...
getxo και vario, σας ευχαριστώ πολύ πολύ! Ακολουθούν ακόμα 'χειρότερα'!!! (Ακόμα δε φτάσαμε Γκαλάπαγκος...)

Προς το παρόν, ένα γρήγορο βιντεάκι που βρήκα, για να πάρετε μια ιδέα μέχρι να ανεβάσω φωτό:

getxowoman

Member
Τι εισαι ρε παιδακι μου εσυ; Τι ηρεμο μηνα του μελιτος διαλεξες!

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Αλλη φαν των extreme sport μας προεκυψε! Αν και δεν ειχα υποψη μου οτι υπαρχει τετοιου ειδους sport. Αλλα παντα μαθαινει κανεις.

Rosa

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Trobriand Islands...
Αλλη φαν των extreme sport μας προεκυψε! Αν και δεν ειχα υποψη μου οτι υπαρχει τετοιου ειδους sport. Αλλα παντα μαθαινει κανεις.
Έρση μου, σου τάζω βόλτα με αερόστατο, με την πρώτη ευκαιρία!!! Κι η Lullu να κόψει τους κάβους!!!

LULLU

Member
Επόμενο Ταξίδι
το ψαχνω....
Ταξίδι-Όνειρο
Νιγηρας-Μαλι
/.....φτου δεν καταλαβα ποτε τελειωσε το σημερινο....... κιαλλο και αλλο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ..γραψε εσυ και εγω οσα αεροστατα θες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:clap::clap:

gmavro75

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ταξίδι στο χρόνο
Μπράβο Ρόζα!!!! Κάθε μέρα στο Εκουαδόρ και πιο ενδιαφέρουσα! Πραγματικά, τελείως ανεξάρτητο το ταξίδι σας!

Rosa

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Trobriand Islands...
Μπράβο Ρόζα!!!! Κάθε μέρα στο Εκουαδόρ και πιο ενδιαφέρουσα! Πραγματικά, τελείως ανεξάρτητο το ταξίδι σας!
πράγματι, κάπως έτσι εξελίχτηκε το πράγμα!!!
(Κι εσείς, αγαπητέ, πότε να περιμένουμε τις περιπετειο-αφηγήσεις σας από τα μεγάλα υψόμετρα????? Αγωνιούμε!!!)

Rosa

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Trobriand Islands...
/.....φτου δεν καταλαβα ποτε τελειωσε το σημερινο....... κιαλλο και αλλο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ..γραψε εσυ και εγω οσα αεροστατα θες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:clap::clap:
Lullu μου, πρόσεχε τι τάζεις! (Πώς το λένε, 'σε παιδί και σε τρελό', κάπως έτσι....) Η Έρση κι εγώ περιμένουμε εναέριες βόλτες (στην Καππαδοκία ή αλλού, δε μας πειράζει...)!

LULLU

Member
Επόμενο Ταξίδι
το ψαχνω....
Ταξίδι-Όνειρο
Νιγηρας-Μαλι
...βαλε και ,ενα μεσα στους τρελλους..α και την Ολιβ αλλα πρεπει να κανει εντατικα γιατι φοβαται τη καμηλα φαντασου το αεροστατο!!!!!!!:haha::haha::haha:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.635
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom