Rosa
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Trobriand Islands...
Και πράγματι....αρχιπέλαγος ακολουθεί!!!ΩΩΩ!!! Μαγεία! Είχα μείνει πίσω το ομολογώ... αλλά σας πρόλαβα στο καλύτερο. Αρχιπέλαγος μου μυρίζει...
Και πράγματι....αρχιπέλαγος ακολουθεί!!!ΩΩΩ!!! Μαγεία! Είχα μείνει πίσω το ομολογώ... αλλά σας πρόλαβα στο καλύτερο. Αρχιπέλαγος μου μυρίζει...
Θα 'χω και επαγγελματικά ταξιδάκια μπόνους????? Όχι, γιατί, αν θέλετε, θυσιάζομαι να ταξιδέψω στα πέρατα της γης και να σας στέλνω ανταποκρίσεις...Χωρίς κανένα προσωπικό όφελος, εννοείται....Καινούριο κομμάτι.. κάποιος φούρνος γκρεμίστηκε...
Λοιπόν, Rosa, σοβαρά τώρα, προσλαμβάνεσαι! Θα εισηγηθώ στον εκδότη μου να σου φτιάξει μια θέση. Πολύ καλο και γεμάτο πληροφορίες και το σημερινο κομμάτι! Μπράβο!
Μετά τις τενοντίτιδες, τα φαράγγια, και τις πλείστες άλλες υποχρεώσεις μου ως ελληνίδα (βλ. Sakis), μάνα, εργαζόμενη, σύζυγος και νοικοκυρά, επιστρέφω στο συγγραφικό καθήκον με ζήλο (κι ελπίζω να μην ξαναργήσω τόσο....)που εισαι βρε ροζα, να ανοιξει και λιγο το ματι μας! απαπα... κατι εχει γινει τελευταια!
Lullu και getxo, σας ευχαριστώ και τις δυο!Τρελαινομαι για τετοιου ειδους ταξιδια,παρατηρηση ζωων στο φυσικο τους χωρο..
πολύ καλόοοοοοοο.... μοιάζει τελείως επιστημονική φαντασία το μέρος...σου 'ρχεται να τσιρίξεις που όλα αυτά τα χάσαμε για ένα αναθεματισμένο μήλο….