• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Εδώ γελάμε... (αστείες εφευρέσεις και αστεία αντικείμενα)

liz

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Μη μου πείτε ότι όποτε βρίσκετε εκείνο το πλαστικό με τις φούσκες, το οποίο χρησιμοποιούμε για να τυλίξουμε τα εύθραυστα αντικείμενα, δε σας αρέσει να σπάτε τις φούσκες; :rolleyes: Ε, λοιπόν οι Γαπωνέζοι έφτιαξαν ένα μπρελόκ που σου αφήνει την ίδια αίσθηση... Το καλό βέβαια είναι ότι κάθε μία από αυτές τις φούσκες "σπάει" χιλιάδες φορές! :lol: Το μπρελόκ αυτό λέγεται puchi-puchi=φούσκα
Το θέλω!!!

Επόμενο Ταξίδι
Κρακοβία-Βαρσοβία
Ταξίδι-Όνειρο
...Ιθάκη...
Ευχαριστώ για την κατανόηση και την συμπαράσταση κορίτσια:grouphug:, όσο για το χρωματιστό νερό θέλω τρία για να τα κάνω και δώρο:clap:.

Bahari

Member
Το ξέρω ότι είναι ακόμα νωρίς για κάτι τέτοιο, αλλά για να είμαστε προετοιμασμένοι/ες για τις ζέστες θα πρέπει να το παραγγείλουμε, αν είναι, από τώρα για να το έχουμε όταν θα το χρειαστούμε. :lol:

Attachments

Bahari

Member
Τοποθετείστε αυτό το "δακτυλίδι" στο λαιμό σας, φουσκώστε το με αέρα και... χαλαρώστε! :)
(Ιωάννα, μη μου στενοχωριέσαι, είπαμε για όλα τα μασαζοαντικείμενα δε δεχόμαστε παραγγελίες :haha:)

Attachments

Bahari

Member
Και άλλη μια περίεργη εφεύρεση... Σας βοηθάει να... ξύνετε την πλάτη σας :haha: ...

Attachments

• 30,2 KB Προβολές: 40

Bahari

Member
... και να σφίγγετε το "χέρι" του συνομιλητή σας... "Χέρι" τρόπος του λέγειν, βέβαια, ουσιαστικά χαιρετιόσαστε εφαρμόζοντας την άκρη του δικού σας Neko Nyanbou σε αυτήν του συνομιλητή σας.
Λέτε αυτό να το εφηύραν για να αποφεύγουν τις χειραψίες, λόγω της γρίπης των χοίρων; :roll:

Attachments

• 22,7 KB Προβολές: 34
Επόμενο Ταξίδι
Κρακοβία-Βαρσοβία
Ταξίδι-Όνειρο
...Ιθάκη...
Αυτό για την πλάτη εγώ θα το πάρω, γράψε δύο για μένα

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Ναι και εγω θελω να παρω αυτο για την πλατη. Αν και υπαρχει και εκεινο το τραγουδακι που λεει "αν μου ξυσεις την πλατη θα σου ξυσω τη δικη σου". Μηπως να προτιμησω να μου ξυσει κανενας αλλος την πλατη μου;:rolleyes:

Last edited by a moderator:
Επόμενο Ταξίδι
Κρακοβία-Βαρσοβία
Ταξίδι-Όνειρο
...Ιθάκη...
Τώρα που το σκέφτομαι κορίτσια εγώ θα προτιμήσω τον Ελβις

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα