• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Εδώ γελάμε... (αστείες εφευρέσεις και αστεία αντικείμενα)

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Για κάτσε, τι νόμισες δηλαδή, ότι μ' αυτά τα εύκολα θα κλείσουμε ένα τόοοοοοοοσο σημαντικό κεφάλαιο;;; Έχεις πολύυυυ δουλειά ακόμα!

Λοιπόν, αυτό το "μηχανηματάκι" κάνει μασάζ, λίφτινγκ, καθαρισμό και λειαίνει την επιδερμίδα. Κυκλοφορεί μόνο στην Ιαπωνία και στοιχίζει 80$
Αυτό να το παραγγείλουμε! Ευχαριστο μου φαίνεται! Τι λέτε;

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Έχετε ξεφύγει εδώ μέσα μου φαίνεται! :haha: Δε λέω, ενδιαφέροντα κάποια από τα γκατζετάκια και μπράβο που (πότε-πότε) σκέφτεστε και το έτερον φύλο, μη νομίζετε όμως ότι και αυτοί αδιαφορούν για σας και την εμφάνισή σας. Π.χ. πώς σας φαίνεται αυτό το αξεσουάρ για τις traveladdicts που έχουν περιορισμένο χρόνο για την κοινωνική τους υποχρέωση (λόγω εθισμού - φυσικά) ?

aimg685.imageshack.us_img685_1506_att763927w.jpg

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Ωχ! Ετσι και με δει με τέτοιο πράγμα ο αφέντης θα υπογράψει τα χαρτιά για τον άμεσο εγκλεισμό μου σε ίδρυμα εκεί κατά Σταυρούπολη μεριά...:haha::haha:

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
:haha::haha::haha: Και κάποιες ιδέες για το γνωστό ... "πρόβλημα" με τον θρόνο!

aimg14.imageshack.us_img14_1950_att763931.jpg

aimg341.imageshack.us_img341_8669_att763932.jpg

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Θεϊκές φωτογραφίες! Ειδικά η πρώτη είναι οτι πρέπει για το γυναικείο φύλο!

Bahari

Member
Και επειδή ο Babaduma πιο πάνω ανέφερε τους/τις traveladdicts και κάποιο μέλος σε άλλο τόπικ είπε ότι παρόλο που τον πιάνει νύστα δεν ξεκολλάει από την οθόνη του υπολογιστή, εδώ σας παρουσιάζω τη συσκευή που θα σας βοηθά να μην κοιμάστε και να περνάτε ακόμα πιο πολλές ώρες μπροστά από την οθόνη του υπολογιστή σας. :haha:
Είναι πολύ απλή στη χρήση. Φοράτε τη συσκευή στο αφτί και κάθε φορά που τα μάτια σας πάνε να κλείσουν, αυτό αρχίζει να πάλλεται.

Ειδικά αφιερωμένο στους traveladdicts! :bleh::haha:

Attachments

mariath

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Όλη η Νότια Αμερική
Εδώ είμαστε, αυτό είναι σίγουρο κελεπούρι! Λέω να παραγγείλουμε από ένα για όλους τους travelstories addicts.

Επόμενο Ταξίδι
Κρακοβία-Βαρσοβία
Ταξίδι-Όνειρο
...Ιθάκη...
Αυτό να το παραγγείλουμε! Ευχαριστο μου φαίνεται! Τι λέτε;

Διαμαρτύρομαι εμείς δηλαδή κλέφτες θα γίνουμε; θα μου εισάγετε όλα αυτά τα μασαζοειδή, δεν θα έρχεστε στους ειδικούς και μετά που θα βρίσκω εγώ τα λεφτά για ταξίδια; :mad:
a1.bp.blogspot.com__I0Z2TFCcPv4_ScC0SCpajbI_AAAAAAAAAGQ__ankCUNSEvM_s400_mafalda.jpg

Last edited by a moderator:

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
ΟΚ, ΟΚ! Οτι ειναι συναφες με μασαζ εξω απο τη λιστα μας, κοριτσια! Δε θα ρημαξουμε την Ιωαννα μας!

Bahari

Member
Διαμαρτύρομαι εμείς δηλαδή κλέφτες θα γίνουμε; θα μου εισάγετε όλα αυτά τα μασαζοειδή, δεν θα έρχεστε στους ειδικούς και μετά που θα βρίσκω εγώ τα λεφτά για ταξίδια; :mad:
a1.bp.blogspot.com__I0Z2TFCcPv4_ScC0SCpajbI_AAAAAAAAAGQ__ankCUNSEvM_s400_mafalda.jpg
Όχι παιδάκι μου, μην ανησυχείς! Δε θα εισάγουμε τίποτα "μασαζοειδές". Τόσα άλλα αντικείμενα υπάρχουν, αυτά πρέπει να πάρουμε για να σε καταστρέψουμε οικονομικά; Ήδη τα έσβησα από τη λίστα, μείνε ήσυχη, δε θα δεχτώ καμιά παραγγελία για παρόμοια προϊόντα! :bleh::haha:

Τι θα λέγατε για μια συσκευή που δίνει διαφορετικό χρώμα στο νερό του μπάνιου σας, ανάλογο με τη θερμοκρασία που έχει;

Attachments

Last edited by a moderator:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie