• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Εδώ γελάμε... (αστείες εφευρέσεις και αστεία αντικείμενα)

Bahari

Member
Και για όποιον έχει πρόβλημα με τη μύτη του ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ!!! Οι Γιαπωνέζοι υποστηρίζουν ότι φορώντας το Hana-Hana για λίγα λεπτά τη βδομάδα η μύτη σας θα αρχίσει να αποκτά το επιθυμητό μέγεθος! :haha:

Attachments

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Αλλο και τουτο παλι! Που θα κλεισω τη μυτη μου με μανταλακι για να γινει γαλικη! Δεν πα να μεινει ως χασαπομαχαιρο δεν προκειται να δωσω λεφτα για μανταλακια με μαξιλαρακια! Ας μην το παρουμε θα μας μεινει στοκ νομιζω...

mariath

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Όλη η Νότια Αμερική
Αυτά τα τελευταία σαν όργανα βασανισμού μου μοιάζουνε. Χασούρα θα 'χουμε αν τα φέρουμε. Κι αυτό το μασαζοκαπέλο (κατά το μασαζοκορσές) πολύ ανατριχιαστικό μου κάνει. Α πα πα...

Επόμενο Ταξίδι
Κρακοβία-Βαρσοβία
Ταξίδι-Όνειρο
...Ιθάκη...
Και εγώ είμαι αντίθετη στα μανταλάκια και στα μασαζοκαπέλα, το πρώτο μου προκαλεί ασφυξία μόνο που το βλέπω και το δεύτερο μοιάζει αξεσουάρ για φακίρηδες.

Bahari

Member
Και εγώ είμαι αντίθετη στα μανταλάκια και στα μασαζοκαπέλα, το πρώτο μου προκαλεί ασφυξία μόνο που το βλέπω και το δεύτερο μοιάζει αξεσουάρ για φακίρηδες.
Μπρος στα κάλλη τι είναι ο πόνος! :bleh:

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Μα ουτως η αλλως πανεμορφες -οχι που να το παινευτουμε- ειμεθα! Δεν χρειαζεται να θαμπωνουμε τους υπολοιπους περαιτερω!:haha:

Bahari

Member
Ε, μ' αυτό μάλλον θα σας αποτελειώσω... :harakiri:
Σας έχουν αποκαλέσει ποτέ "χοντρομούρη"; Με αυτή τη μάσκα μπορείτε να "λεπτύνετε" τα χαρακτηριστικά σας... αρκεί βέβαια να τη φοράτε κάθε μέρα! :bleh:

Attachments

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Ε, μ' αυτό μάλλον θα σας αποτελειώσω... :harakiri:
Σας έχουν αποκαλέσει ποτέ "χοντρομούρη"; Με αυτή τη μάσκα μπορείτε να "λεπτύνετε" τα χαρακτηριστικά σας... αρκεί βέβαια να τη φοράτε κάθε μέρα! :bleh:
Πωπω θα γινουμε ο ανθρωπος με το σιδηρουν προσωπειον! :shock:
Μακρια απο μας αυτο το πραγμα!:bleh:

Attachments

Επόμενο Ταξίδι
Κρακοβία-Βαρσοβία
Ταξίδι-Όνειρο
...Ιθάκη...
Ωραία έβαλα το μανταλάκι στη μύτη, έβαλα το βελτιωτικό χειλιών, έκανα μασάζ στην κεφαλή μου, έμεινα και μια ώρα με την μάσκα για την χοντρο προσωπίαση, καθρέφτη καθρεφτάκι μου πια είναι η ομορφότερη του φόρουμ
;

Last edited by a moderator:

Bahari

Member
Ωραία έβαλα το μανταλάκι στη μύτη, έβαλα το βελτιωτικό χειλιών, έκανα μασάζ στην κεφαλή μου, έμεινα και μια ώρα με την μάσκα για την χοντρο προσωπίαση, καθρέφτη καθρεφτάκι μου πια είναι η ομορφότερη του φόρουμ
;
Για κάτσε, τι νόμισες δηλαδή, ότι μ' αυτά τα εύκολα θα κλείσουμε ένα τόοοοοοοοσο σημαντικό κεφάλαιο;;; Έχεις πολύυυυ δουλειά ακόμα!

Λοιπόν, αυτό το "μηχανηματάκι" κάνει μασάζ, λίφτινγκ, καθαρισμό και λειαίνει την επιδερμίδα. Κυκλοφορεί μόνο στην Ιαπωνία και στοιχίζει 80$

Attachments

Last edited by a moderator:

Bahari

Member
Επίσης θα πρέπει να καθαρίσεις τα αφτιά σου με αυτή τη συσκευή και ταυτόχρονα να βλέπεις τις κινήσεις που κάνεις, καθαρίζοντας τα, στην κάμερα.

Attachments

Bahari

Member
Και να βελτιώσεις την όρασή σου με αυτή τη συσκευή... Με 10 λεπτά την ημέρα οι "κατασκευαστές" αυτού του προϊόντος υπόσχονται να εξαλείψουν κάθε πρόβλημα.

Attachments

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα