• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Εδώ γελάμε... (αστείες εφευρέσεις και αστεία αντικείμενα)

mariath

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Όλη η Νότια Αμερική
Τόσες ώρες που καθόμαστε για το travelstories μάλλον το πιο χρήσιμο γκάτζετ θα είναι.

Eri

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη
Ταξίδι-Όνειρο
Καμπότζη
για τον ήλιο??

Άντε και προστατέψατε τα καινούρια σας παπούτσια, τι γίνεται αν έχετε να κουβαλήσετε πολλά ψώνια και βρέχει;;;
Γιατί εμένα μου φαίνεται ότι η συγκεκριμένη κυρία την κρατάει για τον ήλιο??:lol:

Eri

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη
Ταξίδι-Όνειρο
Καμπότζη
Ποιός θα μπορούσε να πιστέψει (αν δεν υπήρχε η απόδειξη-φωτογραφία), ότι μια γραβάτα μπορεί να χωρέσει τόσα πολλά πράγματα; :roll:
Γι' αυτό οι περισσότεροι άντρες δεν κουβαλάνε τσάντες ε?:bleh:

Bahari

Member
Γιατί εμένα μου φαίνεται ότι η συγκεκριμένη κυρία την κρατάει για τον ήλιο??:lol:
Λες, ε; Έχεις δίκιο πάντως, στη φωτογραφία δε φαίνεται να βρέχει... Οπότε μάλλον θα τη χρησιμοποιούν είτε βρέχει είτε έχει ήλιο...
Βλέποντας βέβαια την ομπρέλα εμένα μου ήρθε στο μυαλό η βροχή, αν και απ' ότι ξέρω οι Γιαπωνέζες θεωρούν μείον για την εμφάνισή τους το μαύρισμα και έχω δει πολλές Γιαπωνέζες να κυκλοφορούν στην Αθήνα με ομπρέλα, όταν έχει ήλιο. Πάντως, εμείς εδώ στην Ελλάδα, όταν με το καλό τη φέρουμε, θα τη χρησιμοποιούμε μόνο όταν βρέχει. :bleh::haha:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom