mariath
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Όλη η Νότια Αμερική
Αν το πάρεις σε μεγάλο νούμερο!!!!
Μη μου στενοχωριέσαι! Έχω πάρει ένα μεγάλο τετράδιο και καταγράφω όχι μόνο τα προϊόντα, αλλά και το ποιος έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για το κάθε αντικείμενο. Είναι όλα τακτοποιημένα, no problem.Κορίτσια στο τέλος όλη μαζί η παραγγελία, να μην ξεχάσουμε και τίποτα...
Καλά απίστευτο! Κυκλοφορούν ένα σωρό παρόμοια προϊόντα που με μια κίνηση γίνονται κανονικές τσάντες για να μεταφέρεις τα ψώνια σου, αλλά σουτιέν-τσάντα πρώτη φορά βλέπω!Πάμε τώρα σε κάτι πρακτικό και οικολογικό. Καταργήστε τις πλαστικές σακούλες στα ψώνια σας και πάρτε αυτό το μοναδικό σουτιέν-τσάντα για τα ψώνια. Θέλετε να κουβαλήσετε τα φρούτα από το μανάβη στο σπίτι; Βγάλτε το σουτιέν και με μια κίνηση κάντε το σακούλα... Θα χαρεί κι ο μανάβης!
Άρα, να υποθέσω ότι θες και από αυτό. Σε ρωτάω γιατί ετοιμάζω τη λίστα με τις παραγγελίες. Ένα σε κοκκινάκι σου φτάνει;;;Πολύ ωραία το σουτιέν θα το βγάζουμε για τα ψώνια στον μανάβη και το σλιπ στον χασάπη, απλές καθημερινές ευκολίες. Εγώ πάλι ως σήμερα κυκλοφορούσα με την υφασμάτινη τσάντα βλακεία μου το σουτιέν πολύ καλύτερο
Εμ, πώς δεν έχουμε καλέ... Κοτζάμ επιχείρηση θα φτιάξουμε, λες ένα τόσο πρακτικό αντικείμενο να το φέρουμε σε ένα μόνο χρώμα; Μας προσβάλλεις τώρα!Το κοκκινο βγαζει ματι: Κατι σε σεμνο μαυρο δεν εχετε; Ειπαμε και XL να χωραει και τα καρπουζια...
Μην ανησυχείς Ιωάννα μου θα φέρουμε και κόκκινα και κίτρινα και φούξια και πορτοκαλί (που είναι το αγαπημένο μου χρώμα). Κανέναν δε θα αφήσουμε παραπονεμένο!Εγώ το θέλω σε διάφορα χρώματα, άρα και κόκκινα και κίτρινα και ένα φούξια θα πάρω. Αν είναι να γίνω αντικείμενο συζήτησης στα Πατήσια τουλάχιστον ας είμαι πολύχρωμη.
Θα το κοιτάξουμε κι αυτό... μπορεί να κυκλοφορεί κανένα μποξεράκι που να γίνεται τσάνταΚαι καλά αν βγούμε για ψώνια εμείς...αν στείλουμε τους άντρες μας, τι γίνεται????:roll: