• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Εδώ γελάμε... (αστείες εφευρέσεις και αστεία αντικείμενα)

Bahari

Member
Κορίτσια στο τέλος όλη μαζί η παραγγελία, να μην ξεχάσουμε και τίποτα...
Μη μου στενοχωριέσαι! :) Έχω πάρει ένα μεγάλο τετράδιο και καταγράφω όχι μόνο τα προϊόντα, αλλά και το ποιος έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για το κάθε αντικείμενο. Είναι όλα τακτοποιημένα, no problem. :bleh:

Bahari

Member
Πάμε τώρα σε κάτι πρακτικό και οικολογικό. Καταργήστε τις πλαστικές σακούλες στα ψώνια σας και πάρτε αυτό το μοναδικό σουτιέν-τσάντα για τα ψώνια. Θέλετε να κουβαλήσετε τα φρούτα από το μανάβη στο σπίτι; Βγάλτε το σουτιέν και με μια κίνηση κάντε το σακούλα... Θα χαρεί κι ο μανάβης!
Καλά απίστευτο! :haha: :haha::clap::clap: Κυκλοφορούν ένα σωρό παρόμοια προϊόντα που με μια κίνηση γίνονται κανονικές τσάντες για να μεταφέρεις τα ψώνια σου, αλλά σουτιέν-τσάντα πρώτη φορά βλέπω! :haha:

Επόμενο Ταξίδι
Κρακοβία-Βαρσοβία
Ταξίδι-Όνειρο
...Ιθάκη...
Πολύ ωραία το σουτιέν θα το βγάζουμε για τα ψώνια στον μανάβη και το σλιπ στον χασάπη, απλές καθημερινές ευκολίες. Εγώ πάλι ως σήμερα κυκλοφορούσα με την υφασμάτινη τσάντα βλακεία μου το σουτιέν πολύ καλύτερο

Bahari

Member
Πολύ ωραία το σουτιέν θα το βγάζουμε για τα ψώνια στον μανάβη και το σλιπ στον χασάπη, απλές καθημερινές ευκολίες. Εγώ πάλι ως σήμερα κυκλοφορούσα με την υφασμάτινη τσάντα βλακεία μου το σουτιέν πολύ καλύτερο
Άρα, να υποθέσω ότι θες και από αυτό. :bleh: Σε ρωτάω γιατί ετοιμάζω τη λίστα με τις παραγγελίες.:haha: Ένα σε κοκκινάκι σου φτάνει;;; :bleh::haha:

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Το κοκκινο βγαζει ματι: Κατι σε σεμνο μαυρο δεν εχετε; Ειπαμε και XL να χωραει και τα καρπουζια...

Επόμενο Ταξίδι
Κρακοβία-Βαρσοβία
Ταξίδι-Όνειρο
...Ιθάκη...
Εγώ το θέλω σε διάφορα χρώματα, άρα και κόκκινα και κίτρινα και ένα φούξια θα πάρω. Αν είναι να γίνω αντικείμενο συζήτησης στα Πατήσια τουλάχιστον ας είμαι πολύχρωμη.

Rosa

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Trobriand Islands...
Και καλά αν βγούμε για ψώνια εμείς...αν στείλουμε τους άντρες μας, τι γίνεται????:roll:

Bahari

Member
Το κοκκινο βγαζει ματι: Κατι σε σεμνο μαυρο δεν εχετε; Ειπαμε και XL να χωραει και τα καρπουζια...
Εμ, πώς δεν έχουμε καλέ... Κοτζάμ επιχείρηση θα φτιάξουμε, λες ένα τόσο πρακτικό αντικείμενο να το φέρουμε σε ένα μόνο χρώμα; Μας προσβάλλεις τώρα! :haha:

Εγώ το θέλω σε διάφορα χρώματα, άρα και κόκκινα και κίτρινα και ένα φούξια θα πάρω. Αν είναι να γίνω αντικείμενο συζήτησης στα Πατήσια τουλάχιστον ας είμαι πολύχρωμη.
Μην ανησυχείς Ιωάννα μου θα φέρουμε και κόκκινα και κίτρινα και φούξια και πορτοκαλί (που είναι το αγαπημένο μου χρώμα). Κανέναν δε θα αφήσουμε παραπονεμένο! :bleh::haha:

Bahari

Member
Τι θα λέγατε τώρα να γίνουμε λίγο (πιο) όμορφες;
Ας ξεκινήσουμε με ένα μασαζ στην κεφαλή μας :bleh:

Attachments

Bahari

Member
Και ας προσπαθήσουμε τώρα να διορθώσουμε το χαμόγελό μας. Είναι πολύ απλό, φοράμε αυτό το "πραγματάκι" και το χαμόγελό μας παίρνει ένα τέλειο σχήμα. :lol:

Attachments

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα