• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Εδώ γελάμε... (αστείες εφευρέσεις και αστεία αντικείμενα)

Επόμενο Ταξίδι
Κρακοβία-Βαρσοβία
Ταξίδι-Όνειρο
...Ιθάκη...
Είστε πολυάσχολος και δε μπορείτε να σηκώσετε κεφάλι από τον υπολογιστή σας, ακόμη κι όταν ανταποκρίνεστε στα καλέσματα της φύσεως: Βουαλά χέστρα για μπίζνεσμεν:
Για δεύτερη φορά σε αυτό το thread ... :harakiri:

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Είστε πολυάσχολος και δε μπορείτε να σηκώσετε κεφάλι από τον υπολογιστή σας, ακόμη κι όταν ανταποκρίνεστε στα καλέσματα της φύσεως: Βουαλά χέστρα για μπίζνεσμεν:
Παρα πολυ ωραια ιδεα! Θα την προτεινω στους Travelstories addict! :haha:

Επόμενο Ταξίδι
Κρακοβία-Βαρσοβία
Ταξίδι-Όνειρο
...Ιθάκη...
Παρα πολυ ωραια ιδεα! Θα την προτεινω στους Travelstories addict! :haha:
Αν το προτείνεις εσύ θα το λάβουμε σοβαρά υπόψη γιατί από ότι θυμάμαι εσύ έχεις αποκτήσει και πείρα από την διαμονή σου στην Αίγυπτο. :bleh:

Last edited by a moderator:

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Ναι και ειχε καει η γουνα μου! (δε μπορεις να πεις! Το διατυπωσα πολυ κομψα!) :haha:

Vivianaki

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Πραγματοποιήθηκε :D
Αρκετά πλέον με τα κουκλάκια! Είναι πολύ ξεπερασμένα. Καιρός να πιάνουμε κάτι πιο χρησιμό να μπορούμε να το σερβίρουμε και σε κανένα τραπέζι. :haha::haha:

Attachments

Bahari

Member
Αρκετά πλέον με τα κουκλάκια! Είναι πολύ ξεπερασμένα. Καιρός να πιάνουμε κάτι πιο χρησιμό να μπορούμε να το σερβίρουμε και σε κανένα τραπέζι. :haha::haha:
Αυτό μάλιστα! Αξίζει τα λεφτά του! Οπότε τώρα πρέπει να αρχίσω να εξασκούμαι στο άλλο με τα κουκλάκια για να έχω πιο πολλές πιθανότητες να πιάσω και κανέναν αστακό. :bleh::haha:

Bahari

Member
Για τέλεια χείλη... Από δω και πέρα με αυτό το μαραφέτι θα έχουμε όλες χείλη εκφραστικά, γεμάτα και τέλεια σχεδιασμένα: :haha:

Attachments

mariath

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Όλη η Νότια Αμερική
Και αν δεν ξέρεις πώς να τα πιάσεις, γίνεσαι ένα εσύ κι η σάλτσα σου. Άσε καλύτερα, αυτό το τελευταίο να μου λείπει...

Bahari

Member
Και αν δεν ξέρεις πώς να τα πιάσεις, γίνεσαι ένα εσύ κι η σάλτσα σου. Άσε καλύτερα, αυτό το τελευταίο να μου λείπει...
Έχεις δίκιο. :D Τελικά αντί να "απελευθερώσουν" τη σάλτσα πάνω στο φαγητό σου, μπορεί να την "απελευθερώσουν" πάνω στα ρούχα σου και μετά να μην ξέρεις πού να κρυφτείς :haha:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom