• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Εγκαίνια Malpensa express-Milano Centrale

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
εγκαινιάστηκε την Κυριακή 12/12/10 το νέο δρομολόγιο Malpensa -Milano Centrale με πολλά δρομολόγια, νέους συρμούς και μόνο 7 Ε εισητήριο για το επόμενο εξάμηνο. επιτελους τέλος λεωφορεία κ μετεπιβιβάσεις..
Consulta gli orari - MALPENSA EXPRESS

tiganitos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λεω για Καμενα Βουρλα
Ταξίδι-Όνειρο
Διαστημα
Καλα μπορει να εγκαινιαστηκε αλλα εμεις χασαμε το αεροπλανο εξ' αιτιας του γιατι αντι για 35' εκανε 1 και 50' (Βεβαια φταει και η κακοκαιρια αλλα ηθελα να μοιραστω το πονο μου)

Επόμενο Ταξίδι
βορεια ιταλια- ελβετια
Ταξίδι-Όνειρο
ιαπωνια
Μαλπένσα- Μιλάνο περίπου 50 χιλιόμετρα, 50 λεπτά με το τρένο, δηλαδή 1 λεπτό το χιλιόμετρο. Γρήγορο πάντως δε θα το έλεγα.

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Μαλπένσα- Μιλάνο περίπου 50 χιλιόμετρα, 50 λεπτά με το τρένο, δηλαδή 1 λεπτό το χιλιόμετρο. Γρήγορο πάντως δε θα το έλεγα.
θυμίζω ότι το Milano Cadorna-MXP παραμένει το μόνο non stop. σε 29'. προς το παρόν η επιλογή για το centrale είναι με στάσεις.

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Και η διαφορά στην τιμή γι' αυτά τα 21 λεπτά πόσο είναι, αν δε σε κουράζει;

panosast

Member
Μονο για το επόμενο εξάμηνο θα κάνει 14? τo λεωφορείο νομίζω κάνει 12 όποτε για 2 ευρώ παραπάνω στην παρούσα φάση τρένο.

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Μονο για το επόμενο εξάμηνο θα κάνει 14? τo λεωφορείο νομίζω κάνει 12 όποτε για 2 ευρώ παραπάνω στην παρούσα φάση τρένο.
Και η διαφορά στην τιμή γι' αυτά τα 21 λεπτά πόσο είναι, αν δε σε κουράζει;
προς το παρον το express για centrale έχει 7 Ε. για Cadorna 11.5 ανά διαδρομή πάντα. το λεωφορείο έχει 12 Ε πήγαινε/έλα. αν δεν συνεχιστεί η προσφορά μάλλον το λεωφορείο θα είναι αρκετά πιο οικονομικό.

peter75rhodes

Banned
Επόμενο Ταξίδι
GWT/BGY/BRA/AMS/MAD/CRL
Ταξίδι-Όνειρο
Island/Grönland
Γενικά τα τρένα στην Ιταλία δεν είναι και πολύ συνεπή, γιατί να είναι αυτό; 50 λεπτά και λίγα είναι για τέτοια διαδρομή. Πάντως για Μαλπένζα έχει και 2-3 λεωφορειακές εταιρίες χωρίς μετεπιβίβαση οι οποίες κάνουν 10-20 λεπτά παραπάνω ανάλογα με την κίνηση και κοστίζουν 12 ευρώ πάνε-έλα, για όσους δε βολεύει το πρόγραμμα του Malpensa Express.

panosast

Member
Έχω ακούσει οτι για το λεωφορείο για μιλάνο δίνει και η easy εισιτήρια στο αεροπλάνο,το τρένο κάθε πόση ώρα έχει δρομολόγιο?

fitziano

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αθήνα
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία
Γενικά τα τρένα στην Ιταλία δεν είναι και πολύ συνεπή, γιατί να είναι αυτό;
Πρέπει να έχεις μεγάλη φαντασία.
Τα τρένα στην Ιταλία είναι συνεπέστατα.

peter75rhodes

Banned
Επόμενο Ταξίδι
GWT/BGY/BRA/AMS/MAD/CRL
Ταξίδι-Όνειρο
Island/Grönland
Χαχα, γιαυτό και ο tiganitos το έχασε το τρένο!!! Φίλε, άστο, ξέρω από Ιταλία. Σε σχέση με τη Γερμανία τα ιταλικά τρένα είναι εντελώς ασυνεπή!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.653
Μέλη
39.403
Νεότερο μέλος
snapthreads9

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα