• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Δικαιωνόμαστε σε λέω , αφού !!!!!!

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Εννοω Κλεοπατρα οτι αν αντιμετωπιζεις με τετοια απορια το να λεει ενα παιδι με αντι μου, αναρωτιεμαι πως θα το αντιμετωπιζες αν οντως ειχε καποια ουσιαστικη παραβατικη συμπεριφορα. Ειλικρινα δεν θα ηθελα τα παιδια μας να εχουν τετοιους δασκαλους (που δυστυχους εχουν και θα εχουν οπως ειχα και εγω).
Ενταξει ,ηρεμησε ...δεν εχω πεθανει και απο την αγωνια μου ,πανω στην κουβεντα μου ηρθε μια ερωτηση ..που πολυ απλα δεν ειχα σκεφτει ποτε.Εζησα Θεσσαλονικη ενα χρονο,ακουγα να χρησιμοποιειται η αιτιατικη στον προφορικο λογο και διερωτηθηκα αν χρησιμοποιειται το ιδιο και στον γραπτο λογο.
Η Ερση εθεσε το θεμα του διορθωματος απο δασκαλους διαφορετικης καταγωγης και σχολιασα οτι οντως ειναι μπερδεμα.Πολυ το τραβαμε παραπερα ,γιατι?Δεν υπηρχε καμια κακη προθεση εκ μερους μου,ουτε θελησα να θιξω καποια παιδια ..ωστοσο γιατι νιωθω σα να εχω κανει κατι κακο?

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
@Borealis Συγνωμη αλλα μια ερωτηση εκανε... μην ξεχνας πως για εναν Αθηναιο ειναι λιγο δυσκολο να συνειδητοποιησει πως το διαφορετικο μπορει να μην ειναι και λαθος. Δεν νομιζω πως ειχε καποια ειρωνικη συμπεριφορα... οι χαρακτηρισμοι σου μαλλον ειναι αδικοι.
Τριπ σε ευχαριστω για την παρεμβαση σου.Με αφορμη αυτην θα γραψω κατι επιτηδες με κεφαλαια.
ΕΙΠΑ ΕΓΩ ΚΑΠΟΥ ΟΤΙ ΤΟ -ΜΕ -ΣΕ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ?ΡΩΤΗΣΑ ΣΤΟ ΓΡΑΠΤΟ ΛΟΓΟ ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΑΙ.ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ ,ΚΑΛΥΦΘΗΚΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ.
Μαλλον παρεξηγησις πρεπει να εγινε.Εγω αλλο ρωτησα ..εσεις αλλο καταλαβατε.

Borealis

Member
@Borealis Συγνωμη αλλα μια ερωτηση εκανε... μην ξεχνας πως για εναν Αθηναιο ειναι λιγο δυσκολο να συνειδητοποιησει πως το διαφορετικο μπορει να μην ειναι και λαθος. Δεν νομιζω πως ειχε καποια ειρωνικη συμπεριφορα... οι χαρακτηρισμοι σου μαλλον ειναι αδικοι.
Γιατι οι Αθηναιοι γεννηθηκαν με τον Τριανταφυλλιδη στη μασχαλη? η μαννα του γνωστου Παγκαλου πεθανε χωρις να μαθει ποτε ελληνικα (μιλουσε ομως αριστα αλβανικα) το με και το μου μας μαρανε?

varioAthens

Member
Γιατι οι Αθηναιοι γεννηθηκαν με τον Τριανταφυλλιδη στη μασχαλη? η μαννα του γνωστου Παγκαλου πεθανε χωρις να μαθει ποτε ελληνικα (μιλουσε ομως αριστα αλβανικα) το με και το μου μας μαρανε?

Καταρχήν οι περισσότεροι που μένουμε στην Αθήνα, δεν είμαστε καν Αθηναίοι... Κατά δεύτερον που κολλάει η μάνα του Πάγκαλου και τα αλβανικά??? :roll:

Borealis

Member
Τριπ σε ευχαριστω για την παρεμβαση σου.Με αφορμη αυτην θα γραψω κατι επιτηδες με κεφαλαια.
ΕΙΠΑ ΕΓΩ ΚΑΠΟΥ ΟΤΙ ΤΟ -ΜΕ -ΣΕ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ?ΡΩΤΗΣΑ ΣΤΟ ΓΡΑΠΤΟ ΛΟΓΟ ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΑΙ.ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ ,ΚΑΛΥΦΘΗΚΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ.
Μαλλον παρεξηγησις πρεπει να εγινε.Εγω αλλο ρωτησα ..εσεις αλλο καταλαβατε.
Λυπαμαι Κλεοπατρα αλλα ακομη και τωρα χρησιμοποιεις το ΕΣΕΙΣ και το ΕΜΕΙΣ. Υπαρχει περιπτωση να καταφερεις να λες απλως το ΕΜΕΙΣ?

Ivana

Member
Ταξίδι-Όνειρο
οχ.....όλος ο κόσμος
νιώθω λίγο άσχετη που τα σχολιάζω μαζί σας...και λιγότερο καλεσμένη να κρείνω....αλλά θα ήθελα να σας πω, επειδή μένω δίπλα στην Θεσσαλονίκη, ότι δεν με ενοχλεί τόσο, δλδ ούτε καν παρατηρώ στο προφορικό λόγο ότι όλοι μιλάνε χρησιμποιώντας αιτιατική εκτός μιάς φράσης- πες με....μου ακούγεται πολύ ασχημο.

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Λυπαμαι που γραφεις ετσι... κατι τετοια βλεπουν οι Αθηναιοι και μας χαρακτηριζουν κομπλεξικους. Ελπιζω και πιστευω να ειναι κριση της στιγμης γιατι δεν εχω απο σενα αλλα τετοια δειγματα.
Ρε μπας και νευριασες που δεν θα πας εσυ στο Κελαρι αλλα 2 Αθηναιοι και ξεσπας;:bleh:

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Απο που συναγεται οτι η μανα του Παγκαλου δεν ηξερε τα ελληνικα; Ως μανταμ αξιωματικου της ελληνικης αεροποριας εντυπωση θα μου εκανε αν δε μπορουσε να αρθρωσει δυο κουβεντες στην ελληνικη γλωσσα.

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Το εγω (γιατι εγω ειπα ) δεν αναφερεται στους Αθηναιους και το εσεις στους Θεσσαλονικεις.
Εγω η Κλεοπατρα ρωτησα κατι ..αλλα μαλλον εσεις οσα μελη του φορουμ μου απαντησατε ,καταλαβατε κατι αλλο και το παρεξηγησατε.

Borealis

Member
Λυπαμαι που γραφεις ετσι... κατι τετοια βλεπουν οι Αθηναιοι και μας χαρακτηριζουν κομπλεξικους. Ελπιζω και πιστευω να ειναι κριση της στιγμης γιατι δεν εχω απο σενα αλλα τετοια δειγματα.
Ρε μπας και νευριασες που δεν θα πας εσυ στο Κελαρι αλλα 2 Αθηναιοι και ξεσπας;:bleh:
Γιατι να ειμαι κομπλεξικος? στη δικη μου πολη ειχαν σχολεια και γυμνασια, εξεδιδαν ελληνικα βιβλια στη Βενετια και τη Βουδαπεστη, και σπουδαζαν στη Βιεννη, οταν την Αθηνα τη λυμαινονταν αλβανικες συμμοριες και στη πλακα εβοσκαν προβατα. Τωρα θυμηθηκαμε το με και το μου?

Borealis

Member
Απο που συναγεται οτι η μανα του Παγκαλου δεν ηξερε τα ελληνικα; Ως μανταμ αξιωματικου της ελληνικης αεροποριας εντυπωση θα μου εκανε αν δε μπορουσε να αρθρωσει δυο κουβεντες στην ελληνικη γλωσσα.
Αυτο το εχει πει ο ιδιος ο Παγκαλος και οχι εγω...

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Τς τς τς! Πιστευεις πολιτικους! Θα ειχε κανεναν πολιτικο λογο να πρεπει να πει κατι τετοιο! Σιγα και μη νυφη του συνωνοματου δικτατορα και συζυγος αξιωματικου δε μπορουσε να μιλησει ελληνικα. Προφανως θα μιλουσε ελληνικα, αλλα και αριστα αρβανιτικα (αν ηταν αρβανιτικης καταγωγης, γιατι εκεινο που ειναι σιγουρο ειναι οτι οι Παγκαλαιοι ειναι οι αρβανιτες).

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom