fotast
Member
Το έχουν καταφέρει,χωρίς μεγάλο κόπο,γνωστοί μου τον περασμένο μήνα.Πήραν 250 Ευρώ σε περίπου όμοια καθυστέρηση.Επικοινωνία κατευθείαν με την εταιρεία.
Γεια. Εκτος απο το παρον στο οποιο μεταφερθηκε το μήνυμά σου, δες κι αυτά τα θέματα:Γεια σας!
Είχα πτήση με Ryanair πρόσφατα η οποία ακυρώθηκε, Βρυξέλλες - Κοπεγχάγη, χωρίς ενημέρωση, χωρίς αιτιολογία. Η επόμενη ήταν τέσσερις μέρες αργότερα οπότε αναγκαστικά πήρα το τρένο. Έκανα αίτηση για αποζημίωση, η οποία αίτηση εντωμεταξύ στάλθηκε προτού προλάβω να συμπληρώσω όλα τα στοιχεία (κάτι πάιχτηκε με το site ή με την σύνδεση μου εκείνη τη στιγμή), αλλά την ξαναέκανα αυτή τη φορά ολοκληρωμένη. Σαν αποτέλεσμα η Ryanair μου έκανε επιστροφή χρημάτων, 35 ευρώ που έκανε το εισητηριο, φαντάζομαι ως απάντηση στην πρώτη μου αίτηση, αλλά εγώ ξόδεψα κοντά 360 ευρώ για να φτάσω τελικά εκεί που έπρεεπε (αποδείξεις και εισητήρια τα είχα επισυνάψει στην δεύτερη αίτηση). Τέλοσπάντων, μου έστειλε και ένα μήνυμα με έναν αριθμό για να παρακολουθώ το αίτημα μου στο claim tracker τους αλλά, ω τι έκπληξη, όποτε πάω να τσεκάρω εκεί μου λέει ότι ο αριθμός κράτησης μου είναι λάθος.. που είμαι σίγουρη ότι δεν είναι. Από ότι είδα έχει συμβεί και σε άλλους. Οπότε, καθώς δεν έχω ιδέα αν λάβουν υπόψη την δεύτερη και σωστή μου αίτηση, σκέφτομαι να απευθυνθώ σε κάποιο από αυτά τα site που λένε ότι σε βοηθάνε να κάνεις καταγγελία π.χ. https://www.airhelp.com/el/?gclid=C...gclsrc=aw.ds&dclid=CPvewZ-v39wCFdQ6GwodIjIE7w
Μήπως έχει μπει κανένας από σας σε αυτή τη διαδικασία ποτέ και ξέρει να μου πει αν αξίζει τον κόπο ή να μου προτείνει κάποιο συγκεκριμένο site? Ευχαριστώ και συγνώμη για το μεγάλο post!
και συνηθως ειναι ανω των 3 ωρωνκαποιες ωρες, οχι λεπτα.