bandit650
Member
Πάντως δε είσαι εκτός θέματοςμπερδεύτηκα, άλλο φόρουμ διάβαζα και σε άλλο απάντησα, ζητώ ευγενικά συγγνώμες χίλιες
Πάντως δε είσαι εκτός θέματοςμπερδεύτηκα, άλλο φόρουμ διάβαζα και σε άλλο απάντησα, ζητώ ευγενικά συγγνώμες χίλιες
Και τα κλαμπ. Ζητούσα cacaolat on the rocks οπότε βγαίναμε ως άνθρωπος που δεν πινει αλκοόλ και δε με κοιτούσε κανείς περίεργα. Κάτι σαν το HEMO είναι, από σακουλάκι το βάζουν.Στην Ισπανία σοκολατουχο γάλα σερβίρουν και οι καφετέριες. Είχα σκαλωσει που έβλεπα κόσμο να πίνει και έλεγα κάτι άλλο θα ναι δεν μπορεί. Με επηρέασε το hype, δοκίμασα το νερομπλουκι κι έβαλα μυαλό.
Και τα κλαμπ. Ζητούσα cacaolat on the rocks οπότε βγαίναμε ως άνθρωπος που δεν πινει αλκοόλ και δε με κοιτούσε κανείς περίεργα. Κάτι σαν το HEMO είναι, από σακουλάκι το βάζουν.
Και στην Ελλάδα άμα θες κάτι ανάλογο ζητά κρύα σοκολάτα, αλλά μην πεις πως σου το είπα εγώ.Και τα κλαμπ. Ζητούσα cacaolat on the rocks οπότε βγαίναμε ως άνθρωπος που δεν πινει αλκοόλ και δε με κοιτούσε κανείς περίεργα. Κάτι σαν το HEMO είναι, από σακουλάκι το βάζουν.
θα μας τρελάνεις αδερφέ ή να σταματήσουμε να μπαίνουμε εδώ εντελώς? όταν λέει ο άλλος/η δεν έχω ματαδεί στη ζωή μου να πίνουν κακάο μαζί με τη μπουγάτσα το κόμπλεξ το έχουν οι βόρειοι? δεν ξέρω που ζεις και ούτε που με νοιάζει αλλά μια φορά να έχει πάει κάποιος σε πόλη βόρεια θα το ξέρει ή τουλάχιστον θα το έχει ακούσει.το κόμπλεξ που έχουμε οι Θεσσαλονικείς για τους Αθηναίους.
για όλα μας φταίει η Αθήνα.
Να κατεβαίνετε πιο συχνά κάτω με τα κακάο σας και τις μπουγατσες σας να σας βλέπουμε. Εμείς πάνω δεν ανεβαίνουμε, κάνει κρύο!θα μας τρελάνεις αδερφέ ή να σταματήσουμε να μπαίνουμε εδώ εντελώς? όταν λέει ο άλλος/η δεν έχω ματαδεί στη ζωή μου να πίνουν κακάο μαζί με τη μπουγάτσα το κόμπλεξ το έχουν οι βόρειοι? δεν ξέρω που ζεις και ούτε που με νοιάζει αλλά μια φορά να έχει πάει κάποιος σε πόλη βόρεια θα το ξέρει ή τουλάχιστον θα το έχει ακούσει.
Ε άμα δεν έχει δει τι να πει; Ψέματα; Καταρχάς οι περισσότεροι δεν μπορούν να ξεχωρίσουν ακόμη την μπουγάτσα με τυρί από την τυρόπιτα.θα μας τρελάνεις αδερφέ ή να σταματήσουμε να μπαίνουμε εδώ εντελώς? όταν λέει ο άλλος/η δεν έχω ματαδεί στη ζωή μου να πίνουν κακάο μαζί με τη μπουγάτσα το κόμπλεξ το έχουν οι βόρειοι? δεν ξέρω που ζεις και ούτε που με νοιάζει αλλά μια φορά να έχει πάει κάποιος σε πόλη βόρεια θα το ξέρει ή τουλάχιστον θα το έχει ακούσει.
Δεν μπορούμε, η βενζινα είναι ακριβή.Να κατεβαίνετε πιο συχνά κάτω με τα κακάο σας και τις μπουγατσες σας να σας βλέπουμε. Εμείς πάνω δεν ανεβαίνουμε, κάνει κρύο!