• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Γαλλία Διαμονή στο Παρίσι

joela

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΠΕΡΟΥ
Ταξίδι-Όνειρο
Ο γύρος του κόσμου!!!!!
Να ρωτήσω κι εγω κάτι?Ασχετο λίγο αλλά μιάς και μιλάμε για περιοχές.
Θα φτάσουμε γύρω στις πντεμιση με έξι στο Ορλύ.Ξέρω οτι η διαδρομή με τα ΜΜΜ για να φτάσω στο Gare de lyon οπου πεντακόσια μ. μακριά είναι το ξενοδοχείο,θέλει γύρω στη μια ώρα.Αν πάρω το βανάκι του ξενοδοχείου(εννοείτε με επιβάρυνση)θα κάνει λιγότερη ώρα(θα έχω και το μωρό μαζί)ή τσάμπα τα λεφτά που θα δώσω? γιατί κάτι άκουσα για απίστευτη κίνηση στο Παρίσι.αν είναι να κάνει το ίδιο να πάω με ΜΜΜ που θα είναι και πληρωμένο απο τη νάβιγκο.

thanosth

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θάσος με ιστιοπλοϊκό!
Ταξίδι-Όνειρο
Happy Slam, AO
αρχες Ιουνίου για 4 βραδυές διανυκτέρευση για την παρακολούθηση των τελευταίων αγώνων του Ρολάν Γκαρός...

Σε ποια περιοχή να μείνουμε;
ποια καταλύματα/ξενοδοχεία να λάβουμε υπόψιν μας στην τελική μας επιλογή;
κανένα λινκ για ψαχτήρι πλην του booking.com?
η περιοχή εξυπηρείται καλά με μέσα μαζικής μεταφοράς;

παριζόπληκτοι και μη
αναμένω τα φώτα σας!!!

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!
:cool:

chrisbd

Member
Σε ποια περιοχή να μείνουμε;
ποια καταλύματα/ξενοδοχεία να λάβουμε υπόψιν μας στην τελική μας επιλογή;
η περιοχή εξυπηρείται καλά με μέσα μαζικής μεταφοράς;

Περιοχή Passy, η πιο κοντά στάση μετρό στο Ρολάν Γκαρός είναι Porte d'Auteuil αλλά και η περιοχή Boulogne-Billancourt σε βολεύει. Για ξενοδοχείο δες και αυτό Hotel de Paris η Hotel B Paris Boulogne (δεν έχω μείνει, μόνο την περιοχή ξέρω καλά) αν σε βολεύει. Για ψαχτήρι το Tripadvisor που σου δίνει 4 σάιτ για ξενοδοχεία ταυτόχρονα τιμές.

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί

Paris Hotels France: 1,405 Cheap Accommodation Deals
trivago - 500.000 ξενοδοχεία σε σύγκριση τιμών και trivago - Hotel review & price comparison - search 500,000+ hotels

Επισης δες και Paris hotels - Discount hotels in Paris on Yeego.com που δεν θα το βρεις στις συγκρισεις των παραπανω σελιδων.

alexandra75

Member
Για όσους ψάχνετε για ξενοδοχείο στο Παρίσι σε κεντρική τοποθεσία , καλές προτάσεις διαμονής είναι:

1. Albe Hôtel
Booking.com: Albe H?tel, Paris, France - 280 Guest reviews. Book your hotel now!

2. Louis II
Booking.com: hotel Louis II, Paris, France - 132 Guest reviews. Book your hotel now!

3.Hotel de Saint-Germain
Booking.com: Hotel de Saint-Germain, Paris, France - 338 Guest reviews. Book your hotel now!

4. Hotel du Dragon
ar.bstatic.com_static_img_icons_stars_0sterren4.png

Booking.com: Hotel du Dragon, Paris, France - 144 Guest reviews. Book your hotel now!

Last edited by a moderator:

gp123

Member
Επισης δες και Paris hotels - Discount hotels in Paris on Yeego.com που δεν θα το βρεις στις συγκρισεις των παραπανω σελιδων.
Θα ηθελα να σε ρωτησω tripakia για το yeego.com.Eιναι αξιοπιστο? Ξερω οτι ειναι τουρκικο κι αυτο με προβληματιζει λιγο. Επισης θα ηθελα την αποψη σου για το hotelsclick.com το οποιο ειναι ιταλικο.Σ'ευχαριστω προκαταβολικα.

gg_nefeli

Member
Γειααα!θα ταξιδεψω στις 16 Απριλιου για εφτα μερες παρισι και ψαχνω να βρω καποιο διαμερισμα για 4 με 5 ατομα..Ξενοδοχεια εχω βρει πολλα αλλα με ενδιαφερει περισσοτερο το διαμερισμα..Υπαρχουν τετοια διαμερισματα στο κεντρο του παρισιου?εχεις καποιος να μου προτεινει κατι ή καποιο σαιτ?Ευχαριστω :D

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Θα ηθελα να σε ρωτησω tripakia για το yeego.com.Eιναι αξιοπιστο? Ξερω οτι ειναι τουρκικο κι αυτο με προβληματιζει λιγο. Επισης θα ηθελα την αποψη σου για το hotelsclick.com το οποιο ειναι ιταλικο.Σ'ευχαριστω προκαταβολικα.
Το yeego ειναι αξιοπιστο. Κλεινω τα τελευταια 2 χρονια σχεδον αποκλειστικα απο αυτους ολα τα ξενοδοχεια και δεν εχω αντιμετωπισει κανενα προβλημα.
Απο το hotelsclick δεν εχω κλεισει ποτε δωματιο, οποτε δεν μπορω να σου πω. Δεν εχω ακουσει ομως και κατι υποπτο για το συγκεκριμενο σαιτ, μονο κοσμο που εκλεισε και ηταν ολα ΟΚ. Λογικα ειναι αξιοπιτο και αυτο, ας απαντησει και κανενας που εχει κανει κρατηση.

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
το απολυτο ξενοδοχειο -θρυλος στο travelstories ειναι το hotel de suez
Hotel De Suez Paris - OFFICIAL SITE - 2 STAR near Notre Dame
μην ψαχνεστε για αλλο. Σταση λεωφορειου απεξω, σταθμος του μετρο παραδιπλα , ωραια μαγαζακια για πρωινο τριγυρω..

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Γειααα!θα ταξιδεψω στις 16 Απριλιου για εφτα μερες παρισι και ψαχνω να βρω καποιο διαμερισμα για 4 με 5 ατομα..Ξενοδοχεια εχω βρει πολλα αλλα με ενδιαφερει περισσοτερο το διαμερισμα..Υπαρχουν τετοια διαμερισματα στο κεντρο του παρισιου?εχεις καποιος να μου προτεινει κατι ή καποιο σαιτ?Ευχαριστω :D
Αν υπαρχουν λεει;
Paris Apartment Rentals: Reviews for Gites and Vacation Rentals in Paris - TripAdvisor

Διαβασε προσεκτικα ολες τις χρεωσεις και στειλε email που θα τους ρωτα το τελικο ποσο με ολα πληρωμενα (φορους, καθαριοτητα κλπ).

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
το απολυτο ξενοδοχειο -θρυλος στο travelstories ειναι το hotel de suez
Hotel De Suez Paris - OFFICIAL SITE - 2 STAR near Notre Dame
μην ψαχνεστε για αλλο. Σταση λεωφορειου απεξω, σταθμος του μετρο παραδιπλα , ωραια μαγαζακια για πρωινο τριγυρω..
Βρε ευαγγελια, διαμερισμα θελει η κοπελα...

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom