εχουμε κλεισει χωρις πρωινο, με το σκεπτικο να ξυπναμε οτι ωρα θελουμε και να ξεκιναμε την μερα μας με μπακετουλες μμμμμ!!! διαβασα οτι υπαρχει μεγαλη ποικιλια...Ειναι δυνατόν να πατε Παρίσι και να μην τρωτε πρωινό εκτός ξενοδοχείου ???
χωρίς πρωινό κλείστε
Σωστή !! δεν χρειαζεται να διαβασεις για την ποικιλία θα το καταλάβεις με το θα φτάσεις .....εχουμε κλεισει χωρις πρωινο, με το σκεπτικο να ξυπναμε οτι ωρα θελουμε και να ξεκιναμε την μερα μας με μπακετουλες μμμμμ!!! διαβασα οτι υπαρχει μεγαλη ποικιλια...
το σχολιασα γιατι μου εκανε τρομερη εντυπωση το γεγονος οτι αν κλεισεις μεσω ιντερνετ το ξενοδοχειο, μπορει να πληρωσεις 50 ευρω το πρωινο συνολικα για 2 ατομα για 6 ημερες, ενω αν το πληρωσεις εξτρα παει 120...
Φιλε ταξιδευτη θα ηθελα να με βοηθησεις με το ονομα του ξενοδοχειου που εμεινες στο παρισι, διοτι ο ομιλος αυτος εχει πολλα ξενοδοχεια.Πήγα τα Χριστούγεννα Παρίσι με την κοπέλα μου και έμεινα σε ενα καταπληκτικό ξενοδοχείο στο κέντρο του Παρισιού.Μετρο δίπλα,φαγαδικα και μπαρ κοντά και άνετο,ζεστό και αρκετά φθηνό. Η τιμή ήτανε γύρω στα 45 ευρώ τη μέρα το δίκλινο και το ξενοδοχείο ήτανε απλ'α υπέροχο. Με πρωινό φυσικά που χόρταινες ικανοποιητικά για έλληνας. Timhotel ** Tour Eiffel - Our hotels - Timh?tel - Paris - Le charme au Rendez-vous Το συνιστώ ανεπιφύλακτα
rea, μαλλον εννοει το timhotel tour eiffel...βρισκεται κοντα στο σταθμο του μετρο duplex, εκει εχω κλεισει και εγω για 22 -28 Νοεμβριου, ειναι σχετικα οικονομικο σε σχεση με τις τιμες των ξενοδοχειων στο Παρίσι αλλα στις κριτικες γραφει οτι τα δωματια ειναι πολυ μικρα... μολις επιστρεψω θα σας πω την εμπειρια μου....Φιλε ταξιδευτη θα ηθελα να με βοηθησεις με το ονομα του ξενοδοχειου που εμεινες στο παρισι, διοτι ο ομιλος αυτος εχει πολλα ξενοδοχεια.
ευχαριστω εκ των προτερων.
rea, μαλλον εννοει το timhotel tour eiffel...βρισκεται κοντα στο σταθμο του μετρο duplex, εκει εχω κλεισει και εγω για 22 -28 Νοεμβριου, ειναι σχετικα οικονομικο σε σχεση με τις τιμες των ξενοδοχειων στο Παρίσι αλλα στις κριτικες γραφει οτι τα δωματια ειναι πολυ μικρα... μολις επιστρεψω θα σας πω την εμπειρια μου....