• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Γαλλία Διαμονή στο Παρίσι

XRISTOS71

Member
παντως αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι οτι ειναι 582 ευρω χωρις πρωινο, 634 με πρωινο, ενω αν παρεις πρωινο εκει χρεωνεται 10 ευρω το ατομο :shock:.. και επιπλεον στις κριτικες εχει ολο (-)!!!

Φυσικά θα εχει μόνο ( - ) και τα 10 ευρω ειναι λίγα για καλό πρωινό σε ξενοδοχείο στο Παρίσι
διότι τι νομίζεις οτι θα σας σερβίρουν τίποτα παλιό φρύγανα με μαρμελάδες σε μερίδες .
Ειναι δυνατόν να πατε Παρίσι και να μην τρωτε πρωινό εκτός ξενοδοχείου ???
χωρίς πρωινό κλείστε

annageo

Member
Επόμενο Ταξίδι
Paris!!!!
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος του κόσμου...
Ειναι δυνατόν να πατε Παρίσι και να μην τρωτε πρωινό εκτός ξενοδοχείου ???
χωρίς πρωινό κλείστε
εχουμε κλεισει χωρις πρωινο, με το σκεπτικο να ξυπναμε οτι ωρα θελουμε και να ξεκιναμε την μερα μας με μπακετουλες μμμμμ!!! διαβασα οτι υπαρχει μεγαλη ποικιλια...
το σχολιασα γιατι μου εκανε τρομερη εντυπωση το γεγονος οτι αν κλεισεις μεσω ιντερνετ το ξενοδοχειο, μπορει να πληρωσεις 50 ευρω το πρωινο συνολικα για 2 ατομα για 6 ημερες, ενω αν το πληρωσεις εξτρα παει 120...

XRISTOS71

Member
εχουμε κλεισει χωρις πρωινο, με το σκεπτικο να ξυπναμε οτι ωρα θελουμε και να ξεκιναμε την μερα μας με μπακετουλες μμμμμ!!! διαβασα οτι υπαρχει μεγαλη ποικιλια...
το σχολιασα γιατι μου εκανε τρομερη εντυπωση το γεγονος οτι αν κλεισεις μεσω ιντερνετ το ξενοδοχειο, μπορει να πληρωσεις 50 ευρω το πρωινο συνολικα για 2 ατομα για 6 ημερες, ενω αν το πληρωσεις εξτρα παει 120...
Σωστή !! δεν χρειαζεται να διαβασεις για την ποικιλία θα το καταλάβεις με το θα φτάσεις .....

cdipis

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ξεραιλα...
Ταξίδι-Όνειρο
ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΗΛΟ
ΧΑΙΡΕΤΙΖΩ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΠΙΟ ΤΑΞΙΔΙΑΡΙΚΟΥ FORUM ! ΕΠΙΛΕΞΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΝΑ ΠΑΜΕ ΓΑΜΗΛΙΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ ΑΠΟ 28/12 ΕΩΣ 4/1. ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΘΑ ΚΛΕΙΣΩ ΤΑ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΑΠ ΕΥΘΕΙΑΣ ΜΟΝΟ Η CYPRUS ΠΕΤΑΕΙ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΟΜΑΙ ΚΑΘΩΣ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΤΑΘΕΙ ΞΕΦΕΥΓΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1000-1100 ΓΙΑ 7 Δ/Ν. ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΔΑΠΑΝΗΣΩ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΕ ΒΟΛΤΕΣ ΑΓΟΡΕΣ ΚΤΛ. ΠΑΡΑ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ.ΣΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΒΡΗΚΑ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ IBIS ΣΤΗΝ PLACE D' ITALIE 500 EUR NON REFUNDABLE RATE. ΤΟ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ 3 ΓΡΑΜΜΕΣ ΜΙΑ ΜΕ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ EIFFEL KAI ΑΨΙΔΑ ΘΡΙΑΜΒΟΥ, ΜΙΑ ΠΡΟΣ ΒΑΣΤΙΛΗ (MARAIS) KAI MIA ΠΡΟΣ ΛΟΥΒΡΟ ΟΠΕΡΑ ΚΤΛ. ΠΡΙΝ ΤΟ ΚΛΕΙΣΩ ΘΑ ΘΕΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΠΟΥ ΧΟΥΝ ΒΡΕΘΕΙ ΣΤΗΝ PLACE D' ITALIE ΝΑ ΠΟΥΝ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΤΛ. ΦΥΣΙΚΑ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΠΑΡΙΣΙ Ή ΣΚΕΨΗ ΕΙΜΑΙ ΑΝΟΙΚΤΟΣ...!

elenara88

Member
Επόμενο Ταξίδι
Πορτογαλία
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική, Περού, Ινδία
καλως ορισες και βιον ανθοσπαρτον!!!! μια χαρα ειναι το ξενοδοχειο που ρωτας!!! και γενικα ο τροπος που σκεφτεσαι νομιζω ειναι σωστος ειδικα για Παρισι που ειναι ακριβουτσικα ολα:rolleyes:

rea

Member
ξενοδοχει στο παρισι

Πήγα τα Χριστούγεννα Παρίσι με την κοπέλα μου και έμεινα σε ενα καταπληκτικό ξενοδοχείο στο κέντρο του Παρισιού.Μετρο δίπλα,φαγαδικα και μπαρ κοντά και άνετο,ζεστό και αρκετά φθηνό. Η τιμή ήτανε γύρω στα 45 ευρώ τη μέρα το δίκλινο και το ξενοδοχείο ήτανε απλ'α υπέροχο. Με πρωινό φυσικά που χόρταινες ικανοποιητικά για έλληνας. Timhotel ** Tour Eiffel - Our hotels - Timh?tel - Paris - Le charme au Rendez-vous Το συνιστώ ανεπιφύλακτα
:DΦιλε ταξιδευτη θα ηθελα να με βοηθησεις με το ονομα του ξενοδοχειου που εμεινες στο παρισι, διοτι ο ομιλος αυτος εχει πολλα ξενοδοχεια.
ευχαριστω εκ των προτερων.:clap:

annageo

Member
Επόμενο Ταξίδι
Paris!!!!
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος του κόσμου...
:DΦιλε ταξιδευτη θα ηθελα να με βοηθησεις με το ονομα του ξενοδοχειου που εμεινες στο παρισι, διοτι ο ομιλος αυτος εχει πολλα ξενοδοχεια.
ευχαριστω εκ των προτερων.:clap:
rea, μαλλον εννοει το timhotel tour eiffel...βρισκεται κοντα στο σταθμο του μετρο duplex, εκει εχω κλεισει και εγω για 22 -28 Νοεμβριου, ειναι σχετικα οικονομικο σε σχεση με τις τιμες των ξενοδοχειων στο Παρίσι αλλα στις κριτικες γραφει οτι τα δωματια ειναι πολυ μικρα... μολις επιστρεψω θα σας πω την εμπειρια μου....

XRISTOS71

Member
rea, μαλλον εννοει το timhotel tour eiffel...βρισκεται κοντα στο σταθμο του μετρο duplex, εκει εχω κλεισει και εγω για 22 -28 Νοεμβριου, ειναι σχετικα οικονομικο σε σχεση με τις τιμες των ξενοδοχειων στο Παρίσι αλλα στις κριτικες γραφει οτι τα δωματια ειναι πολυ μικρα... μολις επιστρεψω θα σας πω την εμπειρια μου....

μην κολάτε στο ''μικρα δωματια ''
ΟΛΑ σχεδόν τα δωμάτια στα ξενοδοχεία στο Παρίσι ειναι μικρά αναλογικά και σε σχεση με άλλες πρωτευουσες
αλλα δεν χρειάζεσαι και μεγαλύτερο ,δεν θα κανεις Παρτυ !! ουτε θα καθεσαι ολη μερα μεσα

cdipis

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ξεραιλα...
Ταξίδι-Όνειρο
ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΗΛΟ
ΟΙ ΑΤΙΜΟΙ!!!! ΤΟ ΑΝΕΒΑΣΑΝ ΤΟ IBIS AVENUE ITALIE ΣΤΑ 540 ΓΙΑ 7/ΔΝ ΑΠΟ 499! ΘΑ ΧΕΙ ΚΙΝΗΣΗ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΠΟΤΕ HARRY UP! ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ PLACE D' ITALIE? Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ Ο ΣΤΑΘΜΟΣ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΗΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ Ή ΘΑ ΧΟΥΜΕ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ??

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom