shadow88
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Θεσσαλονίκη
- Ταξίδι-Όνειρο
- Road trip στη Τοσκάνη..
Εγώ πάντως θα μείνω σε αυτό : Booking.com: hotel Best Western Nouvel Orl
Τα novotel εννίοτε έχουν family δωμάτια, και μερικά από αυτά είναι σε κεντρική τοποθεσία, αν και δεν έχουν καθόλου χαρακτήρα. Επίσης μπορείτε να βρείτε ίσως και κάποιο Mercure, όπως και κάποιο κεντρικότερο Holiday Inn. Σε δωμάτιο family έχουμε μείνει στο παλαιό Meridien Montparnasse -νυν Pullman-, το οποίο και δε θα πρότεινα. Τώρα αν δεν έχετε πρόβλημα, καλή επιλογή είναι το Holiday Inn Maine Montparnasse, έξω απο το σταθμό Gaite, σχετικά καινούργιο, με ευγενικό προσωπικό, και μία σουίτα με διπλό κρεβάτι και διπλό -αν και κάπως άβολο- καναπέ κρεβάτι, την οποία αν στείλετε e-mail ίσως σας τη δώσουν σε πολύ καλή τιμή.Ξαναπάμε στο Παρίσι και κόλλησα στη διαμονή. Θα ήθελα, αν μπορούσα να βρω, κάτι πιο κοντά στο κέντρο από το HI La Villette που μείναμε τότε, το οποίο ήταν εξαιρετικό και φτηνό για τις παροχές του. Αλλά...family rooms (τα παιδιά μου είναι 13 και 15) πολύ δύσκολα βρίσκω. Έχω στείλει 2-3 mails από αυτά που προτείνονται στο φόρουμ..... Kαμμιά δοκιμασμένη ιδέα παιδιά? Να μη μας πιάνουν και τον πωπούλη βέβαια.......... Αχχχχχ, ζητάω πολλά μάλλον:roll: