axilleaslarisa
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Δενν πάμε ...έχουμε μωρά.
- Ταξίδι-Όνειρο
- ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΗ
Ισως κάποιος που ξέρει λίγο απο Βρυξέλες βοηθούσε.....
Ήθελα κάποιον να μου πει συγκεκριμένα για τα 2 ξενοδοχεία που ανέφερα ποιο πάνω....και ειδικά κάποιον που εχει πάει στις Βρυξέλες....Eννοεις,να ξερει για τα ξενοδοχεια.Υπαρχουν τοσα πολλα.Εξαρταται ,τι θελεις.
Παντως,απο διατροφη,θα γυρισεις με 1-2 παραπανω,ενδεχομενως!
Απλά...ξέρεις σημαντικό ειναι αν έχει πάει κάποιος Βρυξέλες και ξέρει να μου πει τι είναι ποιο εύκολο.....απο θέμα αποστάσεων και γενοκότερα διαμονής....και ότι άλλο μπορεί....Γιατί τέτοιο άγχος και γιατί θα πιστέψεις τυφλά ότι σου πει ΑΝ βρεθεί να σου πει κάποιος.Πιθανόν να μην έχει μείνει και κανείς εκεί.
Δες ποιό σου αρέσει καλύτερα εσένα κλείσε τα μάτια και ρίξτου.Δεν θα το αγοράσεις στην τελική,3 νύχτες θα μείνεις.Άσε που όπως τα βλέπω και τα δύο αξιοπρεπέστατα φαίνονται.
Σε ευχαριστώ για την πρότασή σου .....και εγώ προς τα εκεί πάω....Αχιλλέα, ίσως μπορώ να σε βοηθήσω. Στα ξενοδοχεία δεν έχω μείνει, αλλά γνωρίζοντας την πόλη προτείνω το πρώτο. Δεν είναι αχανής πόλη οι Βρυξέλλες, μην αγχώνεσαι. Απλώς το πρώτο hotel είναι πιο κοντά στην ευρύτερη περιοχή της Grand Place και Sablon που πάνω κάτω θα κινείσαι.
Σε ευχαριστώ για την πρότασή σου .....και εγώ προς τα εκεί πάω....
Απο κάρτα του μετρό τι αξίζει περισσότερο...(4 ημέρες θα είμαι) ή λες καλήτερα την κάρτα την τουριστική απο τις Βρυξέλες?
Τελικά εκτός απο Μπρυζ....Άμστερνταμ....ή Λουξεμβούργο...ημερήσια?