paefstra
Member
Παδοβα. Μιση ωρα με το τρενο και καλαισθητη με Ιστορια.
το θέμα μου είναι που θα παρκάρουμε το αυτοκίνητο εκτός Βενετίας και αν θα είναι ασφαλές εκεί. Γι'αυτό και σκέφτηκα τη λύση καπου κοντά που θα προσφέρει θέση στάθμευσης...χιλιοειπωμένο αλλά είναι μονόδρομος να μείνεις μέσα στη Βενετία...προσωπική προτίμηση στο Dorsoduro...τα παραπάνω λεφτά που δίνεις δεν θα τα λυπηθείς...
Νομίζω ότι έχει πάρκινγκ με το που μπαίνεις στη Βενετία στο Tronchetto.το θέμα μου είναι που θα παρκάρουμε το αυτοκίνητο εκτός Βενετίας και αν θα είναι ασφαλές εκεί. Γι'αυτό και σκέφτηκα τη λύση καπου κοντά που θα προσφέρει θέση στάθμευσης...
το θέμα μου είναι που θα παρκάρουμε το αυτοκίνητο εκτός Βενετίας και αν θα είναι ασφαλές εκεί. Γι' αυτό και σκέφτηκα τη λύση κάπου κοντά που θα προσφέρει θέση στάθμευσης...
Μια χαρά είναι το Canarregio. Όλη η πόλη εξάλλου περπατιεται μια χαρά. Τσέκαρε επίσης περιοχες Santa Croce k DorsodurοΣυγνωμη που μπαινω σφηνα αλλα επειδη κοιταω κ εγω για ανοιξη και οι τιμες ειναι ηδη εξωφρενικες κ βιαζομαι λιγακι να κλεισω,σε τι περιοχες να κοιταω μεσα στη Βενετια να κλεισω;βρηκα κ Μεστρε αλλα πιστευω θα μας φανε τα περα δωθε για 3 μερες...Καναρετζιο(αν το λεω σωστα)ειναι καλα;
Με το καλό να πάτε στη Βενετία που είναι πανέμορφη και να το χαρείτε! Από ξενοδοχείο δες αυτό εδώσκεφτομουν μπατζετ για ξενοδοχειο για 4 μερες γυρω στο χιλιαρικο για κατι αγαπησιαρικο!!