Στο Mestre κοιταξες???Καλημέρα! Σκεφτόμαστε ένα ταξίδι στη β. Ιταλία με μια μέρα διαμονή στη Βενετία. Οι τιμές που βρίσκω για 15 Οκτώβρη ακόμα.και σε hostel είναι γύρω στα 200 τη βραδιά για μια οικογένεια πέντε ατόμων. Μήπως έχετε να μου προτείνετε κάτι πιο οικονομικό στην περιοχή; Ευχαριστώ
Πήγα αρχες Δεκεμβρίου πριν 4 μήνες με 130€ για 2 βδαδια στο San Marco επάνω. Όλα έχουν να κάνουν με την περίοδο.Προπερσι 80. Τωρα τα διπλασια.
Κοίταξα παντού. Ακόμα.και τα hostel στα ύψη σε σχέση με πέρυσι. Ευχαριστώ πάντως!Στο Mestre κοιταξες???
Καλημερα! Και εγω ειχα ζοριστει πολυ με την διαμονη εκει. Τσεκαρε το hotel luggano στο Μεστρε.Κοίταξα παντού. Ακόμα.και τα hostel στα ύψη σε σχέση με πέρυσι. Ευχαριστώ πάντως!
Δες αυτό Anda Venice - Guest ReservationsΚοίταξα παντού. Ακόμα.και τα hostel στα ύψη σε σχέση με πέρυσι. Ευχαριστώ πάντως!
Με 200ε τη βραδια θα το χα κλεισει χθες και δε θα ψαχνα κατι αλλο για 5 ατομα κιολας....συγνωμη αλλα πατε σε τερμα τουριστικη περιοχη της Ιταλιας θα πρεπε να σασταν προετοιμασμενοι οτι θα τα σκασετε στη διαμονη...Καλημέρα! Σκεφτόμαστε ένα ταξίδι στη β. Ιταλία με μια μέρα διαμονή στη Βενετία. Οι τιμές που βρίσκω για 15 Οκτώβρη ακόμα.και σε hostel είναι γύρω στα 200 τη βραδιά για μια οικογένεια πέντε ατόμων. Μήπως έχετε να μου προτείνετε κάτι πιο οικονομικό στην περιοχή; Ευχαριστώ
Καμία σχέση. Η μαγεία, ναι χάνεται.Ότι γλιτωσετε μένοντας στο Μεστρε, θα τα δώσετε για την είσοδο και μεταφορά στην πόλη.