• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ιταλία Διαμονή στη Βενετία

Επόμενο Ταξίδι
Νότια Κορέα
Ταξίδι-Όνειρο
Νεπάλ
Μπορεί στην συγκεκριμένη περίπτωση να συμφέρει αλλά για όποιον ταξιδεύει πλέον στις επισυναπτόμενες ημερομηνίες δεν αξίζει.

5 ατομα *5€ για την είσοδο που έχει πλέον η πόλη για μόνοημερη και άλλα τόσο για το τρένο από το Μεστρε. Περίπου βγαινουν 40€.

Attachments

varioAthens

Member
Αλοο! Eχει κανεις φρεσκιες πληροφοριες/προτασεις για ξενοδοχειο στην Βενετια -οχι Μεστρε!- σε καπως κανονικες τιμες? Τηρουμενων των αναλογιων για την συγκεκριμενη πολη εννοειται

paefstra

Member
Αλοο! Eχει κανεις φρεσκιες πληροφοριες/προτασεις για ξενοδοχειο στην Βενετια -οχι Μεστρε!- σε καπως κανονικες τιμες? Τηρουμενων των αναλογιων για την συγκεκριμενη πολη εννοειται
Εγω παντα θα προτεινω το hotel Malibran διπλα στο θεατρο Malibran καρακεντρικο 3αστερο με ημιδιατροφη στο εστιατοριο του ξενοδοχειου.
Εκει που ειναι οι τιμες στη Βενετια, συμφερει με 100 το ατομο την ημερα να εχεις εξασφαλισει τα βασικα γευματα της ημερας χωρις εκπληξεις και τη διαμονη και κανεις budget μονο για μουσεια και μεταφορες.
Κλεινοντας απο το hotels.com παιρνεις πισω το 10% ως επιβραβευση για επομενη διαμονη, αρα με 90 τη μερα ανα ατομο.

Last edited:

thanassis33

Member
Εγώ έχω μείνει στο Hotel Casanova μέσα στην Βενετία, κοντά στην Πλατεία του San Marco, καλό αλλά οι τιμές του τώρα έχουν εκτοξευθεί

turms

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΔΝΤ;;;
Ταξίδι-Όνειρο
Σκι στην Παταγονια
Εγώ έχω μείνει στο Hotel Casanova μέσα στην Βενετία, κοντά στην Πλατεία του San Marco, καλό αλλά οι τιμές του τώρα έχουν εκτοξευθεί
Allo Squero - Bed And Breakfast

πριν 10 χρονια είχαμε μείνει σε αυτό.
Έχει δωμάτιο με δικό τους μπάνιο k xwirs δικό τους μπάνιο
Συνολικά 3 μου φαίνεται.
Ήταν πολύ καθαρό, σχετικά φθηνό, το πρωινό στην αυλή , k ουσιαστικά ήσουνα στην "πραγματική" βενετία, αλλα λίγο πιο έξω από τα σούπερ τουριστικά σημεία
Το μονο πρόβλημα ήταν ότι για να το βρείς παίζεις κυνήγι θησαυρού

ο τυπάκος πολύ καλός, μας είχε δείξει που να πάμε να φάμε k να πιούμε μαζί με τους ντόπιους, k το πρωινό ήταν σούπερ

δεν ξέρω βεβαια τι άλλαξε σε 10 χρονια

PS €150.00/170.00 per room per night including breakfast

:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

Last edited:

ababadisney

Member
καλησπέρα, ψάχνω δωμάτιο για 2 ενήλικες και 2 παιδιά για 27-29 Σεπτεμβρίου μέσα στην Βενετία και οι τιμές είναι απλσιαστες. καμία πρόταση?
ισχύει ότι αν μείνουμε Μεστρε και πηγαίνουμε με το λεοφορειο στην είσοδο πληρώνουμε φόρο?

ababadisney

Member

Triplover

Member
Είχαμε μείνει στο Florida Hotel, που ήταν εξαιρετικό για τη τιμή του και με πρωινό.

Ταξίδι-Όνειρο
ΛΑΣ ΒΕΓΚΑΣ ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ
Ειχα μεινει σε apartment ,δες την περιοχη του Canaregio,ειναι πιο οικονομικα και πιο ησυχα απο την περιοχη του Αγιου Μαρκου.Το Μεστρε δεν ειναι καν επιλογη,η πραγματικα Βενετια ειναι εκει και οι αποστασεις θα σας φανε περα δωθε και εχει αλλη μαγια να σαι το βραδυ στην Βενετια που εχει σαφως λιγοτερο κοσμο,βγαζει μια,
αλλη μαγεια απο τον βαβουρα της μερας.

Εγω εμενα εδω
https://www.agoda.com/el-gr/venicev...enice-it.html?cid=1844104&ds=Um0Br9SnWTThP2bp

Last edited:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.638
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος
Vrankovic

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα