panlek30
Member
Χαχαχαχαχαχα! Την 3η φορά εσύ θα κλειστείς σε μοναστήρι; Να σαι καλά γέλασα...Πες το, βρε. Την τριτη θα εμενα στο νησακι San Zaccharia απεναντι απο το Λιντο. Στο μοναστηρι. Και ποιος να μου πει τι
Χαχαχαχαχαχα! Την 3η φορά εσύ θα κλειστείς σε μοναστήρι; Να σαι καλά γέλασα...Πες το, βρε. Την τριτη θα εμενα στο νησακι San Zaccharia απεναντι απο το Λιντο. Στο μοναστηρι. Και ποιος να μου πει τι
Δυο απο τις λιγες ιστοριες που εχω γραψει θετουν θελογικους-οντολογικους προβληματισμους.Χαχαχαχαχαχα! Την 3η φορά εσύ θα κλειστείς σε μοναστήρι; Να σαι καλά γέλασα...
ουτε να το σκεφτεις..Μάλλον από ακύρωση ….βρήκα αυτό μέσω booking και με επιστροφή 10% για επόμενη διαμονή
Locanda Ca' Zose
Γνώμες ;;;;Με βάλατε σε σκέψεις για το airbnb του Μουράνο
Βρίσκεται σε πολύ καλή τοποθεσία.Μάλλον από ακύρωση ….βρήκα αυτό μέσω booking και με επιστροφή 10% για επόμενη διαμονή
Locanda Ca' Zose
Γνώμες ;;;;Με βάλατε σε σκέψεις για το airbnb του Μουράνο
δλδ να κάνω την αλλαγή και να ακυρώσω το Airbnb στο murano?ουτε να το σκεφτεις..
θα κανεις απίστευτες βόλτες από εκεί στο μουρανο ταλαιπωρία το κόβωδλδ να κάνω την αλλαγή και να ακυρώσω το Airbnb στο murano?
Σαν να ερχεσαι Αθηνα και να πηγαινεις για υπνο καθε βραδυ στη Σαλαμινα.δλδ να κάνω την αλλαγή και να ακυρώσω το Airbnb στο murano?
καλησπερα ! προκειται να ταξιδεψουμε τον οκτωβρη 2 ατομα στην βενετια για 3 διανυκτερευσεις.. δεν θελουμε να ειναι πολυ ακριβο και οσο το δυνατον καπου κεντρικα..εχετε καμια ιδεα για καποιο ξενοδοχειο ή περιοχη ;