Συμφωνώ απόλυτα για το θέμα της ηλικίας...Παντως πιστευω οτι ειναι κ πολυ μικροτερος ο φιλος μας απ οσο δηλωνει..εφηβος θα ελεγα. Τετοια αγανακτηση δεν εξηγειται αλλιως!
Συμφωνώ απόλυτα για το θέμα της ηλικίας...Παντως πιστευω οτι ειναι κ πολυ μικροτερος ο φιλος μας απ οσο δηλωνει..εφηβος θα ελεγα. Τετοια αγανακτηση δεν εξηγειται αλλιως!
ξέχασες Πατησίων 5 ευρώ το κλαρινέτοφιλε εχω τη λυση , μεταξουργειο 10 ευρω, φυλης 20.....οτι εθνικοτητα θες, ουτε νησια ουτε εξοδα ουτε μαλακιες......
(πλακα κανω)
δε ξερω εγω απο αυτα.....ο φιλος απο κατω τα λεει......ξέχασες Πατησίων 5 ευρώ το κλαρινέτο
( πλάκα κάνω στην απο πάνω )
μην τον αφήνεις στα σκοτάδια όμως και εσύ !!!!Λοιπόν, ίσως και να φταίει ότι στα ελληνικά νησιά και στα γνωστά μέρη μαζεύονται πολλά καμάκια και εσύ ως ολίγον πιο άπειρο καμάκι τα βρίσκεις σκούρα. Μήπως για να φτιάξεις τα στατιστικά σου θα έπρεπε να απομακρυνθείς απ' το φυσικό χώρο δράσης των λοιπών καμακίων που είναι τα γνωστά μέρη που όλοι ξέρουμε και να κατευθυνθείς προς πιο επιλεγμένα μέρη?
Sticky!!!!!!!!!Yorgos said:Ρε traveller, ακόμη δεν επέστρεψες άρχισες τις τρολιές;
Πολύ σωστή πρόταση... και εγώ κάτι για Γερμανία σκεφτόμουν ίσως προς Μόναχο (σαν πιο μπακουροπόλη)... να πάει να κάνει την ηλιοθεραπεία του στους αγγλικούς κήπους να ανοίξει το μάτι του... και οι γερμανιδούλες εκεί πολύ φιλικότερες και νηφάλιες απ' ότι σε κάποιο ελληνικό θέρετρο της συμφοράςΤσιμπάς έναν κολλητό σου που βάζει άλλα 700 και αυτός ,κλείνετε αεροπορικά εισιτήρια για Βερολίνο και πάτε ενα αξέχαστο 2ήμερο στο Ναό , διαλέγοντας απο το 1ο ράφι της Ευρώπης .
Μπα, εκείνος γράφει με τόνους....Ρε traveller, ακόμη δεν επέστρεψες άρχισες τις τρολιές;