dim kyr
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Μπαγκλαντες
Ποιος μίλησε για την Μέρκελ?Αυτοειναι σοβαρο θεμα, τι θες να λεμε δηλαδη για την Ινδια με τις βρωμοαγελαδες?
Εγω πάντως όχι.
Ποιος μίλησε για την Μέρκελ?Αυτοειναι σοβαρο θεμα, τι θες να λεμε δηλαδη για την Ινδια με τις βρωμοαγελαδες?
Το που θα παει ο καθενας δεν το αποφασιζεις εσυ. Αν σε ενοχλουν τα χαζα καμακια της παραλιας μπορεις καλιστα εσυ να αφησεις την παραλια και να μας απαλαξεις απο μια παραπανω ξινη γκομενα.Κ να πω κ στον φιλο Νικο:
Να μην πας σε κανενα νησι, να κατσεις σπιτι σου! Αρκετα χαζα καμακια εχουν γεμισει οι παραλιες!
Επειδή κατηγορούμαστε ότι δεν
ΥΓ. Δοκίμασε μέσω facebook, παίζει πολύ τελευταία.
καταρχας Νικο μπραβο για το θαρρος που εχεις!
-δεν καταλαβαινω ομως γιατι πρεπει οπωσδηποτε να βρεις μια τουριστρια για να κανεις αυτο που θελεις! θελω να πω οτι κοπελα μπορεις να βρεις και εκει που μενεις η μια απο τη σχολη σου! και αφου τη βρεις με το καλο πατε και μαζι διακοπες... διαφορετικα αν επιμενεις να βρεις μια τουριστρια κινησου σε μερη με αρκετη κινηση το βραδυ. κερασε και κανα ποτακι και ολα θα πανε μια χαρα! καλη...επιτυχια και καλο καλοκαιρι σου ευχομαι!
ΥΓ: αυτο που ζητησες απο τις κοπελες να τις βγαλεις φωτο νομιζω οτι ηταν λιγο λαθος κινηση! σου το λεω με ολη την καλη διαθεση.ελπιζω να μην παρεξηγησες το υφος μου!
απο μενα γιατι σορρυ..δεν ειμαι εγω ο δημιουργος του θεματος.giannismits, σορι ε.... αλλα νομιζα οτι ειμαστε στο σοσιαλ ...
Μπα οχι ακομα...Το θεμα ειναι οτι θελει να τα μπλεξει απεγνωσμενα και μαλιστα συντομα!Το παλικάρι έχει μπλέξει τα μπούτια του: ζητάει τόπλες και απελευθερωμένες και παρόλαυτα κάθεται ακόμα Ελλάδα ελπίζοντας να γνωρίσει την χ μεθυσμένη τουρίστρια που θα έχει έρθει για μερικές μέρες διακοπών... τον υπόλοιπο καιρό που δε θα υπάρχουν απελευθερωμένες τουρίστριες πώς θα τη βγάζει;
Sent from my iPod using Travel stories