Καλημέρα,
χρειαζομαι την βοηθεια κυριως των Κρητικων του φορουμ!!!
αν και εγω απο Ηρακλειο, ειμαι λιγο ασχετη..
λοιπον, φετος πρωτη φορα μετα απο χρονια θα κανουμε διακοπες (7 ημερες) Κρητη, εχω σκεφτει διαφορα μερη και θελω να μου πειτε την γνωμη σας, καθως ΔΕΝ εχω ξαναπαει..
1) Σουγια,
2) Ξεροκαμπος -Σητεια,
3) Κάτω Ζακρος
μετα οι εναλλακτικες που παιζουν ειναι :
- Ροδακινο, παραλια Κορακα πηγα περυσι για ενα 3ημερο μου αρεσε παρα πολυ, και ιδιαιτερα που δεν επιανε το κινητο μου!!!
- Παλιόχωρα, η οποια ειναι αρκετα τουριστική και
- Λουτρο, το οποιο αποκλειστηκε λογω τοποθεσιας!!!
Αν ξερετε τα παραπανω μερη, οποιαδηποτε χρησιμη πληροφορια θα εκτιμηθει ιδιαιτερα και αν εχετε και κατι αλλο να προτεινετε επισης καλοδεχουμενο...
Στις διακοπες μας θα ειμαστε 2 ζευγαρια, και τις εχουμε φανταστει ξεκουραστες και χαλαρες εως ΠΟΛΥΥΥΥΥ Χ Α Λ Α Ρ Ε Σ !!!!!!!!!
σας ευχαριστω εκ των προτερων!!!!!
χρειαζομαι την βοηθεια κυριως των Κρητικων του φορουμ!!!
αν και εγω απο Ηρακλειο, ειμαι λιγο ασχετη..
λοιπον, φετος πρωτη φορα μετα απο χρονια θα κανουμε διακοπες (7 ημερες) Κρητη, εχω σκεφτει διαφορα μερη και θελω να μου πειτε την γνωμη σας, καθως ΔΕΝ εχω ξαναπαει..
1) Σουγια,
2) Ξεροκαμπος -Σητεια,
3) Κάτω Ζακρος
μετα οι εναλλακτικες που παιζουν ειναι :
- Ροδακινο, παραλια Κορακα πηγα περυσι για ενα 3ημερο μου αρεσε παρα πολυ, και ιδιαιτερα που δεν επιανε το κινητο μου!!!
- Παλιόχωρα, η οποια ειναι αρκετα τουριστική και
- Λουτρο, το οποιο αποκλειστηκε λογω τοποθεσιας!!!
Αν ξερετε τα παραπανω μερη, οποιαδηποτε χρησιμη πληροφορια θα εκτιμηθει ιδιαιτερα και αν εχετε και κατι αλλο να προτεινετε επισης καλοδεχουμενο...
Στις διακοπες μας θα ειμαστε 2 ζευγαρια, και τις εχουμε φανταστει ξεκουραστες και χαλαρες εως ΠΟΛΥΥΥΥΥ Χ Α Λ Α Ρ Ε Σ !!!!!!!!!
σας ευχαριστω εκ των προτερων!!!!!