• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Διαγωνισμός - Ταξίδι και Συναίσθημα - Κερδίστε ένα αεροπορικό εισιτήριο!

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Παιδιά όπως θεωρεί οτι μια φωτογραφία είναι από το google και όχι του μέλους που την ανέβασε (παρόλο που οι όροι ήταν σαφείς) ας την κάνει αναφορά.
Έγινε αναφορά για 5 φωτογραφίες

varioAthens

Member

karfitsa

Member
Παντως και φωτογραφια του Xenos....μου φαινεται καπως......:haha::haha::haha::haha::haha:(κλεμμενο ειναι?)

xenos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ν.Α Ασια
Ταξίδι-Όνειρο
Bανουατου/Tαιλανδη

xenos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ν.Α Ασια
Ταξίδι-Όνειρο
Bανουατου/Tαιλανδη
Καταλαβα :)...εβαλες την πιο χαρακτηριστικη;)...
Μαλλον εμενα θα με κοψει η λογοκρισια.
Επισης στο συναισθημα εβαλα sex αλλα δεν εμφανιζετε και διαμαρτυρομαι εντονος.

World Nomad

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Μπόρα Μπόρα
Μα, αφού ο νικητής θα βγει μετά από κλήρωση, ποιος ο λόγος να ανεβάσει κανείς φωτογραφία που δεν είναι δικιά του;;; Στον προηγούμενο διαγωνισμό είχαμε μαζικές εγγραφές μελών μόνο και μόνο για να ψηφίσουν τη φωτογραφία του φίλου τους. Τώρα έχουμε κλοπή φωτογραφιών...

Αναρωτιέμαι, αυτοί που οικειοποιήθηκαν φωτογραφίες άλλων, δεν είχαν ούτε ΜΙΑ φωτογραφία ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ να ανεβάσουν;;; Μου φαίνεται αδιανόητο! Σκέψου δηλαδή να έβγαινε ο νικητής με like πάλι...

Συγγνώμη που θα το πω, αλλά αν δεν μπορούμε να είμαστε λιγάκι τίμιοι σε κάτι τόσο απλό, τότε...
Μόλις μου έλυσες την απορία που είχα γιατί ο νικητής προκύπτει με κλήρωση και όχι με ψήφους. Πραγματικά κρίμα να μην μπορούμε να είμαστε τίμιοι πουθενά...

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.633
Μέλη
39.375
Νεότερο μέλος
maria kou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα