tripakias
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Λατινική Αμερική
- Ταξίδι-Όνειρο
- Εκεί
Μαρτυριαρα...Το σκυλι του Tripakia....μου μοιαζει για wallpaper......
Για αλλη μια φορα ιντριγκα στο διαγωνισμο φωτογραφιας!!!!!!!!!!!
Μαρτυριαρα...Το σκυλι του Tripakia....μου μοιαζει για wallpaper......
Τι λες βρε; Εδω αμαν κανουμε να τα αυξησουμε τα επαθλα κι εσυ προτεινεις καταργηση; Ημαρτον!την επομενη φορα να μην οριστει επαθλο!
Ε τότε δεν θα είναι διαγωνισμός.την επομενη φορα να μην οριστει επαθλο!
Βάλε και το σκυλί του τριπάκια δίπλα να κείτεται νεκρό από το δάγκωμα του μάμπα. Πουλάει.Ε τότε δεν θα είναι διαγωνισμός.
Εγώ πάντως την επόμενη φορά θα δημιουργήσω μια φωτογραφία στο photoshop που το κατέχω,ένα μαύρο μάμπα να στρογγυλοκάθεται στο κρεβάτι μου..με τίτλο ΣΟΚ-ΔΕΟΣ-ΤΡΟΜΟΣ
Καλά εεε έγραψες !!!!!!Γελάω ακόμη....Βάλε και το σκυλί του τριπάκια δίπλα να κείτεται νεκρό από το δάγκωμα του μάμπα. Πουλάει.
Ε τότε δεν θα είναι διαγωνισμός.
Εγώ πάντως την επόμενη φορά θα δημιουργήσω μια φωτογραφία στο photoshop που το κατέχω,ένα μαύρο μάμπα να στρογγυλοκάθεται στο κρεβάτι μου..με τίτλο ΣΟΚ-ΔΕΟΣ-ΤΡΟΜΟΣ
Μη σκεφτει καποιος ανθρωπος να κλεψει, αμεσως να τον αντιγραψετε!Βάλε και το σκυλί του τριπάκια δίπλα να κείτεται νεκρό από το δάγκωμα του μάμπα. Πουλάει.
Δεν φαινομαστε... Ειμαστε πιο εξυπνοι απο τους αλλους!οχι για να φανουμε πιο εξυπνοι απο τους αλλους. Ψιλλοι στ αχυρα!
Γιατί μια προσωπική φωτογραφία που έχει επεξεργαστεί με φωτοσοπ δεν είναι πραγματική?Δεν μπορώ να εντοπίσω ποιές μπορεί να είναι από google,wallpapers κτλ αλλά εντόπισα σίγουρα μία που είναι δημιουργία photoshop είτε έτοιμη είτε του μέλους οπότε έτσι κι αλλιώς δεν είναι πραγματική.
Και συμφωνώ με την Bahari..απ την στιγμή που θα είναι με κλήρωση ποιό το νόημα να βάλεις μια ξένη φωτογραφία?
Κατ αρχήν συμφωνώ.Προσωπικά θέλω οι φωτογραφίες μου να αγγίζουν το τέλειο γιαυτό και χρωματικά πάντα τις επεξεργάζομαι ή μπορεί να δημιουργήσω κάποιο εφέ ας πούμε ασπρόμαυρη με έντονο έχρωμο σε κάποιο σημείο.Γιατί μια προσωπική φωτογραφία που έχει επεξεργαστεί με φωτοσοπ δεν είναι πραγματική?
Και το δημιουργία photoshop δεν υπάρχει. Υπάρχει η δημιουργία φωτογράφου η χομπιστα που έχει κάτσει να μάθει photoshop(που όπως ξέρεις είναι περίπλοκο και δεν είναι ένα κουμπί κάνε πιο γαμάτη και ψεύτικη την φωτογραφία μου) και το έχει χρησιμοποιήσει για να διορθώσει/βελτιώσει κάποια πράγματα.
Όσον αφορά τις φωτογραφίες που λέτε δεν τις έχω δει καν.