thanos75
Member
Πόσο γελοίο το άρθρο! Ποιά είναι η εταιρεία Tera Jet οεο?

Πόσο γελοίο το άρθρο! Ποιά είναι η εταιρεία Tera Jet οεο?
Το αγωνιώδες κάθε χρόνο τέτοια εποχή άρθρο με τον πιασάρικο τίτλο «ποια νησιά θα συνδέει», λες και 'χουμε πολλά εδώ τριγύρω. Την Κάσο και την Κάρπαθο, γελοίοι...Πόσο γελοίο το άρθρο! Ποιά είναι η εταιρεία Tera Jet οεο?![]()
Για την ιστορία, η εταιρεία, δημοσιογραφίσκοι της πλάκας, ονομάζεται Seajets
Καλά ας μπει το δρομολόγιο και ας το κάνει οποια εταιρία θέλειΠόσο γελοίο το άρθρο! Ποιά είναι η εταιρεία Tera Jet οεο?![]()
Για την ιστορία, η εταιρεία, δημοσιογραφίσκοι της πλάκας, ονομάζεται Seajets
Θα σου πρότεινα τη Σίκινο. Είναι μικρό και ήσυχο νησί, ιδανικό για χαλαρές διακοπές. Έχει πανέμορφες παραλίες, εξαιρετικό φαγητό και κρατά έναν αυθεντικό χαρακτήρα, χωρίς φασαρία και υπερτουρισμό. Επίσης, είναι αρκετά οικονομικό. Εναλλακτικά, ρίξε μια ματιά και στην Κύθνο ή τη Σκύρο.Γεια σας . Ναι ναι το ξέρω , είναι νωρίς για τέτοιες συζητήσεις αλλά πρέπει να προγραμματίσουμε τις διακοπές μας από τώρα … θέλω τα φώτα σας γιατί έχω μπερδευτεί… Για φέτος θέλουμε ένα σχετικά ήρεμο νησί , με ωραίες παραλίες ,ωραια νερά, καλές τιμές , καλό φαγητό , όχι μεγάλο . Να ηρεμήσουμε λίγο γενικά .Να χαθούμε στα καταγάλανα νερά. Έχουμε 8 ημέρες τον Αύγουστο … Στην αρχή ψηνόμουν για καλυμνο (μακριά βέβαια )αλλά απογοητεύτηκα με κάποια σχόλια . Οπότε είμαστε σε νέα αναζήτηση….
Μια χαρά οι 5 μέρες με ΙΧ για Αστυπάλαια. Οι οικισμοί λιγοστοί, βλέπεις ακόμα και το απομακρυσμένο Βαθύ που σε αντίθεση με την πολύβουη χώρα ,θυμίζει αυθεντική Ελλάδα άλλης εποχής, από αυτές που ακούμε από τους γονείς μας,όταν τα νησιά είχαν λιγοστούς ή καθόλου τουρίστες. Δύο χούφτες άνθρωποι, δωρικό τοπίο, πολλές γάτες....Καλημέρα! Σκέφτομαι κι εγώ την Αστυπάλαια για φέτος, είναι καιρό στα σχέδια και έχω ακούσει τα καλύτερα. Φτάνουν 4-5 μέρες λέτε για να δω χαλαρά το νησί και το χαρώ? Ίσως κολλήσω και λίγα βράδια Αμοργό στην επιστροφή να πάρω κι από εκεί μια γεύση γιατί μπήκε στην καρδιά μου όταν πήγα για πρώτη φορά.
Και η Ανάφη μου φαίνεται ωραία επιλογή για ένα 5ήμερο πιθανόν,. Μικρό νησί με χαλαρό κλίμα και χωρίς ιδιαίτερη ανάγκη για όχημα.
Σκέφτομαι κι εγώ την Αστυπάλαια
και λίγα βράδια Αμοργό
Ναι σε όλα, τι συζητάμε, έχεις πιάσει την αφρόκρεμα. Το κακό είναι πως η Ανάφη δε συνδυάζεται με τα άλλα δύο, οπότε για να τα δεις όλα χρειάζεσαι αλχημίες, ή να επιλέξεις άλλο συνδυασμό με την Ανάφη.η Ανάφη μου φαίνεται ωραία επιλογή
Ναι, για την Αστυπάλαια φτάνουν 4-5 μέρες, ωστόσο υπολόγισε το αρκετά μεγάλο ταξίδι, εκτός αν καταφέρεις και βρεις αεροπορικό.Φτάνουν 4-5 μέρες λέτε για να δω χαλαρά το νησί και το χαρώ?
Ναι, θα επιδιώξω να πάω αεροπορικώς γιατί δεν είναι το καλύτερό μου τόσες ώρες στο καράβι. Όλα βέβαια εξαρτώνται και από το πού θα βρω διαθεσιμότητα γιατί με τα τωρινά δεδομένα το έχω αργήσει.Ναι, για την Αστυπάλαια φτάνουν 4-5 μέρες, ωστόσο υπολόγισε το αρκετά μεγάλο ταξίδι, εκτός αν καταφέρεις και βρεις αεροπορικό.
десять στα ρώσικα είναι το 10. Μήπως εννοείς девять που είναι το 9 και αναφέρεσαι στο Δ9-ΤHC (τρανς-Δ9-τετραϋδροκανναβινόλη);;σε κατάσταση γκολ ενεκα πιώματα μισού στρέμματος Δ десять τετραϋδροκανναβινόλης, φρονήματος αρχαιογκαγκά αίτινες
εισαι φοβερή! Πάω να διορθώσω!десять στα ρώσικα είναι το 10. Μήπως εννοείς девять που είναι το 9 και αναφέρεσαι στο Δ9-ΤHC (τρανς-Δ9-τετραϋδροκανναβινόλη);;
Όχι πως έχω ιδιαίτερες γνώσεις πάνω στο θέμα,απορία εκφράζω...