• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Διαγωνισμός - Ταξίδι και Συναίσθημα - Κερδίστε ένα αεροπορικό εισιτήριο!

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Αχ δεν πρόσεξα. Δεν είμαι και πολύ καλή σ'αυτά. Θα το ξαναδώ στο σπίτι το βράδυ. Πόσο πρέπει να είναι η ανάλυση; Και τί κάνω αν δεν ανεβαίνει;
Δοκίμασε πάλι και αν έχεις πρόβλημα στείλε μου μήνυμα να το φτιάξουμε.

Επόμενο Ταξίδι
τωρα με ΔΝΤ... βρασε ρυζι
Ταξίδι-Όνειρο
Νεα Ζηλανδια
Αγαπητη anny, σ ευχαριστω για την απαντηση. Για να μην το κουραζω, υπαρχουν σιγουρα 2 φωτογραφιες απο site με wallpaper. Ισως θα πρεπε να το πω μετα τη ληξη του "διαγωνισμου", για να μη φανω "ξελιγομενη" με το επαθλο, αλλα αυτη "εξυπναδα" με στεναχωρει.

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Αγαπητη anny, σ ευχαριστω για την απαντηση. Για να μην το κουραζω, υπαρχουν σιγουρα 2 φωτογραφιες απο site με wallpaper. Ισως θα πρεπε να το πω μετα τη ληξη του "διαγωνισμου", για να μη φανω "ξελιγομενη" με το επαθλο, αλλα αυτη η "εξυπναδα" με στεναχωρει.
Πολύ καλά κάνεις και το αναφέρεις. Στείλε π.μ. στον Δευκαλίωνα ή σε κάποιον απ' τους διαχειριστές.
(αν το είχες πει από την αρχή, κάποια από τα παραπάνω σχόλια θα έλειπαν... ;) )

edit: Τώρα που τό'ψαξα, την μία την βρήκα κι εγώ ήδη...

Last edited:

Nedelja

Moderator
Ταξίδι-Όνειρο
Whole Africa,Cuba
Παιδιά όπως θεωρεί οτι μια φωτογραφία είναι από το google και όχι του μέλους που την ανέβασε (παρόλο που οι όροι ήταν σαφείς) ας την κάνει αναφορά.

karfitsa

Member
Αυτος που γνωριζει,οτι η φωτογραφια δεν ειναι δικη του,να την διαγραψει....

Bahari

Member
Μα, αφού ο νικητής θα βγει μετά από κλήρωση, ποιος ο λόγος να ανεβάσει κανείς φωτογραφία που δεν είναι δικιά του;;; Στον προηγούμενο διαγωνισμό είχαμε μαζικές εγγραφές μελών μόνο και μόνο για να ψηφίσουν τη φωτογραφία του φίλου τους. Τώρα έχουμε κλοπή φωτογραφιών...

Αναρωτιέμαι, αυτοί που οικειοποιήθηκαν φωτογραφίες άλλων, δεν είχαν ούτε ΜΙΑ φωτογραφία ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ να ανεβάσουν;;; Μου φαίνεται αδιανόητο! Σκέψου δηλαδή να έβγαινε ο νικητής με like πάλι...

Συγγνώμη που θα το πω, αλλά αν δεν μπορούμε να είμαστε λιγάκι τίμιοι σε κάτι τόσο απλό, τότε...

giannismits

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Δεν μπορώ να εντοπίσω ποιές μπορεί να είναι από google,wallpapers κτλ αλλά εντόπισα σίγουρα μία που είναι δημιουργία photoshop είτε έτοιμη είτε του μέλους οπότε έτσι κι αλλιώς δεν είναι πραγματική.
Και συμφωνώ με την Bahari..απ την στιγμή που θα είναι με κλήρωση ποιό το νόημα να βάλεις μια ξένη φωτογραφία?

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.629
Μέλη
39.370
Νεότερο μέλος
jsjsjsjs13

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom