Διάσημοι ή ήμι-διάσημοι συνταξιδιώτες

giota235

Member
Επόμενο Ταξίδι
Puglia, Dubrovnik
Ταξίδι-Όνειρο
Μάτσου Πίτσου, Αργεντινή
Με τον γιο του Σωκράτη Κόκκαλη, Ντινο και τους εφοπλιστές Μαρτινο και Προκοπίου με Aegean από Μαδρίτη για Αθήνα πριν δύο μήνες περίπου.

Τα στοιχεία της κυρίας τα έχουμε;
Ούτε τη Κυρία ούτε τον Κύριο ξέρω.
Μάλλον στο κέντρο πρέπει να είναι ο @panpan .
Oυτε τον Μανόλο που λέει και η @paefstra
klp.

Συνταξιδιώτες σε αεροπορικά πολλές φορές αλλά προσωπικά δεν ασχολούμαι καθόλου.
Περίεργη κατάσταση όταν ταξίδεψα ατυχώς με την κοντο-γειτόνισσα μου την Αννα Βίσση δεν θα γράψω τι τράβηξαμε εγώ και κάποιοι άλλοι άτυχοι με τις ιδιορρυθμίες της κυρίας σε πτήση business class.
Παρακάλεσα τον πατέρα μου να μου αλλάξει την ώρα επιστροφής απο το Λονδίνο όταν έμαθα οτι θα ταξίδευα στην επιστροφή μαζί της. Αγαπησιάρα σε πολλούς φωνάρα αλλά δεν.....

Εξαιρετική εντύπωση μάλλον την πέτυχα σε τρελά κέφια ήταν η τραγουδίστρια Pink σε φαγάδικο στη Νεα Υόρκη παλιά. Πολύ κοινωνική, εξωστρεφή γέλαγε δεν χάλαγε χατήρια σε κάποιους θαμώνες.

Και τη Sheryl Crow στις ΗΠΑ .Μιλήσαμε και λίγο .Γκομενάρα τότε παραμένει σέξυ και στα 60 της.

Δεν υπάρχει περίπτωση να βγάλω φώτο/σέλφι εγώ ο ξινός πάντως.

Κ.α.

gioannis13

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου πετάει αεροπλάνο...
Ταξίδι-Όνειρο
Χωρίς ρολόι στο χέρι !!!
Φώτη..... Πες μας και άλλα, πες μας και άλλα..... για την γειτόνισσα.....:innocent:

varioAthens

Member
Στα 90’s καθε χρονο μετα το Πασχα ανεβαιναν ολα τα μπουζουκοσχηματα της Αθηνας στη Θεσσαλονικη... ΟΛΟΙ μα ΟΛΟΙ οι τραγουδιστες και τραγουδιστριες εκαναν περασμα απο το καζινο στο οποιο δουλευα... εχω τοσες ιστοριες να πω... ποιοι ειναι ευγενικοι, ποιοι ψωνια, ποιοι γενναιδωροι στα τιπς και ποιοι σπαγγοι... αλλα και juicy κουτσομπολια περι παρανομων ζευγαριων κλπ κλπ.... ωραιες εποχες!

Nikos86

Member
Στα 90’s καθε χρονο μετα το Πασχα ανεβαιναν ολα τα μπουζουκοσχηματα της Αθηνας στη Θεσσαλονικη... ΟΛΟΙ μα ΟΛΟΙ οι τραγουδιστες και τραγουδιστριες εκαναν περασμα απο το καζινο στο οποιο δουλευα... εχω τοσες ιστοριες να πω... ποιοι ειναι ευγενικοι, ποιοι ψωνια, ποιοι γενναιδωροι στα τιπς και ποιοι σπαγγοι... αλλα και juicy κουτσομπολια περι παρανομων ζευγαριων κλπ κλπ.... ωραιες εποχες!

Εεε για πες για πες!

panpan

Member
Τα στοιχεία της κυρίας τα έχουμε;
Φυσικά τα έχουμε. Είναι πολύ πιο όμορφη στην παραγματικότητα. Η φωτογραφία την αδικεί.
Πολύ γλυκιά με υπέροχο χαμόγελο.
περασμα απο το καζινο στο οποιο δουλευα.
Από τις ελάχιστες φορές που πήγα στο καζίνο, πήγα για τον Χοσέ Καρέρας.

gkalla

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ισπανία
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα, Περού, Ν. Ζηλανδία
Φυσικά τα έχουμε. Είναι πολύ πιο όμορφη στην παραγματικότητα. Η φωτογραφία την αδικεί.
Πολύ γλυκιά με υπέροχο χαμόγελο.
Τα έχεις αλλά δεν τα δίνεις, έτσι;

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Ναι είναι γνωστό άτομο σε όσους ασχολούνται με κοινωνικά δίκτυα. Μαριτινα το όνομα της.
Χάλια μην την ΄ψαξετε, κίνδυνος τύφλωσης. Πηγαίνετε κατηχητικό καλύτερα μέρες που είναι.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.939
Μέλη
39.651
Νεότερο μέλος
Dimiale

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom