alisaxni
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Ευρώπη
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ωκεανία
Λόγω δουλειάς και ενασχολήσεων έχω συναναστραφεί με αρκετό "αναγνωρίσιμο" κόσμο αλλά ειδικά από συνταξιδιώτες σε πτήση, είχε κάτσει πριν μερικά χρόνια δίπλα μου η Γκερέκου με όλο το team του ΕΟΤ. Θεώρησε σκόπιμο και κουβεντιάζει με την συνεργάτιδά της δυνατά για το πόσο τυχερή ήταν που βρήκε τον Τόλη, τη δουλειά που ρίχνει στον οργανισμό, κάτι ξέμπαρκα κουτσομπολιά για το ΠΑΣΟΚ των 90s και γενικά ό,τι χρήσιμο για το ίματζ εκείνη τη στιγμή. Ένεκα που ο ΚΜ τότε τους έλεγε να ταξιδεύουν στις οικονομικές θέσεις, είπε να περάσει κάπως εποικοδομητικά την ώρα.
Πρόσφατα στην επιστροφή από Κων/πολη κάθισε απέναντί μου ένας μπασκετμπολίστας της Μπεσίκτας που έπαιζε παλιά στην ΑΕΚ (; ) αλλά δεν συγκράτησα όνομα. Βέβαια, αν ήταν ο Ναν, θα είχα βγάλει και φωτό (αν και δεν το ζητώ ποτέ).
Πρόσφατα στην επιστροφή από Κων/πολη κάθισε απέναντί μου ένας μπασκετμπολίστας της Μπεσίκτας που έπαιζε παλιά στην ΑΕΚ (; ) αλλά δεν συγκράτησα όνομα. Βέβαια, αν ήταν ο Ναν, θα είχα βγάλει και φωτό (αν και δεν το ζητώ ποτέ).