• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Δημοσιο: Ασυδοσιας συνεχεια...

kalspiros

Member
Επόμενο Ταξίδι
remaining UK
Ταξίδι-Όνειρο
yeah, whatever...
Σκοπός μου ήταν να υπογραμμίσω ότι βαρέθηκα να ακούω πως για το δράμα της Ελλάδας φταίνει οι δημόσιοι υπάλληλοι, οι οποίοι παρασιτούν έναντι των σούπερ δραστήριων, σούπερ παραγωγικών ιδ.υπαλλήλων και ελευθέρων επαγγελματιών, οι οποίοι δεν είναι καθόλου ασύδοτοι και δεν αποσκοπούν ποτέ στο να εκμεταλλευτούν το δημόσιο ποικιλοτρόπως.
Πολύ καλά κάνεις και πολύ καλά τα λες απλώς θα ήθελα κι εγώ να κάνω την δική μου υπογράμμιση η οποία λέει ότι στην Ελλάδα συνήθως ο ελεύθερος επαγγελματίας θεωρείτε αυτόματα πλουτοκράτης και παράνομος.

GTS

Member
Πολύ καλά κάνεις και πολύ καλά τα λες απλώς θα ήθελα κι εγώ να κάνω την δική μου υπογράμμιση η οποία λέει ότι στην Ελλάδα συνήθως ο ελεύθερος επαγγελματίας θεωρείτε αυτόματα πλουτοκράτης και παράνομος.
Ενώ ο ΔΥ είναι εξ'ορισμού αθώος...:haha: Όλοι "ένοχοι" είναι Σπύρο και βρίζονται μεταξύ τους, κοινωνικός αυτοματισμός λέγεται. Το ότι όλοι έχουν μερίδιο ευθύνης, λίγοι το λένε, ο καθένας κοιτάει το μαγαζάκι του, όπως δείχνουν περίτρανα και κάποια μέλη στο παρόν και άλλα παρεμφερή τόπικ.

Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Γι'αυτό και παραθέτουμε όλες τις απόψεις για να αποφεύγονται οι δογματισμοί :)

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα