• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Δημοσιο: Ασυδοσιας συνεχεια...

GTS

Member
Είναι ένας από τα εκατομμύρια Ελλήνων που δεν "πολυσυμπαθούν" τους υπερβολικά καλοπληρωμένους αργόσχολους κάποιων ΔΕΚΟ.Απλά είναι τα πράγματα.
Γιατί τότε τα βάζει με υπαλλήλους ιδιωτικής εταιρείας, συμφερόντων του Γερμανικού Δημοσίου? Υπάρχει ΔΣ, αν είναι μέτοχος, να κάνει τα παράπονά του, όπως κι εσύ (και CEO κτλ). Εκτός αν αρχίσουμε να τα βάζουμε και με τους ιδιωτικούς υπαλλήλους τότε όπως είπα.

chrisbd

Member
Δείτε και αυτά για να πιείτε τον καφέ σας πιο ήρεμα
Συνδικαλιστές που προκαλούν... | οικονομια | ethnos.gr
και το γράφει το Έθνος που επι δεκαετίες χάιδευε τα αυτιά των συνδικαλιστών
ΤΟ ΒΗΜΑ - Κρυφή «καβάντζα» υλικών στο Ιπποκράτειο - κοινωνία
και πόσα άλλα τέτοια άρθρα διαβάζουμε καθημερινά για να μην αναφερθώ στις γελοιότητες του ποδοσφαίρου που παρακολουθούμε.
Τελικά ασυδοσίας συνέχεια παντού και όχι μόνο στο δημόσιο το οποίο επ ουδενί δεν υπερασπίζομαι.
Σε μια χώρα υπο διάλυση μας φταίνε μόνο οι δημόσιοι υπάλληλοι; Μα οι πιο πολλοί που ξέρω ακόμα και οι πιο νέοι αυτό που βρίζουν είναι και το όνειρό τους, να γίνω δημόσιος υπάλληλος..
Το πρόβλημα είναι ο Έλληνας και αν έκανε ένα λάθος (μέσα σ όλα τα άλλα) στο σύνθημά του ο Κ. Καραμνλής αυτό είναι είναι η επανίδρυση του Έλληνα και όχι του Κράτους γιατί κράτος χωρίς σωστούς πολίτες δεν έχει μέλλον...
Πολιτικοί, ψηφοφόροι, δημόσιοι υπάλληλοι, ιδιωτικοί υπάλληλοι, αγανακτισμένοι, αναρχικοί, αστυνομικοί ....κλπ είναι όλοι τους Έλληνες και δεν διαφέρουμε καθόλου είμαστε όλοι το ίδιο μ....ες....εξαιρείται βέβαια το παρόν forum ....

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Εγω απ' ολη την κουβεντα συγκρατω πως στου maltakia τη δουλεια ο μεσος μισθος ειναι 2500. Επισης πληρωνω 70 ευρω ΟΤΕ το διμηνο σταθερο + internet, ενημερωστε με αν υπαρχει κανενα πιο οικονομικο προγραμμα παρακαλω...

piccolo_mondo

Member
Εγω απ' ολη την κουβεντα συγκρατω πως στου maltakia τη δουλεια ο μεσος μισθος ειναι 2500. Επισης πληρωνω 70 ευρω ΟΤΕ το διμηνο σταθερο + internet, ενημερωστε με αν υπαρχει κανενα πιο οικονομικο προγραμμα παρακαλω...
Εγω παλι συγκρατω οτι εσυ σκοπευεις να προσληφθεις στον ΟΤΕ..
Πώς τα κανεις αυτα τα μαγικα?

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Κ ξαναρωταω, πώς τα κανεις αυτα τα μαγικα κ καταφερνεις να μιλας για βυσματα στην Ελλαδα του 2011..? Δεν θα παψουμε ποτε να ειμαστε βυσματο-addicted? Προφανως οχι..
Δε σε καταλαβαινω; Εσυ που ζεις; Ποια η διαφορα της Ελλαδας του 2011 απο την Ελλαδα του 2010, 2009, ..., 2000,..., 1992, 1981;

piccolo_mondo

Member
Δε σε καταλαβαινω; Εσυ που ζεις; Ποια η διαφορα της Ελλαδας του 2011 απο την Ελλαδα του 2010, 2009, ..., 2000,..., 1992, 1981;
Οτι ισως τωρα (θα επρεπε να) ειναι πιο εμφανες οτι τα βυσματα -μεταξυ αλλων- εφτασαν την χωρα στην κατασταση που βρισκεται..

piccolo_mondo

Member
Οτι ισως τωρα (θα επρεπε να) ειναι πιο εμφανες οτι τα βυσματα -μεταξυ αλλων- εφτασαν την χωρα στην κατασταση που βρισκεται..
Κ συμπληρωνω: Θα περιμενα μια διαφορετικου ειδους αντιληψη.. ή τουλαχιστον να αχνοφαινεται στα νεα μυαλα.. Ευσεβεις ποθοι βεβαια!

kalspiros

Member
Επόμενο Ταξίδι
remaining UK
Ταξίδι-Όνειρο
yeah, whatever...
Τις τελευταίες 2 μέρες βρίσκομαι στην Κύπρο. Από την τελευταία φορά που ήρθα πριν ενάμιση μήνα, έχουν ξύσει την παλιά άσφαλτο στην γειτονιά μου, έχουν ρίξει καινούρια ασφαλτικά και έχουν περάσει και τις διαγραμμίσεις. Τα φρεάτια βρίσκονται ακριβώς στο ίδιο ύψος με το οδόστρωμα. Σε περιοχές υπό κατασκευή, πάνω σε κάθε φρεάτιο βρίσκεται ένας κώνος για να μην χτυπήσεις το αμάξι σου. Οι ενώσεις των παλιών ασφαλτικών και των καινούριων είναι άρτιες. Σε έναν οδικό άξονα που αναμένεται να ανοίξει το επόμενο εξάμηνο, έχουν τοποθετήσει από τώρα τις πινακίδες κατεύθυνσης. Δηλαδή δεν μπορώ να καταλάβω:

• είμαστε πιο ηλίθιοι εμείς και δεν μπορούμε να διορθώσουμε ένα δρόμο με σωστό τρόπο; Χρειάζεται ιδιαίτερη πληροφόρηση για να μην πετάνε την άσφαλτο πάνω απ’ την λακκούβα αλλά να ξύνουν το τμήμα πρώτα;
  • είναι τόσο πιο τίμιοι και σέβονται τόσο περισσότερο τον συνάνθρωπό τους και την δουλειά τους οι Κυπραίοι από εμάς;
  • ναι είναι πιο πλούσια η Κύπρος. Μα και η Ελλάδα κάποτε δεν τα πήγαινε άσχημα αλλά ακόμα και τότε πολλά έργα υποδομής ήταν απαράδεκτα κατασκευασμένα. Γιατί δεν ενδιαφέρονται και οι Κυπραίοι μόνο για την τσεπόνα τους;
  • γιατί μου φαίνεται τόσο αυτονόητο που στην Κύπρο οι άνθρωποι δουλεύουν με τελικό σκοπό να παραδώσουν ένα άρτιο έργο και ταυτόχρονα μου φαίνεται εντελώς προβλέψιμο στην Ελλάδα οι άνθρωποι να μην δίνουν δεκάρα για το κοινό όφελος αλλά μόνο για την τσέπη τους;
  • γιατί φοβάμαι ότι μετά από την όποια έκβαση του Μνημονίου, είτε γίνουμε Ουγκάντα είτε όχι, θα συνεχίσουμε να συμπεριφερόμαστε όπως θεωρούμε όλοι αυτονόητο; Γιατί να το δεχόμαστε αυτό σαν μια de facto κατάσταση όταν δεν δεχόμαστε κάποιοι κάποιοι πχ την θρησκεία που θέλει να μας κρατάει σε μια de facto κατάσταση;
  • αλήθεια ρε παιδιά, τι φταίει; Γιατί είμαστε έτσι; Τι μας οδήγησε σε τούτη την φαυλοκρατία; Τι κάναμε λάθος;
ΥΓ. και τελευταία ερώτηση: επειδή δεν ξέρω καλά κάτι διαδικτυακές ορολογίες, για πείτε μου, τώρα trollάρω;

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

No members online now.

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie