• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Ηνωμένο Βασίλειο Δεν ξετρελάθηκα με το Λονδίνο

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Αθηνα εμενα 10 χρονια και Θεσσαλονικη 20 χρονια. μαλλον ξερω καλα το τι θα πει κινηση. αλλα τετοιο πραμα οπως το Λονδινο δεν εχω δει. κινηση χωρις λογο και αιτια, ουτε πορεία, ουτε εργα, ουτε χαλασμενα φαναρια, αλλα η κινηση στο φουλ!
Ρε ειλικρινα, μπας και πηγες σε αλλη πολη;

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Γιατι, ποτε εκανα το αντιθετο; Επειδη καποιος εχει αντιθετη αποψη, πρεπει να χασω την ψυχραιμια μου;

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Μάλλον θα σε μπέρδεψε με αυτόν που επιστρέφει στη σιωπή του......:haha::haha::haha:

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Αυτος καλα κανει γιατι φιρι φιρι το παει να τον σωπασουν αλλοι για κανα διημερο.

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Μάλλον θα σε μπέρδεψε με αυτόν που επιστρέφει στη σιωπή του......:haha::haha::haha:
καθολου δε τον μπερδεψα
απλα δε δειχνει καν θιγμενος - και μαλλον εγκειται η σιγουρια της επιλογης που υποστηριζει

οσο για τη δικη μου "μομφη " οτι δε ξερω τι μου γινεται στο θεμα πραγας, ισως στο οτι δε μου αρεσε αυτη η πολη , φταιει το γεγονος οτι με συνοδευε αγγλος :D

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
ξεχασα τη λεξη " εδω " πριν απο τη λεξη "εγκειται "
:haha:

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Λοιπον δυο χρονια λεμε τα ιδια και τα ιδια ..γουστα γουστα γουστα ..κολοκυθοπιττα ..τυροπιττα και τα συναφη.Χαλαστηκα με το αρχικο ποστ για να πω την αληθεια ,αλλα θα το ξεπερασω...δεν μπορουμε να πεισουμε εναν ανθρωπο που εχει διαμορφωσει μια αποψη βασισμενη σε προσωπικο του γουστο και εμπειριες θετικες και αρνητικες.
ΥΓ.Κωστα ..χαιρομαι που εισαι μαζι μας και οχι στα εφημερευοντα:bleh:

Borealis

Member
Επιτέλους και μια νηφάλια άποψη, εδώ υπάρχουν άλλοι που έχουν διαμορφώσει αρνητική άποψη για μια πόλη ...από τις φωτογραφίες!

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
η πραγα σα πολη μπορει να ναι ωραια
εχει χασει ομως την ομορφια της γιατι ειναι γεματη τουριστες που τρεχουν απο δω κι απο κει
επισης την βρηκα αδιακιολογητα ακριβη
οσο για το φαγητο ηταν με μια λεξη ΑΙΣΧΟΣ
Ν' αλλάξεις συνταγή ή γιατρό...

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.652
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος