tripakias
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Λατινική Αμερική
- Ταξίδι-Όνειρο
- Εκεί
Ναι, καπου αλλου μπορει να εγινε, ειναι μια λογικη εξηγηση.
ε δεν τον ισοπεδωσαμε κιολας. ειπα "δεν με ξετρελανε". "οχι δεν μου αρεσε καθολου, αλλα δεν με ξετρελανε".Ναι μορέ είναι χάλια το Λονδίνο!!
έχει διόροφα λεωφορεία,
στο μετρό πολλές σκάλες και
ανθρώπους κιτρινοπρασινοκοκκινους..
τι πατε και κάνετε εκεί απορώ!!
αυτα τα τρία φτάνουν για να ισοπεδωθεί σαν προορισμός..
τελικα αυτο επρεπενα κανουμε. να βγαλουμε μια εβδομαδιαια. αλλα ειχα διαβασει εδω οτι αν πας για 4-5 μερες καλυτερα συμφερει η ουστερ που την φορτωνεις λιρες. επειδη απο καποιο οριο (δηλαδη 6,6 λιρες την ημερα) και επειτα δεν σε χρεωνει. τωρα τι εγινε δεν καταλαβα ακομη. μαλλον αυτο δεν ισχυει στις ωρες αιχμης και την πατησαμε. και γω την εχασα μια μερα και εβγαλα αλλη. αλλα ευτυχως δεν ειχε πολλα μεσα.Εγω δε καταλαβα γιατι φορτισατε με χρηματα την ουστερ. Εμεις πηραμε ουστερ travelcard για 1 βδομαδα για 2 ζωνες. Αυτο ακριβως του ειπαμε του υπαλληλου. Πληρωσαμε 27 λιρες για τη καρτα και αλλες 5 που μετα σου τις επιστρεφουν. Απο'κει και περα οι διαδρομες ειναι απειρες για μια βδομαδα!!!! Κυριολεκτικα απειρες. Αν πας στο μηχανημα να ελεγξεις το υπολοιπο της καρτας λεει μηδεν, αλλα οι πορτες ανοιγουν κανονικοτατα. Μπηκαμε σε μετρο και λεωφορεια παρα πολλες φορες!!! Συμφερει παρα πολυ. Βεβαια εγω η χαζη την εχασα και μετα εβγαλα ημερησιες αλλα ο φιλος μου την εβγαλε μια χαρα. Αυτο που πρεπει να προσεχεις ειναι να χτυπας καλα τη καρτα και σε περιπτωση που δε τη διαβαζει να απευθυνθεις σε καποιον εκει. Και φυσικα να χτυπας τη καρτα μονο οταν μπαινεις μια φορα κι αλλη μια οταν βγαινεις. Οχι πολλες φορες γιατι χρεωνεσαι (σε περιπτωση που δεν εχεις απεριοριστες διαδρομες).
Αυτο που μου την εσπασε ηταν οτι σ'ενα σταθμο το πρωι δεν ειχε ανοιξει ακομα το "help point" κι επειδη δε διαβαζε τη καρτα, εμεις μπερδευτηκαμε νομιζαμε οτι δεν εχει αλλο υπολοιπο (γκαφα μας γιατι οπως ειπα ηταν απεριοριστων η καρτα μας) κι αναγκαστηκαμε να βγαλουμε ημερησια προκειμενου να περασουμε. Ενω σε αλλους σταθμους παρατηρησα οτι σε περιπτωση που δεν αναγνωριζοταν η καρτα σου ερχονταν οι security με μια δικια τους καρτα στη χτυπουσαν και περνουσες.
ναι μαλλον αυτο με κουρασε λιγακι. και η κινηση μας δημιουργησε προβλημα τις δυο μερες που ειχαμε παρει εισητηρια για το τουριστικο λεοφορειακι. αλλα και το αλλο που δεν μου αρεσε ειναιοτι μου εμεινε πιο πολυ η γευση της απροσωπης μεγαλουπολης, παρα μιας γραφικης αγγλικης πολης. ιστευω οτι οι αλλες πολεις της Αγγλιας θα ειναι αλλιως.Το Λονδινο ειναι μεγααααααλη πολη, με ολα τα κακα μιας μεγαλουπολης.. Απο αυτην την αποψη, κ αν εχεις επισκεφτει πριν πολεις μεγεθους Βιεννης, Ρωμης, Πραγας κ Αμστερνταμ, οπου κ τα σημεια ενδιαφεροντος σου ηταν πιο μαζεμενα, κ αν προφανως περιμενες κατι αντιστοιχο κ για το Λονδινο, ισως σε κουρασε λιγο.. Μονο ετσι μπορω να καταλαβω τι εννοεις..
Καλά δεν πρέπει να τρελαίνονται όλοι με το Λονδίνο. Ξέρω κι'αλλους που δεν κόβουν τις "φλέβες" τους. Ο σύντροφος μου π.χ. πήγε μια φορά και αποφάσισε ότι θα είναι και η τελευταία του, αν δεν συντρέχει συγκεκριμένος λόγος για να ξαναπάει , εγώ έχω πάει κάμποσες φορές, και το μόνο που με συγκινεί πια είναι τα ψώνια εκεί (είναι για τα γούστα μου η πιο εθιστική αγορά) .ε δεν τον ισοπεδωσαμε κιολας. ειπα "δεν με ξετρελανε". "οχι δεν μου αρεσε καθολου, αλλα δεν με ξετρελανε".
να εξηγουμε για να μην παρεξηγουμε!