pattyyy
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- χμ...
- Ταξίδι-Όνειρο
- νότια αφρική
H περιγραφή σου είναι πολύ παραστατική! "Τρέχουμε" μαζί σου!
ακριβως ετσι!!καταφερες να μας βαλεις στο κλιμα!!συνεχισε ετσι, σε παρακολουθουμε!!H περιγραφή σου είναι πολύ παραστατική! "Τρέχουμε" μαζί σου!
εντάξει μωρε, πρωτο της ταξίδι στο εξωτερικό ηταν, δικαιολογήται.Αυτό δείχνει τον αυθορμητισμό της στιγμής.Εξάλου εαν ηταν ολο προγραμματισμένα ρολόι δεν θα ειχαμε την ευκαιρία να διαβάσουμε μια τοσο απολαυστική ιστορία.Μα συγνώμη βρε συ κοπελιά, έφυγες από την Αθήνα για την άλλη άκρη της γης χωρίς να έχεις μια διεύθυνση ή ένα τηλέφωνο του ανθρώπου που πας να συναντήσεις? Και καλά, έστω δεν τα είχες, δεν μπορούσες να τηλεφωνήσεις σε κάποιο άνθρωπό σου στην Ελλάδα να σου τα βρει ή έστω να του στείλει e-mail?
Καλά το ότι πήγες ΗΠΑ χωρίς πιστωτική....
Το να μην έχω πιστωτική ήταν δική μου επιλογή αφού ήξερα ότι δεν θα μου χρειαστεί ή ακόμη και αν μου χρειάζονταν , είχαν άλλοι, συν του ότι δεν κουβαλούσα ποτέ πολλά μετρητά επάνω μου.Xωρίς τηλέφωνο, χωρίς διεύθυνση, χωρίς πιστωτική και χωρίς τα κατάλληλα ρούχα... απίστευτο!
Τελικά όμως αυτά τα λάθη είναι το αλάτι στα ταξίδια. Αυτά το νοστιμίζουν, αυτά όμως μπορούν και να το πικρίσουν. Όπως και να χει μένουν σαν ευχάριστη ανάμνησηβλέπω όλα αυτά που συνέβησαν σαν μια εμπειρία και σαν λάθη τα οποία δεν θα ξανακάνω σε επόμενο ταξίδι.