hydronetta
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ???
- Ταξίδι-Όνειρο
- όπου δεν έχω πάει
ΥΓ. Ο Κρις θα καθόταν καιρό στο Τόκιο;
Ταξις και ηθική, ταξις και ηθική
ΥΓ. Ο Κρις θα καθόταν καιρό στο Τόκιο;
1. Ήθελα αλλά είχαμε ήδη κλείσει σε όλους μας τους προορισμούς, επίσης είχαμε και θεματάκια π.χ. τη μέση της Τούλας, οπότε έπρεπε να κοιμηθούμε σε κρεβάτια κανονικάΑγαπω την Ιαπωνια των γκεισων και της φυσης με τις λιμνουλες και τισ παγοδες.
Δεν αγαπω τη high-tech Ιαπωνια με τους ουρανοξυστες και τις φωτεινες επιγραφες.
1.Δεν κοιμηθηκατε φανταζομαι σε αυτες τις καψουλες -κρεββατια/δωματια?
2.Τα γλυκα φασολιου τι λενε?
Έλα βρε Dva δεν ήταν και τόοοοοοοσο χάλια. Εγώ την πρώτη φορά τα έφαγα χωρίς να ξέρω τι είναι και δεν με χάλασαν καθόλου. Μετά ήταν πιο πολύ η ιδέα ότι τρως φασόλι που δεν σε άφηνε να το απολαύσεις πολύ. Το (πολύ) κακό ήταν ότι δεν έβρισκες σχεδόν τίποτα άλλο σε γλυκό για να φας...2. Μεγάλο δράμα........... Όταν επιστρέψουμε στο Τόκυο θα διαβάσεις και αναλυτικά την πονεμένη ιστορία μου με αυτά...
Αυτό είναι το πρόβλημά μου. Αλλιώς καλή καταβόθρα είμαι, όλα τα τρώω. Στην αρχή κι εμένα μου "άρεσαν" (τα συμπάθησα έστω) αλλά η έλλειψη χτύπησε κόκκινο μετά από 8-9 μέρες αποχής από οτιδήποτε άλλο γλυκό.... Στις 14 δε που γυρίσαμε ήμουν σε κατάσταση εκτάκτου, σε όλο το ταξίδι μόνο δύο σοκολάτες έφαγα, κι αυτές ήταν πανάκριβες (και μη φανταστείς τίποτα σπέσιαλ, νομίζω Snickers ήταν...)Το (πολύ) κακό ήταν ότι δεν έβρισκες σχεδόν τίποτα άλλο σε γλυκό για να φας...
Πω πω μου φαίνεται στην Ιαπωνία μαζί με δυο πακέτα σοκολατάκια Τζοκόντα στη βαλίτσα θα πάωΑυτό είναι το πρόβλημά μου. Αλλιώς καλή καταβόθρα είμαι, όλα τα τρώω. Στην αρχή κι εμένα μου "άρεσαν" (τα συμπάθησα έστω) αλλά η έλλειψη χτύπησε κόκκινο μετά από 8-9 μέρες αποχής από οτιδήποτε άλλο γλυκό.... Στις 14 δε που γυρίσαμε ήμουν σε κατάσταση εκτάκτου, σε όλο το ταξίδι μόνο δύο σοκολάτες έφαγα, κι αυτές ήταν πανάκριβες (και μη φανταστείς τίποτα σπέσιαλ, νομίζω Snickers ήταν...)
Πές μου πώς το κάνεις το μαγικό;Να το ακούς και να μη το πιστεύεις, Aria μου, που σου αρέσουν και τα ψώνια! Εκεί σου κόβεται η όρεξη και τις βιτρίνες να κοιτάξεις!
Πωπω τί μου θύμισες!"ΕΓΩ ΝΑ ΠΑΤΗΣΩ ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ ΤΟΥ ΑΣΑΝΣΕΡ!!!"....