• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάιο - Σεπτέμβριο 2020 !

Κροατία Δαλματικες ακτες

varis81

Member
Επόμενο Ταξίδι
California
Ταξίδι-Όνειρο
Africa overland!!
Μηπως ξερει κανεις να μου προτεινει καποιο πρακτορειο για Δαλματικες ακτες?Κροατια-Σλοβενια-Μαυροβουνιο?

Dafni

Member
δεν έχω προσωπική εμπειρεια από το ταξιδιωτικο γραφειο που σου αναφέρω ,έτυχε κάποτε να γνωρισω τον ιδιοκτητη ο οποιος είναι και ξεναγος και μου έκανε πολύ καλή εντυπωση...για το ταξδιωτικο γραφειο έχω ακουσει πολύ καλά λογια...στο τελος της σελιδας αναφέρει εκδρομη στα μερη που έχεις επιλέξει (ωραια επιλογή:clap:)

MEMNON TRAVEL

astakos58

New Member
Γεια σας και καλως σας βρίσκω.
Ονομάζομαι Κώστας Βακούλας, είμαι από Βόλο και το forum σας το βρίσκω εξαιρετικό.
Ετοιμάζομαι με μια παρέα 4 ατόμων να κάνω ταξιδάκι με αυτοκίνητο.
Λέμε να περάσουμε από ηγουμενίτσα - ανκόνα - σαν μαρινο - φλωρεντία - βενετία - τεργέστη - ζαντάρ (κροατία) - τρογκιρ - Μοσταρ - ντουμπροβνικ και πίσω θεσσαλονίκη.

Τα ταξίδια από τότε που πήγα βαρκελώνη περυσι έχουν γίνει ετήσιος στόχος μου.

Θα σας γραψω και για απορίες ερωτήσεις.

Συνεχίστε την καλή δουλεια.

Χαρά μου να βοηθήσω σε οτιδήποτε.:p

liveloula

Member
Επόμενο Ταξίδι
Καραϊβική
Ταξίδι-Όνειρο
Καραϊβική
Γεια σας και καλως σας βρίσκω.
Ονομάζομαι Κώστας Βακούλας, είμαι από Βόλο και το forum σας το βρίσκω εξαιρετικό.
Ετοιμάζομαι με μια παρέα 4 ατόμων να κάνω ταξιδάκι με αυτοκίνητο.
Λέμε να περάσουμε από ηγουμενίτσα - ανκόνα - σαν μαρινο - φλωρεντία - βενετία - τεργέστη - ζαντάρ (κροατία) - τρογκιρ - Μοσταρ - ντουμπροβνικ και πίσω θεσσαλονίκη.

Τα ταξίδια από τότε που πήγα βαρκελώνη περυσι έχουν γίνει ετήσιος στόχος μου.

Θα σας γραψω και για απορίες ερωτήσεις.

Συνεχίστε την καλή δουλεια.

Χαρά μου να βοηθήσω σε οτιδήποτε.:p

Καλώς ήρθες Κώστα, απο τον υπέροχο Βόλο ! :)

mfish

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ολη η γη
καλως ηρθες απο τον αγαπημενο μου Βολο...εμεινα εκει 8 χρονια και ακομα ερχομαι οποτε μπορω...καλα ταξιδια να εχεις !

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
καλως ηρθες
πολυ ενδιαφερον το ταξιδι που θελετε να κανετε
θα σας βγει ακριβουτσικο, υποψιν
και τα ξενοδοχεια ειναι ακριβα στην κροατια, ειδικα αν ειναι καλοκαιρι, μια καλη λυση ειναι τα καμπινκ αλλα θελει προσοχη γιατι υπαρχουν πολλα μονο για γυμνιστες !
το σαν μαρινο τι το θελεις? ειναι καταθλιπτικο !! Αν ειναι να σου φυγει το μερακι, πανε για καφε, μη διανυχτερευσεις εκει .

Dafni

Member
εχει δικιο η fenia...ολα τα μερη που εχεις επιλεξει ειναι καταπληκτικα ...εκτος απο το σαν μαρινο...θα σου ελεγα να το βγαλεις εντελως απο το σχεδιο ή αν επιμενεις ,πηγαινε μονο μια βολτα...

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
ετυχε να παω 3 φορες και τις 3 με επιασε μια ανεξηγητη ασφιξια και καταθλιψη
παντως το σαν μαρινο, ηταν ως επι το πλειστον επισκεψιμο για τα φτηνα γυαλια ηλιου που ειχε ( δεν υποκειτο σε φορολογια ) αλλα νομιζω οτι αυτο πλεον δεν ισχυει

astakos58

New Member
Τέτοια ταχεία αντίδραση δεν την πέριμενα. Είστε γαμάτοι.
Παιδια κι εγω για τα γυαλια θα πηγαινα. Δεν ηταν στοχος η διανυκτέρευση.
Η εκδρομη είναι για πάσχα. Οτι εχουμε βρει μεχρι τώρα (από μικρά διαμερίσματα ή Β&Β) είναι οκ από τιμές. Υπολογίζω γύρω στα 1100 ευρω το ατομο για 10 ημέρες. ελπιζω να είμαι ευστοχος. Δεν βάζω μέσα τα extraδάκια για τα παιδία στους δρόμους από dubrovnik μέχρι θεσσαλονίκη. (γιατί πολλά διάβασα στο forum...) Ελπίζω ρε παιδιά να είναι ωραία.

Ο βόλος είναι εδώ και σας περιμένει (από τσίπουρα γυρησα μόλις) όσοι πιστοί προσέλθετε.

θα στείλω μήνυμα αμα συγκεκριμενοποιήσω λίγο όλους τους προορισμούς να μου πείτε καμιά συμβουλή οι έχοντες και κατέχοντες τας εμπειρίας.

Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον παίδες.
Θενκσ ε λοτ (Για να αποφύγω τα greeklish :bleh::bleh:)

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.746
Μέλη
39.485
Νεότερο μέλος
Stavros_G

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom