fenia42
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Азербайджан
- Ταξίδι-Όνειρο
- Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
αστειευομαι , ειναι γλυκυτατη !αχαχαχαχ η καημένη το παίζει ταξιτζής δηλαδή;
εχω μεγαλη συμπαθεια για τους σερβους
αστειευομαι , ειναι γλυκυτατη !αχαχαχαχ η καημένη το παίζει ταξιτζής δηλαδή;
αν έχεις τέτοια ανάγκη όλα τακτοποιούνται χχαχαχαχαχαχαχχααχαχαχαχαχαχ η καημένη το παίζει ταξιτζής δηλαδή;
παιδια να σας πω κατι, φτηνοτερος τροπος για να πας δαλματικες ακτες (με μια διανυχτερευση αλβανια ) καλως ή κακως ειναι το πρακτορείο . Οδικως παντα.Ivana, κι εγώ σκεφτόμουν αυτό το καλοκαίρι για Δαλματικές Ακτές και απ' όσο διαβάζω θα μας φανείς χρυσάφι σε ό,τι αφορά τις πληροφορίες....
Ειδικά Άνοιξη-Καλοκαίρι όλο εκείνο το κομμάτι, πρέπει να είναι όνειρο...
και για μενα παιρνει ακυρο το οργανωμενοΔεν νομίζω πως είναι μονόδρομος το πρακτορείο fenia...Αν κάνεις μια καλή οργάνωση σε ό,τι αφορά τη διαμονή και τα μεταφορικά σου-αν επιλέξεις το road trip που π.χ. σκέφτομαι εγώ- μπορείς να κινηθείς ενδεχομένως το ίδιο οικονομικά με το πρακτορείο. Καλά, για όλα τα υπόλοιπα, το οργανωμένο παίρνει άκυρο έτσι κι αλλιώς, προσωπική άποψη πάντα.
Στη θεσσαλονικη απο που φευγουν τα λεωφορεια? εψαξα λιγο στο ιντερνετ αλλα δε βρηκα κατικαι εγώ θα είμαι...
αλλά αφού μπορεί να είναι σύνδεση με Κροατία, ας το απαντήσω......
Λιατσικας-ος δεν ξέρω ποίος είναι, αν εννοεις εταιρίες υπαρχουν τρείς....χθες ήρθα με μία....να σου πω αλήθεια έχω καιρό να πάω με λεωφορείο και κουράστηκα πολύ....άσε που νόμιζα ότι έσπασα το πόδι και έτσι ταξίδευα..