• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Κροατία Δαλματικες ακτες

Ivana

Member
Ταξίδι-Όνειρο
οχ.....όλος ο κόσμος
Έχεις δίκιο Glosoli, αντιδράσεις ήδη υπάρχουν, από τότε που αναφέρτηκε το θέμα και δεν είναι και φρέσκο, έχει μερικά χρόνια, αλλά μπορεί να γίνει κιολας...το θέμα είναι σε ποίον ανηκουν τα νερά αφού ο κόλπος είναι πολύ μικρός.....τώρα ποίος έχει δίκιο να σού πω, δεν με πείραζει και πολύ, διαδικασία δεν είναι και τεράστια για μας τουρίστες να περναμε όπως και μεχρί τώρα.

Ναι, ελά μαζί μου, στα είπε όλα η Φένια :D

Το jat τώρα έχει τιμές που κινούνται από 150 ως 200, 220 ευρώ αναλογα ποτε τα κλείνεις...τελευταιές τρείς φορές τα πλήρωσα κάθε φορα 150...τώρα ήρθα με λεωφορείο....
κάνε κόπο και μπες στην ιστοσελίδα τους....
πάντως το καλοκαίρι είναι πάντα ακριβά λόγω των Σέρβων που έρχονται διακοπές κυρίως Χαλκιδική....
βέβαια αν έρχεσαι από Θεσ/νικη... από Αθήνα πετάει aegean και πετούσε και olympic είχα ταξιδέψει παλιά

Borealis

Member
Ιβανα υπαρχει ακομη ο Λιοτσικας που εκανε την διαδρομη Θεσ/νικη- Βελιγραδι? Πως γινεται τωρα το ταξιδι και ποσο κοστιζει? σορρυ τωρα συνειδητοποιησα οτι ειμαι οφ τοπικ!

Ivana

Member
Ταξίδι-Όνειρο
οχ.....όλος ο κόσμος
και εγώ θα είμαι...
αλλά αφού μπορεί να είναι σύνδεση με Κροατία, ας το απαντήσω......

Λιατσικας-ος δεν ξέρω ποίος είναι, αν εννοεις εταιρίες υπαρχουν τρείς....χθες ήρθα με μία....να σου πω αλήθεια έχω καιρό να πάω με λεωφορείο και κουράστηκα πολύ....άσε που νόμιζα ότι έσπασα το πόδι και έτσι ταξίδευα..

έκανε 11 ώρες, κανονικά είναι 10...πολύ κατυστέρηση στα σύνορα χωρίς κανένα ιδιαίτερο λόγο, και πολλές στάσεις...
το τρένο ήταν τέλειο, ναι μεν 15 ώρες αλλά με το κρεβάτι δεν το καταλάβαινες....όμως το σταμάτησαν...

το αεροπλάνο κάνει μιάμιση ώρα....

με αυτοκίνητο δεν υπάρχουν εμπόδια (τα σύνωρα πλέον και με ελληνικές πινακίδες δεν αποτελούν πρόβλημα όπως τύχαινε παλιά στα Σκόπια αρκει μετά να μην παραβιάζεις τα όρια ταχυτητας)....και είναι με στάσεις λιγότερο από 8 ώρες....

όλα αυτά από Θεσσαλονικη..
για τιμές αεροπλάνου έγραψα, και λεωφορείο είνα στα 85 με επιστροφή

Twinkie

Member
Επόμενο Ταξίδι
Με το νου
Ταξίδι-Όνειρο
Στα πέντε σημεία της Γης
Ivana, κι εγώ σκεφτόμουν αυτό το καλοκαίρι για Δαλματικές Ακτές και απ' όσο διαβάζω θα μας φανείς χρυσάφι σε ό,τι αφορά τις πληροφορίες....
Ειδικά Άνοιξη-Καλοκαίρι όλο εκείνο το κομμάτι, πρέπει να είναι όνειρο...

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Ivana, κι εγώ σκεφτόμουν αυτό το καλοκαίρι για Δαλματικές Ακτές και απ' όσο διαβάζω θα μας φανείς χρυσάφι σε ό,τι αφορά τις πληροφορίες....
Ειδικά Άνοιξη-Καλοκαίρι όλο εκείνο το κομμάτι, πρέπει να είναι όνειρο...
παιδια να σας πω κατι, φτηνοτερος τροπος για να πας δαλματικες ακτες (με μια διανυχτερευση αλβανια ) καλως ή κακως ειναι το πρακτορείο . Οδικως παντα.
Με τιμες που ξεκινουν απο 300 ευρω το πενθημερο εως 450 το ημερο.

Twinkie

Member
Επόμενο Ταξίδι
Με το νου
Ταξίδι-Όνειρο
Στα πέντε σημεία της Γης
Δεν νομίζω πως είναι μονόδρομος το πρακτορείο fenia...Αν κάνεις μια καλή οργάνωση σε ό,τι αφορά τη διαμονή και τα μεταφορικά σου-αν επιλέξεις το road trip που π.χ. σκέφτομαι εγώ- μπορείς να κινηθείς ενδεχομένως το ίδιο οικονομικά με το πρακτορείο. Καλά, για όλα τα υπόλοιπα, το οργανωμένο παίρνει άκυρο έτσι κι αλλιώς, προσωπική άποψη πάντα.

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Δεν νομίζω πως είναι μονόδρομος το πρακτορείο fenia...Αν κάνεις μια καλή οργάνωση σε ό,τι αφορά τη διαμονή και τα μεταφορικά σου-αν επιλέξεις το road trip που π.χ. σκέφτομαι εγώ- μπορείς να κινηθείς ενδεχομένως το ίδιο οικονομικά με το πρακτορείο. Καλά, για όλα τα υπόλοιπα, το οργανωμένο παίρνει άκυρο έτσι κι αλλιώς, προσωπική άποψη πάντα.
και για μενα παιρνει ακυρο το οργανωμενο
δυστυχως ομως το εψαξα και το καλοκαιρι ολα τα ξενοδοχεια ειναι σε τιμες πανω απο 100 ευρω, ακομα και τα καμπινκ ειναι ακριβα
Αν βρεις κατι φτηνοτερο πες μας

Ivana

Member
Ταξίδι-Όνειρο
οχ.....όλος ο κόσμος
Ναι είναι πολύ όμορφα τα μέρη εκείνα.....

μπορεί να κάνω λάθος αλλά όσοι με ρωτούσανε για Δ.ακτές εννοούσανε κυρίως Ντουμπροβνικ και όπως, πιστεύω, ξέρετε, είναι πολύ περισότερο....
όπως είπα Σπλίτ και γύρω του + νησία, Σιμπενικ...... Ζανταρ δεν έχω πάει αλλά όσο άκουσα δεν νομίζω να είναι μπροστά σε αυτα που είδα (μπορει να ειναι και προσωπικές εντυπωσεις)....ωραίο και κόμματι που λέγεται Μάκαρσκα ριβιέρα, υπάρχει και συγκεκριμένο μέρος αλλά η ριβιέρα συμπεριλαμβάνει όλα τα χώρια γύρω που έιναι στο πλάι του βουνού πάνω απ'τη θάλασσα.

Πάντως η εθνική μου φάνηκε ότι σε περισότερο μήκος ακολούθει την θάλασσα κυρίως πιο διτηκά...και φαίνονται και πολλά άλλα νησία...

Μάλιστα και Ιστρια!!!

Ivana

Member
Ταξίδι-Όνειρο
οχ.....όλος ο κόσμος
είναι ακριβά, αλλά είμαι σίγουρη ότι βρίσκεις και φθηνότερα....δεν ξέρω...

σαν road trip μπορει να έχει και ενδιαφέρον μαζί με την Ιταλία να κάνει κάποιος ένα γύρο....υπάρχουν πλοία Ανκόνα-Σπλιτ....

mfish

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ολη η γη
και εγώ θα είμαι...
αλλά αφού μπορεί να είναι σύνδεση με Κροατία, ας το απαντήσω......

Λιατσικας-ος δεν ξέρω ποίος είναι, αν εννοεις εταιρίες υπαρχουν τρείς....χθες ήρθα με μία....να σου πω αλήθεια έχω καιρό να πάω με λεωφορείο και κουράστηκα πολύ....άσε που νόμιζα ότι έσπασα το πόδι και έτσι ταξίδευα..
Στη θεσσαλονικη απο που φευγουν τα λεωφορεια? εψαξα λιγο στο ιντερνετ αλλα δε βρηκα κατι

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.652
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom