ANNA-PANOS
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ........................
- Ταξίδι-Όνειρο
- Τώρα, απλά ένα ταξίδι...
Καλως ηρθες και απο εμας.
όσον αφορα αυτό το μέρος νομίζω δεν υπάρχει πρόβλημα να γράψεις με λατινικούς χαρακτήρες αυτά που είναι στα αγγλικά ή καμία αλλη γλώσσα....ή κάνω και εγώ λάθος;Θενκσ ε λοτ (Για να αποφύγω τα greeklish )
ειναι αρκετα ακριβα τα αεροπορικα, αν σωνει και καλα θες να πας αεροπορικως, μπορεις να πας απευθειας στο Βελιγραδι αν σε ενδιαφερει και δεν εχεςι παει ( ειναι πανεμορφο , να στο πει και η φιλη μας η Ιβανα ) κι απο κει σε 4-5 ωρες εισαι Ζαγκρεμπ. Ειδαλλως δε συμφερει ( καλυτερα πανε στο Μπιλμπαο )Αχ, τι ωραία!
Θέλω κι εγώ πολύ να πάω στην Κροατία, αν και γενικώς δεν μου αρέσουν τα Βαλκάνια. Δεν ταιριάζουμε. (Όπως με το Βερολίνο, ΕΡΣΗ ).
Δεν το έχω ψάξει καθόλου, όμως. Πώς μπορώ να πετάξω για Κροατία; Έχω υπόψιν μου την Croatian, αλλά δεν ξέρω καθόλου τι γίνεται με τις τιμές.
Επιπλέον, γνωρίζει κάποιος να μου πει ποιά είναι τα ομορφότερα μέρη που θα μπορούσα να επισκεφθώ σε ένα σύντομο χρονικό διάστημα; Ας πούμε 5-6 μέρες.
μόλις τα έγραψα στο προπρηγούμενο ποστ.Επιπλέον, γνωρίζει κάποιος να μου πει ποιά είναι τα ομορφότερα μέρη που θα μπορούσα να επισκεφθώ σε ένα σύντομο χρονικό διάστημα; Ας πούμε 5-6 μέρες.
αλλά επείδη αυτό το μέρος είναι σε κόλπο του χερσονύσου Πέλιεσατς οι Κροάτες λένε να κτίσουν γέφυρα η οποία θα συνδέσει τις πλεβρές αυτές.... Ξέφυγα λίγο....
quote]
To σχέδιο αυτό πάει μάλλον για άκυρο γιατί η Βοσνία έχει τρελές αντιδράσεις (σε περίπτωση που θα αναπτύξει μελλοντικά το μοναδικό της λιμάνι και οι Κροάτες φωνάζουν ότι θα κοστίσει πολύ.
περισυ ειχε προσφορες 90 ? πανε ελα
αχαχαχαχ η καημένη το παίζει ταξιτζής δηλαδή;παντως ο πιο οικονομικος τροπος ειναι να πας με την Ιβανα που παει καθε μηνα )))))))