• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Δίπλωμα οδηγησης στο εξωτερικό

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
δεν θελω να ερθω σε αντιπαραθεση με κανεναν αλλα λεω τα εξης...εχω νοικιασει και οδηγησει σε ισπανια δις,πορτογαλια,γερμανια,ιταλια,τσεχια,βουλγαρια.πουθενα μα πουθενα-ουτε απο μπατσους ουτε απο γραφεια ενοικιασης ειχα προβλημα.ισα ισα μου ηταν κατι παραπανω απο γρηγορα και ευκολα να παρω τα κλειδακια μου και να την κανα.σημειωτεον οτι το διπλωμα ειναι προ 11ετιας και δεν το λες και στην καλυτερη κατασταση λογω κακης χρησης και τοποθετησης εις το πορτοφολιον
μα τι αντιπαράθεση? αν καθήσω να πω κι εγώ τις εμπειρίες μου από μπλόκα δεν φτάνουν 2 σελίδες. σε βραδυνό μπλόκο μετά τις 02.00 να δω τι θα έκανες αν σε πήγαιναν μέσα για εξακρίβωση. εκατό φορές να νοικιάσεις 1 φορά θα σου κάτσει και θα φτανει και για τις 100. ο Sokratis συνόψισε ορθότατα, διαβαστε το οι ενδιαφερόμενοι. τα υπόλοιπα είναι σάλτσες.

Nedelja

Moderator
Ταξίδι-Όνειρο
Whole Africa,Cuba
Εμένα ο φίλος μου έκανε την αίτηση αρχές Ιουλίου ,μάλιστα επειδή τέλη του μήνα φεύγαμε για Μαρόκο φοβόμασταν μήπως δεν προλάβουμε, πήγε όμως στο Υπουργείο Μεταφορών και το πήρε το καινούριο σε 10 εργάσιμες (στο ΚΕΠ του είχαν πει 20 εργάσιμες). Καλό θα είναι όποιος πάει να έχει όλα τα χαρτιά μαζί του δηλαδή :παράβολο 30Ε από Εθνική, φωτογραφία και αιτήσεις που τις κατεβάζεις από το ιντερνετ. Να σημειώσω οτι επειδή στο παλιό η φωτογραφία είχε φθαρεί έπρεπε να καταθέσει κι ένα παράβολο 10Ε απο τη ΔΟΥ.

frenchman

Member
Επόμενο Ταξίδι
Venice
Ταξίδι-Όνειρο
Antarctica
Γνωρίζει κάποιος τι ισχύει στην Ν. Αφρική?
Δέχονται το δίπλωμα νέου τύπου?

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.638
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος
Vrankovic

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα