harilander
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- βλέπουμε...
- Ταξίδι-Όνειρο
- χώρα του ποτέ
να το εχω έτοιμο οταν βγω!!Τι ρωτας? Εσυ σε 13 μερες θα εισαι αλλου!
να το εχω έτοιμο οταν βγω!!Τι ρωτας? Εσυ σε 13 μερες θα εισαι αλλου!
offtopic: bytheway το εχει τωρα στην τηλεοραση!Εναν Harilander δεν τον κρατουν τα σιδερα. Το χω δει στο σινεμα.
Συμφωνώ και επαυξάνω!!! Αν δεν έχει λήξει, χρειάζεσαι μόνο ένα παράβολο των 30 ευρώ από την Εθνική Τράπεζα. Στα ΚΕΠ, ναι, μπορείς να κάνεις τη δουλειά σου, αλλά στο δίνουν σε περίπου 2 μήνες. Εάν πας κατευθείαν στο υπουργείο χρειάζεσαι περίπου ενάμιση μήνα. Εμένα μου είπαν να έρθω σε ενάμιση μήνα, αλλά πήγα μια βδομάδα νωρίτερα και το είχαν έτοιμο.Που εμπλέκεται η σχολή οδηγών ρε παιδιά;;;
Ένα παράβολο των 30? και μια αίτηση σε ένα οποιοδήποτε ΚΕΠ ή στο παράρτημα του Υπ.Μεταφορών που ανήκεις.
Όση ώρα θα κάνεις να απευθυνθείς σε σχολή οδηγών -που κάνει τον μεσάζοντα φαντάζομαι- τόση και λιγότερη θα κάνεις στο ΚΕΠ.Περίπου ενάμιση μήνα για την έκδοση.
Τι έχετε πάθει όλοι σήμερα και με ρωτάτε αν είμαι σίγουρος κι αν έχω εμπειρία και δεν ξέρω τι άλλο;Είσαι σίγουρος ότι μπορείς να το κάνεις στο ΚΕΠ; Γιατί εμένα όταν απευθύνθηκα μου είπαν ότι δεν το κάνουν.
Καλά σου λένε ρε.Να μάθεις να μη λες ότι εμάς τους Θεσσαλονικιούς μας ψεκάζουν & ότι είμαστε ζόμπι.Τι έχετε πάθει όλοι σήμερα και με ρωτάτε αν είμαι σίγουρος κι αν έχω εμπειρία και δεν ξέρω τι άλλο;
Σας έχω δώσει δείγματα ότι βγάζω ιστορίες από το κεφάλι μου;!
Μετά απο αυτά που διάβασα καλό θα ήταν να δώσεις εκεί εξετάσεις για να πάρεις το Αυστραλιανό δίπλωμα οδήγησης για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο...Με το δίπλωμα οδήγησης στην Αυστραλία τι ισχύει? γνωρίζει κανείς να μου πεί?