• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Δίπλωμα οδηγησης στο εξωτερικό

ANNA-PANOS

Member
Επόμενο Ταξίδι
........................
Ταξίδι-Όνειρο
Τώρα, απλά ένα ταξίδι...
Εναν Harilander δεν τον κρατουν τα σιδερα. Το χω δει στο σινεμα.

harilander

Member
Επόμενο Ταξίδι
βλέπουμε...
Ταξίδι-Όνειρο
χώρα του ποτέ
Εναν Harilander δεν τον κρατουν τα σιδερα. Το χω δει στο σινεμα.
offtopic: bytheway το εχει τωρα στην τηλεοραση!;)

και για να επιστρεψω στο θέμα οσες φορές εχω πάει Ιταλία τα τελευταια 20 χρόνια δεν ειχα προβλημα με το δίπλωμα, τωρα τι τους έπιασε;πριν δυο χρόνια στο Μιλάνο οταν πηγα να νοικιάσω μου ζήτησε ταυτότητα ή διαβατήριο για να κάνει ταυτοποίηση του ονόματος καθώς είπε δεν μπορούσε να διαβάσει τα Ελληνικά.

Bahari

Member
Που εμπλέκεται η σχολή οδηγών ρε παιδιά;;;
Ένα παράβολο των 30? και μια αίτηση σε ένα οποιοδήποτε ΚΕΠ ή στο παράρτημα του Υπ.Μεταφορών που ανήκεις.

Όση ώρα θα κάνεις να απευθυνθείς σε σχολή οδηγών -που κάνει τον μεσάζοντα φαντάζομαι- τόση και λιγότερη θα κάνεις στο ΚΕΠ.Περίπου ενάμιση μήνα για την έκδοση.
Συμφωνώ και επαυξάνω!!! Αν δεν έχει λήξει, χρειάζεσαι μόνο ένα παράβολο των 30 ευρώ από την Εθνική Τράπεζα. Στα ΚΕΠ, ναι, μπορείς να κάνεις τη δουλειά σου, αλλά στο δίνουν σε περίπου 2 μήνες. Εάν πας κατευθείαν στο υπουργείο χρειάζεσαι περίπου ενάμιση μήνα. Εμένα μου είπαν να έρθω σε ενάμιση μήνα, αλλά πήγα μια βδομάδα νωρίτερα και το είχαν έτοιμο.

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Είσαι σίγουρος ότι μπορείς να το κάνεις στο ΚΕΠ; Γιατί εμένα όταν απευθύνθηκα μου είπαν ότι δεν το κάνουν.
Τι έχετε πάθει όλοι σήμερα και με ρωτάτε αν είμαι σίγουρος κι αν έχω εμπειρία και δεν ξέρω τι άλλο;
Σας έχω δώσει δείγματα ότι βγάζω ιστορίες από το κεφάλι μου;

Σε ΚΕΠ το έβγαλα πριν από το Πάσχα και έκανε ενάμιση μήνα.Σε λίγο θα πρέπει να ανεβάζουμε και τις σφραγίδες εδώ για να μας πιστεύουν!

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Τι έχετε πάθει όλοι σήμερα και με ρωτάτε αν είμαι σίγουρος κι αν έχω εμπειρία και δεν ξέρω τι άλλο;
Σας έχω δώσει δείγματα ότι βγάζω ιστορίες από το κεφάλι μου;!
Καλά σου λένε ρε.Να μάθεις να μη λες ότι εμάς τους Θεσσαλονικιούς μας ψεκάζουν & ότι είμαστε ζόμπι.
Είχες αποδείξεις όταν τα λεγες αυτά; ε ;;

[ame="

1-1 το σκορ ρε :bleh::bleh:

Last edited by a moderator:

Sokratis

Member
Επόμενο Ταξίδι
Puerto Rafti
Επειδη εγινε της νταμούχαρης ανακεφαλαιωνουμε λοιπον
1. Αν το διπλωμα ειναι νεου τυπου, τελευταιο μοντελακι αυτο σε μεγεθος πιστωτικης καρτας με την καραμουτσουναρα σας επανω, πατε αφοβα παντου στην Ευρωπαικη ενωση και δεν εχετε προβλημα ουτε με την εταιρια ενοικιασης ουτε με την τροχαια.Για χωρες εκτος Ευρωπαικης Ενωσης καλυτερα να εχετε το μεταφρασμενο της ΕΛΠΑ.
2. Αν ειναι ροζ ντεμοντε (Αυτα με το GR απεξω και με καραελληνικους χαρακτηρες στο ονοματεπωνυμο), μπορειτε να οδηγειτε ανετα στην Ελλαδα αλλα για εξωτερικο (ανεξαρτητα αν πατε ΕΕ ή αλλου) χρειαζεται να παρετε το μεταφρασμενο απο την ΕΛΠΑ.
Απο εκει και περα καθενας αναλαμβανει τα ρισκα του.

anny

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιστρια
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος του κόσμου
YME.gr

Η έκδοση γίνεται είτε μέσω ΚΕΠ, είτε κατευθείαν στο υπουργείο μεταφορών.
Και στις δύο περιπτώσεις συνήθως αργούν 1, 1 1/2 ή και 2 μήνες.
Παρόλα αυτά, υπήρξαν και κάποιοι τυχεροί και έκαναν τη δουλειά τους σε λιγότερες μέρες από μήνα. Εμείς δεν είμασταν από τους τυχερούς.

geopnd

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λονδινο-Σκωτια
Ταξίδι-Όνειρο
μεξικο
δεν θελω να ερθω σε αντιπαραθεση με κανεναν αλλα λεω τα εξης...εχω νοικιασει και οδηγησει σε ισπανια δις,πορτογαλια,γερμανια,ιταλια,τσεχια,βουλγαρια.πουθενα μα πουθενα-ουτε απο μπατσους ουτε απο γραφεια ενοικιασης ειχα προβλημα.ισα ισα μου ηταν κατι παραπανω απο γρηγορα και ευκολα να παρω τα κλειδακια μου και να την κανα.σημειωτεον οτι το διπλωμα ειναι προ 11ετιας και δεν το λες και στην καλυτερη κατασταση λογω κακης χρησης και τοποθετησης εις το πορτοφολιον

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Παίζεις με τη ζωή σου εσύ.Θα μπορούσαν να σε έχουν πυροβολήσει σε έναν πιθανό έλεγχο.

nenena

Member
Επόμενο Ταξίδι
αναζητείται
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
Με το δίπλωμα οδήγησης στην Αυστραλία τι ισχύει? γνωρίζει κανείς να μου πεί?

chrisbd

Member
Με το δίπλωμα οδήγησης στην Αυστραλία τι ισχύει? γνωρίζει κανείς να μου πεί?
Μετά απο αυτά που διάβασα καλό θα ήταν να δώσεις εκεί εξετάσεις για να πάρεις το Αυστραλιανό δίπλωμα οδήγησης για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο...:D

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.638
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
vagelis.kar

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom