maltakias
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Όπου λάχει
- Ταξίδι-Όνειρο
- Περού
Μεταξύ άλλων έγραψα κι αυτό,αλλά μάλλον το προσπερνάνε όλοι.Αν σκοπεύεις να νοικιάσεις αμάξι,πιθανόν κάποια πρακτορεία να μην το δεχτούν.
Μεταξύ άλλων έγραψα κι αυτό,αλλά μάλλον το προσπερνάνε όλοι.Αν σκοπεύεις να νοικιάσεις αμάξι,πιθανόν κάποια πρακτορεία να μην το δεχτούν.
Νομίζω πως το βασικό πρόβλημα είναι πως χρειάζεται ένα χρονικό διάστημα (νομίζω γύρω στο μήνα) για να εκδοθεί!ποσο κοστίζει ρε παιδιά να αλλάξεις το δίπλωμα με καινούργιου τύπου;
30 ευρώ ένα παράβολο (από την ΕΤΕ νομίζω) και, από 'κει και πέρα, όσο σε χρεώσει η σχολή οδηγών που θα απευθυνθείς (κάπου άλλο ένα τριαντάρι). Αν μπεις στη διαδικασία μόνος σου, το γλυτώνεις το δεύτερο.ποσο κοστίζει ρε παιδιά να αλλάξεις το δίπλωμα με καινούργιου τύπου;
Γι αυτόν, ναι, αυτή είναι η λύση. Οι άλλοι που ενδιαφέρονται να μην τους πούμε να ξέρουν;Ρε παιδια ο ανθρωπος φευγει σε 2 μερες!! Τι πιο λογικο απο το να παει στην ΕΛΠΑ και να τελειωσει σε λεπτα το θεμα??
Χοχο εχεις δικιο..σας πηρα απο τα μουτραΓι αυτόν, ναι, αυτή είναι η λύση. Οι άλλοι που ενδιαφέρονται να μην τους πούμε να ξέρουν;
Είσαι σίγουρος ότι μπορείς να το κάνεις στο ΚΕΠ; Γιατί εμένα όταν απευθύνθηκα μου είπαν ότι δεν το κάνουν.Που εμπλέκεται η σχολή οδηγών ρε παιδιά;;;
Ένα παράβολο των 30? και μια αίτηση σε ένα οποιοδήποτε ΚΕΠ ή στο παράρτημα του Υπ.Μεταφορών που ανήκεις.
Όση ώρα θα κάνεις να απευθυνθείς σε σχολή οδηγών -που κάνει τον μεσάζοντα φαντάζομαι- τόση και λιγότερη θα κάνεις στο ΚΕΠ.Περίπου ενάμιση μήνα για την έκδοση.
Τι ρωτας? Εσυ σε 13 μερες θα εισαι αλλου!ποσο κοστίζει ρε παιδιά να αλλάξεις το δίπλωμα με καινούργιου τύπου;
Και μεταξύ των υπηρεσιών που σου παρέχουν εκεί είναι και σοφέρ!!!Τι ρωτας? Εσυ σε 13 μερες θα εισαι αλλου!