• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Δίπλωμα οδηγησης στο εξωτερικό

harilander

Member
Επόμενο Ταξίδι
βλέπουμε...
Ταξίδι-Όνειρο
χώρα του ποτέ
ποσο κοστίζει ρε παιδιά να αλλάξεις το δίπλωμα με καινούργιου τύπου;

pattyyy

Member
Επόμενο Ταξίδι
χμ...
Ταξίδι-Όνειρο
νότια αφρική
Νομίζω πως το βασικό πρόβλημα είναι πως χρειάζεται ένα χρονικό διάστημα (νομίζω γύρω στο μήνα) για να εκδοθεί!

Υ.Γ. hari έλιωσα στο γέλιο με την αντίστροφή σου μέτρηση!:haha:

thessaris

Member
Πέρσι τον Μάιο άλλαξα το δίπλωμά μου από παλιό ροζ σε νέου τύπου (σαν πιστωτική κάρτα είναι). Το έδωσα σε σχολή οδηγών και χωρίς να χρειαστεί να κάνω εγώ κάτι μου πήρε 65 ? και περίπου 2 μήνες για να το πάρω στα χέρια μου

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
30 ευρώ ένα παράβολο (από την ΕΤΕ νομίζω) και, από 'κει και πέρα, όσο σε χρεώσει η σχολή οδηγών που θα απευθυνθείς (κάπου άλλο ένα τριαντάρι). Αν μπεις στη διαδικασία μόνος σου, το γλυτώνεις το δεύτερο.

Πόσο χρόνο κάνει? Κανονικά, ενάμισυ με δύο μήνες. Αν έχεις άνθρωπο στην αντίστοιχη υπηρεσία, δεκαπέντε μέρες.

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Ρε παιδια ο ανθρωπος φευγει σε 2 μερες!! Τι πιο λογικο απο το να παει στην ΕΛΠΑ και να τελειωσει σε λεπτα το θεμα??

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Ρε παιδια ο ανθρωπος φευγει σε 2 μερες!! Τι πιο λογικο απο το να παει στην ΕΛΠΑ και να τελειωσει σε λεπτα το θεμα??
Γι αυτόν, ναι, αυτή είναι η λύση. Οι άλλοι που ενδιαφέρονται να μην τους πούμε να ξέρουν;

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Που εμπλέκεται η σχολή οδηγών ρε παιδιά;;;
Ένα παράβολο των 30? και μια αίτηση σε ένα οποιοδήποτε ΚΕΠ ή στο παράρτημα του Υπ.Μεταφορών που ανήκεις.

Όση ώρα θα κάνεις να απευθυνθείς σε σχολή οδηγών -που κάνει τον μεσάζοντα φαντάζομαι- τόση και λιγότερη θα κάνεις στο ΚΕΠ.Περίπου ενάμιση μήνα για την έκδοση.

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Που εμπλέκεται η σχολή οδηγών ρε παιδιά;;;
Ένα παράβολο των 30? και μια αίτηση σε ένα οποιοδήποτε ΚΕΠ ή στο παράρτημα του Υπ.Μεταφορών που ανήκεις.

Όση ώρα θα κάνεις να απευθυνθείς σε σχολή οδηγών -που κάνει τον μεσάζοντα φαντάζομαι- τόση και λιγότερη θα κάνεις στο ΚΕΠ.Περίπου ενάμιση μήνα για την έκδοση.
Είσαι σίγουρος ότι μπορείς να το κάνεις στο ΚΕΠ; Γιατί εμένα όταν απευθύνθηκα μου είπαν ότι δεν το κάνουν.

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.375
Νεότερο μέλος
maria kou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom