• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Δανία Σουηδία ΔΑΝΙΑ- ΣΟΥΗΔΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Vito

Member
Επίσης, ένα άλλο ωραίο μέρος που είδα λίγο μακριούτσικά από την Κοπενχάγη είναι το Skagen. βρίσκεται στη μύτη πάνω-πάνω της ηπειρωτικής Δανίας, εκεί όπου ενωνεται η Βόρεια θάλασσα με την Βαλτική. το θεαμα είναι εντυπωσιακο! τα ρεύματα από τις 2 θάλασσες χτυπάνε μεταξύ τους με τρομερή ορμη, δημιουργώντας στη μέση του πουθενά φράχτες από νερό. Το Skagen είναι μια ωραία κωμόπολη με χαρακτηριστικά κίτρινα σπίτια. Το Ααlborg kai to Arhus είναι συμπαθητικές και αρκετά ζωντανές πόλεις λόγω φοιτητόκοσμου.
Από Κοπενχάγη πήγα στο Αalborg με αεροπλάνο με 13 ευρώ και από κει επεστρεψα με ενδιαμεσες στάσεις στην κοπενχάγη με τρένο..

candyman

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κάπου στην Ευρώπη
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Ειρηνικού
Από Κοπενχάγη πήγα στο Αalborg με αεροπλάνο με 13 ευρώ και από κει επεστρεψα με ενδιαμεσες στάσεις στην κοπενχάγη με τρένο..
:shock:13 euros?

Skagen? θα το ψάξω αύριο..

Steli0s

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βιετναμ, Καμποτζη
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Φαρόε
To Ribe παντως που κοιταξα καποια λιγα πραγματα φαινεται πραγματικα πολυ ωραιο, αν και πρεπει να ειναι αρκετα μακρια απο Κοπενχαγη καθως ειναι στο δυτικο νησι της χωρας ..αλλα ο σκοπος μου ειναι να να παω προς Σουηδια...:p

katemar

New Member
Επόμενο Ταξίδι
δανια
Ταξίδι-Όνειρο
λατινική Αμερικη
καλησπέρα

ειμαι νεα στο φορουμ και επειδη ειμαι απο κρητη και βρίσκω αυτην την περίοδο καλες προσφορες για απευθειας πτησεις στη δανια σκεφτομαι να την επισκεφτω.
ομως τα ξενοδοχεια φαινονται πανακριβα και με σχετικα μετριες παροχες αν δε θες να ξεφυγεις πάνω απο τα 90 ευρω

ειναι όλα τα ξενοδοχεία το ιδιο ακριβα? μηπως εχει κανεις συβουλή για οικονομικότερη διαμονή?

latina

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
κούβα και ινδία
καλησπέρα

ειμαι νεα στο φορουμ και επειδη ειμαι απο κρητη και βρίσκω αυτην την περίοδο καλες προσφορες για απευθειας πτησεις στη δανια σκεφτομαι να την επισκεφτω.
ομως τα ξενοδοχεια φαινονται πανακριβα και με σχετικα μετριες παροχες αν δε θες να ξεφυγεις πάνω απο τα 90 ευρω

ειναι όλα τα ξενοδοχεία το ιδιο ακριβα? μηπως εχει κανεις συβουλή για οικονομικότερη διαμονή?
:welcome:!!!!!εισαι κρητικια??τελεια!!αγαπαμε κρητη!!!

αυτες οι φθηνες πτησεις απο κρητη ειναι ευκαιρια!!
την σκεφτομαι κεγω πολυ την δανια, εχω ψιλοψαξει γενικα τι παιζει, αλλα δεν εχω κανει ακομη σοβαρη αναζητηση..λοιπον, καταρχην δες αυτα..
http://www.travelstories.gr/%F4%E1%...%EA%FD%F1%E9%E5-%DC%ED%F4%E5%F1%F3%E5%ED.html

http://www.travelstories.gr/%F4%E1%...%ED%E5%DF%F2-%DE-%ED%E1-%EC%E7-%E6%E5%E9.html

http://www.travelstories.gr/%E5%F5%F1%FE%F0%E7/13807-%E4%E1%ED%DF%E1-%F6%EB%E5%E2%DC%F1%E7.html

http://www.travelstories.gr/%F3%EA%...%F4%E7-%F3%EA%E1%ED%E4%E9%ED%E1%E2%E9%E1.html

http://www.travelstories.gr/%F4%E1%...F3%F4%F1%E1%F0%DE-%F3%F4%E7%ED-k-benhavn.html

απο εκει και περα..αν ενδιαφερεσαι για ταξιδιωτικο οδηγο, εχω να σου προτεινω τον top 10 για κοπεγχαγη που ειναι εκδοση του 2010, αρα, ειναι ενημερωμενος..μπορεις να τον βρεις στο ιντερνετ και να τον παραγγειλεις..
τωρα για ξενοδοχεια, δεδομενου οτι δεν εχω ψαχτει ακομη σοβαρα, δεν μπορω να βοηθησω πολυ!αλλα αφου τα ξενοδοχεια ειναι ακριβα, γιατι δεν κοιταζεις για χοστελ??να και καποια σαιτ!

Hostels in Denmark - Denmark hostels

Hostels in Denmark - Book Denmark Hostels Online

Steli0s

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βιετναμ, Καμποτζη
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Φαρόε
Πριν απο 20 ημερές γυρισα απο Κοπενχαγη... Ειναι μια κουκλιστικη πανεμορφη πολη με υπεροχους ανθρωπους !!!Οσο αναφορα το ξενοδοχειο θα σου προτεινα να κοιταξεις στο μεγαλυτερο χοστελ της ευρωπης το DAN HOSTEL English homepage - DanHostel ειναι σε κεντρικο σημειο (Boulevard) με ωραια θεα προς τη θαλασσα και αρκετα καλο για hostel ...4 ημερες ειναι αρκετες για την Κοπενχαγη προσωπικα την γυρισα μεσα σε 2 ημερες ..μην ξεχασεις να πας μια μονοημερη στο Χελσινγκορ (25 λεπτα με το τρενο) και αν εχεις χρονο να πας και στο Μαλμο (30 λεπτα με τρενο) να δεις ολο το παραλιακο μετωπο ...Το μονο αρνητικο, ειναι γενικα πολυ ακριβη πολη

natly

New Member
Επόμενο Ταξίδι
Σουηδια (2η φορα)
Ταξίδι-Όνειρο
ο γυρος του κοσμου
Πριν απο 20 ημερές γυρισα απο Κοπενχαγη.....4 ημερες ειναι αρκετες προσωπικα την γυρισα μεσα σε 2 ημερες ..μην ξεχασεις να πας μια μονοημερη στο Χελσινγκορ (25 λεπτα με το τρενο) και αν εχεις χρονο να πας και στο Μαλμο (30 λεπτα με τρενο) να δεις ολο το παραλιακο μετωπο ...

Καλησπερα.Μολις σημερα ανακαλυψα αυτο το site και το σκαλιζω για να βρω πληροφοριες για το επερχομενο ταξιδι μου.Θα μεινω στο Helsingborg στη Σουηδια σε μια φιλη και μπορω να κανω ημερησιες εκδρομες σε Malmo και Ηelsingor-Δανια.Επισης σκεφτηκα μιας και φτανω γυρω στη 1 το μεσημερι στην Κοπενχαγη να δω αν μπορω να φυλαξω καπου στο αεροδρομιο τις βαλιτσες για να δω λιγο την πολη μεχρι το βραδυ.
Εχεις να μου προτεινεις κατι? Ψαχνω στο ιντερνετ για ταξιδιωτικους οδηγους και γενικα πληροφοριες αλλα μεχρι στιγμης δεν εχω βρει κατι που να με κατατοπιζει ιδιαιτερα.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom